16 грудня 2019
1407
rating-stars Рейтинг 5
-->

Моноколеса вже більше 10 років є зручними засобами пересування для міських жителів. Доставка моноколіс з Китаю оптом може стати прибутковою гілкою розвитку будь-якого бізнесу.

Персональний комфорт

Моноколеса стали незамінним видом транспорту для багатьох жителів великих міст. Розроблені для максимального комфорту пересування, девайси поступово почали витісняти традиційні види міського транспорту, як велосипеди і самокати. Пристрій являє собою колесо з вбудованим електричним двигуном і платформами для ніг.

Моноколеса підходять для поїздок на роботу, а також підходять для прогулянок на тривалі дистанції. Девайс може розвивати швидкість до 80 км/год, також він малогабаритний і важить всього до 8 кг в залежності від моделі. Ще одна велика перевага моноколеса — його можна контролювати за допомогою мобільного додатку. Налаштовується практично все — від ліміту швидкості до регулювання різних датчиків. Мобільність і зручність цього нового виду транспорту, а також його доступна ціна привели до стрімкого зростання попиту на ринку.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Прямі поставку

Оскільки основні виробники знаходяться у Піднебесній, організація поставок моноколіс оптом з Китаю може стати вигідним напрямком бізнесу. Моноколеса швидко завоювали український споживчий ринок, і все більше підприємців дивляться у цей бік. Крім того, це гарна можливість заснувати власну торгову марку.

Купівля моноколіс оптом стане новим напрямком у бізнесі і цікавим досвідом, особливо, якщо ви вже займаєтеся продажем транспортних засобів. Закуповувати моноколеса можна і в Україні, але мінімальні ціни на девайси стартую від 8-10 тис. грн. Для порівняння, якщо замовляти безпосередньо з Китаю, то закупівельні ціни різняться в рази і стартують від $150 за одиницю. Крім того, працюючи з китайськими виробниками напряму ви зможете отримати новий досвід, а також створити власну торгову марку і стати лідером у галузі.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Експертна оцінка

Підтримка торгових відносин з китайськими підприємствами дозволить отримати більший прибуток. Разом з тим, варто розуміти, що міжнародна торгівля передбачає ряд зобов'язань, які потрібно буде виконувати.

Наприклад, більшість китайських підприємств постачають партії товару з мінімальними встановленими обсягами. Якщо ваш бюджет не передбачає таких витрат, то купувати моноколеса оптом з Китаю недоцільно. Такий вид бізнесу більше підходить для підприємців, у яких вже є досвід співпраці з іноземними постачальниками.

Для вирішення всіх поточних питань по доставці, бізнес часто користується послугами експедиторських компаній. Наші фахівці прораховують ризики і доцільність поставок з Китаю, при цьому, в фінансовому плані ви нічого не втрачаєте. Крім того, експерти Fialan контролюють весь ланцюг постачання, надаючи повний супровід «під ключ». Користуючись послугами компанії Fialan, ви завжди отримуєте те, що замовляли.

Якщо ви готові розширювати свій бізнес і виводити його на новий рівень, залишайте заявку на нашому сайті або телефонуйте, щоб проконсультуватися з усіх нюансів поставок з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм