10 грудня 2020
988
rating-stars Рейтинг 5
-->

Китай ретельно підходить до формування графіка виставок, за розкладом якого стежать великі підприємці по всьому світу. Бізнес тур в Китай зазвичай планується в період проведення певного заходу, щоб поєднати укладення договорів з вивченням інноваційних технологій в потрібній сфері діяльності.

Виставка ChinaCoat 2020 вперше відбулась в 1996 році. Вона періодично змінює місто і місце дислокації. Цього року вона відбудеться в Гуанчжоу, хоча до цього була в Шанхаї. Детальний розклад виставок у 2020 році розміщено на офіційному сайті компанії Fialan.

Програма виставки

Виставка фарб для друку пропонує відвідувачам ознайомитися з новинками хімічних речовин і продуктів, гумовими і пластмасовими виробами. Серед товарів, які зазвичай користуються попитом можна виділити:

  • упаковку і транспортувальні пристосування;
  • порошкові і емульсійні фарби, лаки;
  • спеціальні покриття для будівельних робіт;
  • оздоблювальні матеріали;
  • сировина для виробництва.

Провідні китайські постачальники проведуть майстер-класи з використання товару, детально пояснять переваги фарб і покриттів, представлених на виставці. Особлива увага приділяється техніці безпеки при використанні хімічної продукції.

Паралельно радимо відвідати міжнародну виставку SF CHINA, специфіка якої- нанесення поверхневої обробки.

Особливості організації

Захід ChinaCoat 2020 передбачає налагодження контактів з інвесторами та великими компаніями у галузі. Пошук партнерів в Китаї дуже актуальний серед українських гостей Гуанчжоу. У відвідувачів буде можливість ближче познайомитися з технологіями виробництва друкарських фарб, ознайомитись з  послугами великих компаній. Пропозиції щодо поліпшення виробничих моментів допоможуть розвитку малого і середнього бізнесу.

Відвідування китайських виставок, в першу чергу- це ознайомлення з матеріалами семінарів і форумів. Гості ChinaCoat 2020 будуть в курсі останніх розробок, нових тенденцій, а також зможуть дізнатися, над чим працюють конкуренти. Це допоможе сформулювати стратегію зростання бізнесу. Виробники товарів планують вийти на світовий ринок, тому пропонують низькі ціни та вигідні умови співпраці.

Фарби для друку і покриття використовуються в різних сферах. Висока зацікавленість є серед виробників супутніх товарів, а також серед споживачів.

Попередній захід мав великий успіх у відвідувачів. Сюди з'їхалися представники міжнародних компаній з 91 країни. Загальна кількість відвідувачів перевищила 35 тисяч. Ярмарок охоплював площу в 78500 кв.м. Виставка в Гуанчжоу в цьому році планує залучити ще більше людей і укласти ще більше угод.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм