17 грудня 2019
1549
rating-stars Рейтинг 5
-->

Вибрати надійного постачальника товарів з Китаю і замовити у нього продукцію може практично кожен. Але не всім відомо про те, як організовується перевезення і як розмитнити вантаж.

Перед тим, як укладати угоду з контрагентами, вам потрібно дізнатися більше про правила проведення розмитнення товарів з Китаю. Вони регулюють відносини між учасниками торгівлі на міжнародному рівні. Також вони можуть нести відповідальність за товар. Саме це є базою договорів.

Стандарти про перевезення з Китаю почали діяти з 1936 року. Розуміння правил говорить про відповідальність за покупки за кордоном. Ці стандарти продиктовані витратами із угоди. Варто розглянути всі можливі різновиди контрактів для більш повного розуміння проблеми розмитнення з Китаю.

Умови поставок

Сюди можна віднести такі:

  • EXW. За контрактом покупець бере на себе витрати, які починаються від поставки товару з заводу на склад. Цей договір не зовсім зручний для покупця.
  • DDP. За контрактом отримання товару відбувається в позначеному місці без сплати державного мита. Китайці не люблять працювати за цим контрактом, так як в інших країнах для них вигідно залучати посередників.
  • DAT. За контрактом продавець оплачує доставку товару до терміналу на митниці. Плата за страховку та інші витрати на імпорт проводить покупець.
Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Брокери на митниці

Після вибору зручного способу перевезення, настає основний етап — розмитнення товару. Щоб все пройшло успішно, вам варто звернутися до нас — компанії Fialan. Ми вже багато років оформляємо товари з Китаю по митній службі.

Всі наші покупці переконалися у порядності компанії, адже ми дотримуємося інтересів своїх клієнтів, організовуючи доставку і розмитнення вантажів з Китаю. Ви, у свою чергу, також повинні розуміти, що представляють собою такі поняття, як податок і мито, а також знати про супутні документи.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Документи

Як відбувається розмитнення товарів? Процедура передбачає оформлення необхідних документів. Покупець пред'являє наступні папери:

  • Договір, підписаний з виробниками. У таких документах пишуть про ознаки продукції, а також про особливості упаковок. Для більшої зручності його переводять на 2 мови.
  • Лист упаковки. У ньому вказуються дані про продукцію.
  • Сертифікати.
  • Накладна на транспортування, представлена ​​в спецзразку, що підтверджує право на перевезення товару і отримання продукції. У ній вказують ім'я перевізника, найменування одержувача, дані про відправника, опис продукції.
  • Рахунок-фактура.
  • Декларація на експорт. Такий документ виступає в якості дозволу на транспортування товару.
  • Прайс. Він є підтвердженням ціни, по якій товар був придбаний у Китаї. Прайс завіряється в ТПП Китаю. Всі товари мають певну ціну, на основі якої платять мито на митниці.

Всі ці документи потрібні, щоб оформити товар на митниці. Важливо подбати про них заздалегідь, щоб налагодити зв'язок з постачальниками із Китаю.

Якщо ви шукаєте надійного і перевіреного постачальника товарів, то наша компанія допоможе вам у цьому. При необхідності, ми готові налагодити відносини з новими партнерами в надії на довгострокове співробітництво з вами. Телефонуйте!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм