1 березня 2024
235
rating-stars Рейтинг 5
-->

Серед факторів, які спричинили здорожчання логістичних послуг та затримку доставлення вантажів, виділяють блокування українсько-польського кордону та напади хуситів на судна у Червоному морі.

Блокування українсько-польського кордону фермерами

Станом на ранок 29 лютого на всіх 6-ти пунктах пропуску на кордоні з Польщею у черзі стоїть приблизно 2200 вантажівок. Польські страйкувальники майже не пропускають вантажівки, як з України до Польщі, так і у зворотному напрямку.

Небезпека перевезення вантажу через Червоне море

Конфлікт Ізраїлю з єменськими хуситами станом на 29 лютого 2024 року не вирішено! Хусити продовжують чинити атаки на громадські та торгові судна, що є вкрай важливим фактором у затримці доставлення вантажу. Терористи атакують не лише судна Ізраїлю та США, але й Норвегії, Німеччини та інших цивілізованих країн.

Напади хуситів торкнулися майже 20% комерційних вантажів. З кожним днем ризик доставлення вантажу через Червоне море невпинно зростає! Логістичним компаніям треба вибирати найбільш безпечні маршрути для перевезення, що збільшує загальний час доставки.

Вирішення ситуації

Керівництво та співробітники компанії FIALAN ще раз перепрошують за вимушені негаразди! Ми робимо все можливе, щоб мінімізувати вплив ЦИХ обставин на наші послуги!

Щоб вирішити ситуацію МИ:

  • залучили додаткові ресурси та партнерів;
  • ведемо активні перемовини з логістичними партнерами;
  • постійно шукаємо нові та оптимізуємо наявні маршрути доставлення вантажу, щоб обійти зони конфліктів;
  • намагаємося оптимізувати всі наявні бізнес-процеси, щоб ціна на наші послуги не продовжувала зростати.

Ми щиро вдячні Вам за розуміння та терпіння!

Якщо у вас виникли питання або Ви потребуєте додаткової інформації, наша служба підтримки із задоволенням вам допоможе!

Ми впевнені, що разом Ми подолаємо всі перешкоди! Адже ми - українці, для нас не інсує випробувань, які б ми не змогли вирішити

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм