10 грудня 2019
1395
rating-stars Рейтинг 5
-->

Налагодження поставок домашнього текстилю — це вельми прибуткова ідея для розширення власного бізнесу, яка буде актуальною завжди.

Різноманітність вибору

Текстиль залишається популярним продуктом, адже кожен будинок потребує індивідуального оформлення інтер'єру. Елементи з тканин підкреслюють неповторність кожного оформлення у дизайні, тому якісний матеріал завжди буде більш цінним.

Домашній текстиль оптом з Китаю включає безліч товарних позицій, тому тут необхідно визначитися із напрямком. За великим рахунком, текстиль є основою для виробництва готової продукції, як одяг або ковдра, килимки, а також може продаватися у вигляді сировини. Варто вибрати кілька напрямків або зосередитися на одному, наприклад, на постачанні постільної білизни з Китаю оптом.

Широкою популярністю користуються китайські тканини, які відрізняються своєю низькою закупівельною вартістю, великим асортиментом і універсальністю у використанні. Велику роль також відіграє позиціонування Китаю як одного зі світових лідерів із виробництва текстильної продукції, де оперує безліч професійних виробників.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


На шляху лідерства в сегменті

Щоб текстильний бізнес виділявся на тлі аналогів на вітчизняному ринку, вам потрібно буде ретельно продумати перелік необхідних товарів і серйозно поставитися до відбору якості продукції. Поставки з Китаю дозволять сформувати власну торгову марку або ж розширити асортимент продукції.

Новий досвід у міжнародному торговому партнерстві буде великою перевагою серед інших гравців на ринку, а також дозволить вийти на лідируючі позиції. Маржинальність цього бізнесу також висока. Реалізувати таку продукцію можна для широкої аудиторії — від магазинів роздрібної торгівлі до поставок в ательє і на фабрики. Текстильна продукція при перепродажі може мати до 30-50% доданої вартості на українському ринку. Більш комплексна ідея — закуповувати текстильну сировину за низькими оптовими цінами, переробляти в Україні, і експортувати в країни ЄС у валютному еквіваленті.

Поставки домашнього текстилю оптом з Китаю відкриють для вас нові горизонти у розвитку власного бізнесу, а також дозволять вивести його на новий рівень у досвіді ведення міжнародної торгівлі.

Перераховуючи ризики

Для реалізації бізнес-плану необхідний попередній розрахунок витрат і ризиків. Найчастіше вирішення поточних питань з поставками може займати занадто багато часу і негативно впливати на загальну концепцію побудови бізнес-процесів.

Команда Fialan пропонує вирішення всіх завдань щодо поставок «під ключ», надаючи комплексну підтримку ще до початку відвантажень. Партнерство з Fialan дозволить вам працювати безпосередньо з виробниками в Китаї, без потреби самостійного контролю якості продукції, її транспортування. Ми також допомагаємо з оформленням супровідної документації, починаючи від формування контракту до перевірки митних накладних. Всі проекти реалізуються без вирахування комісії від вартості товарів, тому від партнерства ви будете тільки у плюсі.

Не витрачаючи зайвих коштів, ви економите час і нерви, тому можете повністю зосередиться на стратегії просування бізнесу.

З планами на майбутнє

Доставка текстильної продукції з Китаю буде вигідна зацікавленому у розвитку бізнесу, який прагне до лідерства в своєму сегменті. Розширення до рівня міжнародної торгівлі передбачає додаткові витрати, вирішення поточних нюансів і наявності сильної бізнес-стратегії.

Вам необхідно бути готовим до викупу мінімально допустимого тоннажу партії текстильної продукції, розмір якої встановлює постачальник. При отриманні товару з Піднебесної необхідно мати складські приміщення для зберігання, а також заздалегідь продумати канал збуту, за яким продукцію вдасться реалізувати у найкоротші терміни.

Саме тому, ми розробили унікальний алгоритм, який дозволить уникнути помилок у реалізації бізнес-стратегії, а також вивести проект на швидкий прибуток.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Заповнюйте заявку на сайті Fialan або за вказаним телефоном, щоб отримати детальну консультацію від наших спеціалістів.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм