21 січня 2020
1872
rating-stars Рейтинг 5
-->

Китайський ринок розвивається величезними темпами, тому співпраця з цією країною завжди приносить хороші результати. Одна з головних позицій для імпорту — китайські тканини оптом.

Переваги доставки тканин з Китаю

Тканини з Піднебесної займають гідне місце на світовому ринку. Конкурентні переваги китайцям забезпечує дешева і працьовита робоча сила, м'який клімат (завдяки цьому не потрібно споруджувати дорогі системи опалення), а також багата сировинна база для виробництва будь-яких тканин. Вигоди ведення бізнесу з китайськими партнерами очевидні:

  • ціни на текстиль тут одні з найнижчих в світі
  • відмінна якість і асортимент
  • закони, сприятливі для експортерів
  • облік індивідуальних потреб кожного клієнта
  • зручні способи доставки продукції
  • особливості доставки

Що стосується доставки тканини з Китаю, зазвичай вони реалізуються на умовах FOB. Це означає, що у вартість продукції входить як її виробництво, так і доставка до порту відвантаження. Найчастіше вивозять тканини в контейнерах морським шляхом, оскільки це найбільш бюджетний варіант. Займатися подальшою доставкою товару в країну призначення, митним оформленням і оплатою необхідних зборів повинен сам покупець.

Можливі ризики доставки тканин оптом від виробника Китаю

Заводів і фабрик в Китаї величезна кількість. Не знаючи особливостей ринку, можна легко зіткнутися з недобросовісними виробниками та придбати поганий товар. Китайська продукція викликає достатньо нарікань, тому що таких підпільних фірм тут дійсно чимало. Вартість тканин і текстилю не може бути надмірно низькою, навіть в країнах з дешевою робочою силою. Якісна сировина теж коштує немало, тому дуже дешеві тканини, як правило, виготовляють на застарілому обладнанні і з порушенням технології виробництва.

photo 1517840035140 2d32eeb59190

Як вибрати бізнес-партнера

Щоб уникнути ризику придбання неякісної продукції, важливо правильно вибрати партнера. Наша компанія буде рада допомогти вам знайти в цій країні контрагента, що випускає тканини і текстиль найвищої якості. Ми надаємо весь комплекс послуг з підбору партнера для бізнесу:

  • Допомога у виборі виробника і надійних постачальників.
  • Поставка китайської продукції в Україну.
  • Контроль якості готової продукції.
  • Сприяння в налагодженні процесу виробництва товарів за індивідуальним замовленням.
  • Допомога в доставці і розмитненні продукції. Тут теж є свої тонкощі, які допомагають знизити рівень ризиків і витрат.

Крім того, чималу користь для бізнесу може принести відвідування спеціалізованих виставок. Однак подивитися зразки тканин недостатньо, потрібно ще переконатися в надійності постачальника, оцінити його виробничі потужності. Всі ці послуги також надає наша компанія. Спільний бізнес з китайськими компаніями завжди буде прибутковим. Однак підприємницька діяльність в цій країні має свою специфіку. Щоб не помилитися і не зазнати збитків, краще доручити роботу із налагодження ділових контактів професіоналам.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Залишайте заявку на нашому сайті для того, щоб отримати детальну консультацію з питань про те, як замовити тканини з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм