26 грудня 2019
3231
rating-stars Рейтинг 5
-->

Покупки на Aliexpress часто роблять саме з метою їх подальшого перепродажу. Чи вигідно це? І чи варто сподіватися виключно на бізнес з Aliexpress, або для жителів України є більш вигідні шляхи закупівлі оптових партій товару з Китаю?

Що таке Аліекспресс?

Офіційний сайт Aliexpress.com -— це торговий інтернет-майданчик холдингу Алыбаба. Інтернет магазин Аліекспресс пропонує користувачам величезну кількість різноманітних виробів з Китаю. Якщо говорити про те, як замовляти на Aliexpress в Україну, то це більш-менш безпечно, так як ресурс надає можливість користувачеві побачити рейтинг продавця, дізнатися про його надійність з відгуків покупців.

sajt aliexpress 1024x722

Сайт Aliexpress, отримуючи гроші від покупця, утримує їх до того моменту, поки користувач не підтвердить отримання замовлення в повному обсязі. Лише після цього продавець отримує оплату. Аліекспресс в Україні працює за такою ж схемою, як і в інших країнах, навіть сайт той же (просто русифікований).

Чи вигідні покупки на Aliexpress для ведення бізнесу?

Магазин Аліекспресс користується популярністю у користувачів у всьому світі. У ньому можна придбати практично все, за різною ціною, і, відповідно, різноманітної якості. Покупки можуть доставлятися різними способами. Відповідно, і вартість доставки може бути дуже різною. Якщо купувати на сайті дешевий товар, або вибирати вироби поштучно, то можна зіткнутися з ситуацією, коли вартість перевезення в рази перевищує ціну виробу. Тому, найпопулярніші покупки з Аліекспресс мають, як правило, позначку про транспортування: «безкоштовно». Можливість організувати бізнес на «Алі» також існує. Для цього офіційний сайт пропонує робити замовлення декількома способами:

  • Здійснювати оптові закупівлі великих партій товару у вибраного постачальника;
  • Виступати в якості посередника, уклавши договір про партнерську співпрацю.

Обидва варіанти цілком прийнятні для того, щоб отримувати заробіток на Aliexpress. Однак в обох випадках існує одне маленьке «але». Ні у першому, ні у другому випадку, ви не можете бути впевнені у тому, що пропонуєте покупцеві продукцію, що відповідає якості. Так як в першому випадку, ви побачите його тільки після того, як отримаєте замовлення, а в другому, і зовсім, будете мати лише віртуальне уявлення про нього. До того ж, вибираючи перший спосіб, ви також залишитеся залежними від високої вартості транспортування.

Аліекспресс: чи можна заробити і скільки коштує доставка?

zarabotok na aliexpress 1024x512

У жителів України часто виникає питання: наскільки реально і як заробити на Aliexpress? Як працювати з Аліекспресс? Відповідь на це питання — так. Отримати заробіток в результаті перепродажу дешевих товарів цілком можливо. Ось тільки чи буде він відчутний, адже на полицях офлайн магазинів України можна також побачити досить багато товару за схожою ціною. Вихід один: кажучи про те, як купувати з Аліекспресс, потрібно брати якомога дешевше і з мінімальними витратами на перевезення. А ось з отриманням посилок з Aliexpress в Україні можуть виникнути складності. Справа в тому, що навіть якщо офіційний сайт Аліекспресс розміщує конкретний товар з позначкою «безкоштовна доставка», не поспішайте радіти. Порівняйте ціну аналогічного продукту з платним пересиланням, і ви побачите, що це всього лише комерційний хід. Її вартість продавець вже заклав у ціну товару. Крім цього, шлях товару від продавця до покупця може займати багато часу.

aliexpress dostavka 1024x576

Робота безпосередньо з китайськими постачальниками (оминаючи сайт Aliexpress)

Питання: як заробити на Аліекспресс, щоб залишитися в прибутку і запропонувати покупцеві товар, ціна якого відповідає якості, на жаль, важко вирішуване. Однак вихід з цієї ситуації існує. І знайти його допоможе компанія Fialan, яка успішно здійснює забезпечення експортно-імпортних операцій з 2004 року. Ми надаємо послуги, що дозволяють укладати угоди і контролювати закупівлі товарів з Китаю на всіх етапах бізнес-ланцюжка:

Крім цього компанія може надати інформацію про більш ніж 3 млн. виробників в Китаї, для вибору найбільш вигідного партнера для бізнесу, а також консультуємо про те, як зробити покупку на Аліекспресс. Вести бізнес на Аліекспресс цілком можливо. Але тим, хто бажає отримувати дійсно відчутний прибуток, і при цьому не боятися дивитися в очі своїм покупцям, краще налагодити роботу безпосередньо з виробником. Компанія Fialan завжди готова допомогти зробити це швидко і з найменшими витратами. Телефонуйте!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм