9 грудня 2020
968
Виставка HotelEx Guangzhou
rating-stars Рейтинг 5
-->

Про  китайські виставки, які наближаються, знають по всьому світу. Плануючи бізнес тур в Китай, підприємець переглядає календар найближчих заходів.

Об'єднати укладення угоди з відвідуванням виставкових залів - запорука вдалої поїздки в Піднебесну. Міжнародна виставка індустрії гостинності відбудеться в період з 15 до 17 грудня 2020 року. За традицією організатори запрошують гостей в Гуанчжоу не тільки з різних міст Китаю, а й з усього світу.

Що планується

Індустрія громадського харчування розвивається з неймовірною швидкістю. Зростання туристичного та готельного бізнесу призвело до розвитку різних інновацій в цих сферах. Пошук партнерів в Китаї, які охоче діляться новинками і знаннями, вважається запорукою просування бізнесу в Україні. Закупівля товарів і обмін досвідом з китайськими підприємцями допомагають залученню клієнтів і дрібних компаній для співпраці в своїй країні.

На сьогодні зареєстровано 400 учасників і понад 37 тисяч відвідувачів. Ділова програма передбачає щільний графік, серед якого тематичні семінари і форум для всіх бажаючих.

Виставка готельного і ресторанного бізнесу надає єдину платформу для розвитку великого і малого бізнесу. Китайські постачальники пропонують звернути увагу на основні напрямки:

  • обладнання для приготування та обробки продуктів харчування;
  • продукти і послуги для готелів;
  • новинки для ресторанів, кафе та торгових точок для продажу фаст фуду;
  • готові харчові продукти з різним терміном придатності, але обов'язково високої якості.

На ярмарку відвідувачі зможуть протестувати системи безпеки, вивчити інформаційні та комунікаційні технології.

gostinichniy biznes5

Супутні заходи

Однойменна виставка проходить не тільки в Гуанчжоу, а й в Пекіні, і в Ченду. Розклад виставок на 2020 рік можна подивитися на нашому сайті. 

Наші представники займаються організацією поїздок до Китаю, а також транспортуванням товарів в Україну. Виставку індустрії гостинності складно віднести до нудних та не цікавих заходів, які представляють товари та послуги. Організація передбачає цікаве проведення часу для відвідувачів.

На HotelEx Guangzhou 2020 можна взяти участь в наступних заходах:

  1. Конкурси на кращу сервіровку столу.
  2. Оголошення кращого готелю року і представлення його передового досвіду.
  3. Приклади правильного сервісу.
  4. Проведення майстер-класів і семінарів для бажаючих.
  5. Підписання угод і підписання контрактів з китайськими виробниками.

Виставка в Гуанчжоу - подія, що запам'ятовується, яке проводиться з 2003 року і користується успіхом у міжнародних представників туристичного і готельного бізнесу. Відвідування китайських виставок і форумів сприяє підвищенню якості харчування та готельного сервісу, дозвілля і відпочинку людей по всьому світу.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм