26 грудня 2019
3739
rating-stars Рейтинг 5
-->

Які товари найкраще імпортувати з Китаю? Яку продукцію вигідніше імпортувати з Китаю? Ці питання часто виникають у власників бізнесу, які бажають торгувати товарами із Піднебесної, незалежно від того, новачки вони або досвідчені підприємці.

Перш ніж ми відповісти на це питання, давайте розглянемо кілька моментів.

В останні роки популярність імпорту та експорту товарів зростає в усьому світі, особливо в Китаї. Станом на 2019 рік, Китай вже перевершив США — країну, яка займала лідируючу позицію у світовому експорті. Це означає, що Китай став кращим вибором більшості підприємств для імпорту товарів у свої країни.

Бізнесмени часто цікавляться найбільш актуальними товарами, на які варто орієнтуватися. Провівши серію досліджень, ми склали список найбільш затребуваних категорій для доставки з Китаю.

Складно стверджувати, який товар купувати вигідніше, тому що все залежить від трендів, попиту, характеристик продукції. Але ми можемо провести аналіз 10 найбільш прибуткових і популярних товарних категорій, які багато підприємців продають оптом з Китаю. Крім того, склали список продукції, яку не слід імпортувати через ряд певних причин.

Найприбутковіші та вигідні товари для імпорту з Китаю в 2019 році

1. Домашній декор і меблі

1

Ринок нерухомості оновлюється швидкими темпами, і попит на меблі поступово зростає. У зв'язку з великою кількістю товарів даної категорії, люди почали приділяти пильну увагу до декорування, підбору меблів для власних осель. Це, мабуть, найважливіший фактор, який робить дану нішу безпрограшною для імпорту з Китаю.

2. Дитячі іграшки

2

Китай — величезна фабрика світу, де виготовляється практично будь-яка продукція, у тому числі товари для дітей. Продаж даної категорії товарів вигідний фактично в будь-якій країні, тому що ви навряд чи знайдете державу без дітей, і ми всі прекрасно знаємо, яке значення мають іграшки для них.

Якщо ви шукаєте платформу для дешевих товарів для імпорту з Китаю, то Chinabrands — відмінний варіант для вас. Ви можете імпортувати всі види іграшок з платформи прямими поставками.

3.Зоотовари

3

Китайський ринок пропонує широкий асортимент товарів для домашніх улюбленців, починаючи засобами догляду, закінчуючи одягом.

Існують різні закони і обмеження, що регулюють імпорт товарів для тварин в різних країнах, тому дуже важливо ретельно вивчити питання, перш ніж вибирати конкретну продукцію для імпорту. Якщо ви шукаєте платформу, щоб отримати кращі товари для імпорту з Китаю, то прекрасна відправна точка — Chinabrands або Alibaba.

4. Одяг, футболки і модні аксесуари

4

Індустрія моди сьогодні є однією з найбільш динамічних у світі, тому не дивно, що нові бренди з'являються щодня. Одна з надійних сфер, куди варто вкладати кошти — це ринок моди, оскільки одяг завжди буде затребуваним і вигідним.

Китай пропонує безліч варіантів, коли справа доходить до модних аксесуарів, матеріалів для одягу, тканин і фурнітури. Отже, якщо ви зацікавлені в імпорті сучасної продукції, тоді Китай, мабуть, найкраще місце для вас.

Якщо ви власник магазину одягу та плануєте імпортувати дану категорію товару з Китаю, то потрібно врахувати безліч нюансів: якість, відповідність із заявленими тканинами, аксесуарами, оскільки китайському постачальнику важливо продати якомога вигідніше для себе.

5. Гаджети

5

Попит на електроніку і гаджети сьогодні так само високий, як і на продукти щоденного споживання.

На китайському ринку є безліч варіантів для власників бізнесу, які хочуть імпортувати електронні гаджети з різними компаніями-перевізниками, такими як Alibaba та Chinabrands, що пропонують споживачам сотні електронних продуктів для прямого постачання.

Китай є також масштабною платформою для імпорту телефонів і аксесуарів, тому що більшість компаній по виробництву цих гаджетів у світі сьогодні ведуть виробничий процес в Китаї. Таким чином, телефони є одним з дешевих продуктів для імпорту з Китаю.

6. Комп'ютер і офіс

6

Комп'ютерна та офісна техніка — ще одна категорія товарів, яка є вигідним варіантом імпорту з Китаю. Потреба в комп'ютерах буде зростати з огляду на радикальний перехід до ПК та Інтернету. В наші дні Всесвітня Мережа необхідна для вирішення практично будь-якої задачі.

Незважаючи на те, що завдяки Інтернету збільшилася кількість підприємств, які управляються із дому, потреба в офісах і бізнес центрах не зменшилася, що робить офісне обладнання популярною лінійкою продуктів.

7. Автоелектроніка

7

Ще одна категорія продуктів, яка є однією з кращих для імпорту з Китаю — це автомобільна електроніка. Тільки в 2017 році світові продажі автомобілів склали близько 79 млн, що підтверджує високий попит на автомобілі в нашому суспільстві сьогодні.

Перехід з паливних машин на електричні також вплинув на попит, це призвело до збільшення кількості автомобільної електроніки на ринку. Імпорт автомобільної електроніки з Китаю — відмінний варіант для будь-якої ділової людини.

8.Світлове обладнання та аксесуари

8

В останні кілька років популярність світлодіодних світильників і аксесуарів зростає, і на те є вагомі причини. Вогні зазвичай яскравіші, ніж традиційні лампи, вони енергоефективні та виділяють менше тепла. Ці лампи використовуються всюди: від міських вуличних ліхтарів до автомобільних фар.

Індустрія світлодіодного освітлення досить велика в Китаї, що робить країну прекрасним місцем для імпорту світлового обладнання та комплектуючих.

9. Кухонне обладнання та приладдя

9

Невід'ємна частина будь-якого будинку — це кухонне приладдя, відповідно і попит постійно високий. Китай пропонує недороге кухонне приладдя, що робить його відмінним місцем для власників бізнесу, які шукають дешеві товари для імпорту з Китаю.

10.Туристичні  товари

10

Індустрія подорожей і туризму сьогодні є однією з найбільш швидкозростаючих у світі. Відповідно, хороша можливість для бізнесу. Імпорт товарів для подорожей та активного відпочинку — один з найбільш прибуткових напрямів, які ви можете розвивати.

Які групи товарів проблематично і не вигідно імпортувати з Китаю?

Імпорт з Китаю — це розумна бізнес-стратегія. Проте, є деякі продукти, які не рекомендується імпортувати через особливі характеристики і слабку рентабельність:

  • Скло і крихкі продукти

Імпорт скла і крихких продуктів можна вважати збитковим. Проблема полягає в тому, що імпорт та зберігання часто обходяться дорого. Імпортувати доцільно тільки тим підприємцям, які можуть собі дозволити додаткові витрати, пов'язані з підвищеними вимогами щодо зберігання і транспортування.

  • Продукти харчування

Харчова продукція — одна з найважливіших категорій товарів для людини, що робить ринок дуже прибутковим. Не рекомендується імпортувати продукти харчування, особливо м'ясні продукти з Китаю через різні правові обмеження, що регулюють імпорт.

Крім того, продукти харчування та м'ясні вироби псуються досить швидко, що може призвести до величезних втрат, якщо не дотримуватися норм зберігання.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Поради експертів по імпорту товарів з Китаю

Перш ніж імпортувати будь-який товар з Китаю, дуже важливо зробити попередній аналіз і розрахувати доцільність поставок, визначити ризики.

Перш ніж прийняти рішення про імпорт продукту, вам необхідно провести глобальне дослідження. Ви повинні визначити для себе найкращий спосіб ведення бізнесу, норми і т. д.

Наступне, що вам потрібно зробити, це правильно підібрати групу товарів для імпорту. Переконайтеся, що ви вибираєте продукти, які користуються високим попитом, так як це гарантує вам велику кількість клієнтів.

Іншим важливим аспектом імпорту є пошук відповідних постачальників. Багато хто не надає цьому уваги, але неправильний постачальник може вплинути на вашу репутацію. Уявіть, що ваш дистриб'ютор не постачає вам продукт вчасно, а ви пообіцяли своїм клієнтам фіксовану дату доставки.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Імпорт товарів з Китаю — це відмінний бізнес, якщо відповідально підходити до цієї справи. Вам необхідно проводити аналітичні дослідження, налагодити імпорт прибуткових продуктів і кооперувати з перевіреними і надійними постачальниками. Компанія Fialan надає комплекс послуг по повному супроводу поставок з Китаю. З нами ви завжди гарантовано отримаєте саме те, що замовили. Крім того, ви заощадите час і бюджет на аудиті і контролі поставок, а також зможете заздалегідь розрахувати розмір інвестування та можливі ризики.

Заповнюйте форму на сайті, і з вами зв'яжуться наші фахівці для докладної консультації.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм