9 грудня 2019
1694
rating-stars Рейтинг 5
-->

Персональний електротранспорт швидко став звичним атрибутом повсякденного життя. Бізнес із продажу електродевайсів протягом декількох років підтягнувся на один рівень з автомобілями.

Під знаком «Еко»

Розробка перших концептів електротранспорту призвела до революції у розумінні переміщення містом. Постійні затори на дорогах, важке від вихлопів міське повітря змушували прийняти нове рішення щодо транспорту. І якщо для невеликих вузьких вуличок Європи цілком типовим видом транспорту вважаються велосипеди, то для великих мегаполісів електротранспорт став ідеальним засобом переміщення на великі відстані у короткі терміни. Драйвером попиту стала масова зміна настрою урбаністичного населення у бік збереження навколишнього середовища і перехід на більш екологічні види транспорту.

Електротранспорт також став розширюватися в асортименті, а сьогодні в магазинах можна знайти пристрої на будь-який смак:

  • Електросамокат — один з найпоширеніших видів електротранспорту, оскільки розвиває швидкість до 30 км/год. Простий у використанні, безпечний і важить мало
  • Електроскутер — практично безшумний дво- триколісний пристрій
  • Електробайк — є аналогом традиційного велосипеда, за винятком наявності електромотора, який дозволяє заощадити сили. При розрядці працює як звичайний велосипед, це надає девайсу подвійний функціонал
  • Гіроскутер — борд з двома рухомими частинами, який здатний розвивати швидкість до 20 км/год, легкий і мобільний в експлуатації
  • Моноколесо — малогабаритний девайс, який поміщається в рюкзак і зручний своєю компактністю
  • Найнбот — суміш сігвея (одного з перших версій електротранспорту) та гіроборда, де є платформа для ніг і рульова частина на рівні колін

В Україні асортимент представлений повністю, на ринку можна знайти всі види електротранспорту. Ціни варіюються від 1000 до 20 тис. грн за електросамокат.

Електротранспорт Китаю

Безумовно, електротранспорт буде залишатися поширеним і популярним ще багато років. Це ідея для бізнесу на тривалу перспективу, особливо, якщо налагодити поставки з Китаю. Оптовий перепродаж електротранспорту з Китаю надасть можливість отримати не просто новий досвід в бізнесі, а й закріпить вас як досвідченого гравця на міжнародній арені. Крім того, це вигідні інвестиції у власний бренд.

При цьому варто розуміти, що організація бізнесу з китайськими виробниками повинна бути зваженим рішенням для тих, хто планує працювати на перспективу в майбутньому. Партнерство на міжнародному рівні передбачає не просто налагодження поставок, а й розрахунок всіх нюансів. Оскільки китайські підприємства також мають власні вимоги до партнерів, як, наприклад, стартовий обсяг однієї партії, потрібно чітко розуміти, що необхідна вагома стартова сума для здійснення відвантаження. Все це супроводжується митними договорами, налаштуванням логістичного каналу, процесом розмитнення товару тощо.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Шлях до власного бренду

Налагодження бізнес-партнерства з Китаєм може виділити ваш бренд як індивідуального лідера на ринку, а також відкриває можливість працювати з виробниками напряму, без посередників. Разом з тим, для досягнення цієї мети необхідний стратегічний підхід.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Компанія Fialan пропонує комплексний партнерський супровід на всіх етапах виходу на прямі міжнародні поставки без переплат. Наші фахівці заздалегідь складуть оптимальний бізнес-план, де враховуються всі фінансові і ризикові чинники. Ви зможете ще до початку відвантажень прийняти рішення про доцільність даного напрямку на майбутнє.

Якщо ви готові почати розширювати власний бізнес і виводити його на новий рівень, заповніть форму на нашому сайті, і ми надамо вам пораду з усіх ключових питань поставок товарів з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм