15 грудня 2020
982
rating-stars Рейтинг 5
-->

Масштабом китайських виставок захоплюється весь світ. Ледь не кожен бізнес тур в Китай передбачає відвідування виставкових залів.

Пандемія внесла деякі зміни в розклад, який було заплановано на 2020 рік. Виставка торгових автоматів кілька разів переносилася, але, в підсумку, запланована на короткий період з 17 по 19 грудня. Відвідувачів, які цікавляться вендингом, запрошують в місто Пекін.

Що очікується

Заздалегідь передбачивши зниження стандартного потоку приїжджих, ярмарок працюватиме також у режимі онлайн. Китайські постачальники планують проводити виставки в новому інтернет варіанті і в наступному році, за умови, що нинішня пройде на гідному рівні.

Сьогодні ідеальний час для застосування технологій і можливостей останніх розробок. Справжнє вендінгове шоу повинно пройти на висоті, завдяки спеціальним техно-стендам, залученню засобів масової інформації та наданню безкоштовного житла професійним виробникам і покупцям.

Виставка в Пекіні запропонує до огляду такі види товарів:

  • витратні матеріали та обладнання для платіжних систем;
  • автомати для супермаркетів;
  • кавоварки;
  • комплектуючі та фурнітуру;
  • фастфуд і дрібні товари для завантаження;
  • пристрої для самообслуговування.

Також захід China Vending Show 2020 передбачає пошук партнерів в Китаї, тому саме тут докладно розкажуть про послуги великих компаній.

vystavka avtomatov1

Особливості виставки

Одночасно з ярмарком торгових автоматів в Пекіні пройде виставка AnuFood China 2020. Продукти харчування особливо затребувані при ознайомленні з торговими автоматами. Кількість відвідувачів, які вже записані на суміжні заходи - понад 26 тисяч. Розклад виставок 2020 року детально представлено на сайті Fialan. Дізнатися подробиці China Vending Show 2020 можливо у представників компанії. Клієнтам пропонується повний супровід в поїздці з України, в Китаї і назад.

Загальна площа торгових залів складе 46 тис.кв.м. Заявлено 800 компаній-експонентів. Відвідування китайських виставок і форумів користується популярністю в Україні. Близько 200 провідних менеджерів і 50 постачальників від міжнародних вендінгових компаній представлять свої прогресивні товари. У списку гостей Америка, Південна Корея, Німеччина, Франція, КНР, Росія, Австралія, Південна Африка, Японія, Великобританія та інші країни.

Виставка проводиться щорічно. Організація передбачає оповіщення вже наявних партнерів з Китаю, а також підприємців з різних куточків планети. Запис на ярмарок торгових автоматів ведеться з моменту закінчення заходу.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм