17 квітня 2020
1569
teplovi-skanery
rating-stars Рейтинг 5
-->

Один з найдієвіших способів виявити потенційно заражених людей вірусною інфекцією — тепловізори для тіла. Цей прилад здатний безконтактно і точно визначити підвищену температуру у великих груп людей.

Використання тепловізорів для тіла

Контроль безпеки під час поширення вірусу — перша необхідність в публічних місцях. Під час карантину практично у всіх країнах в аеропортах, медичних установах, і інших муніципальних закладах для визначення потенційно заражених використовують інфрачервоні сканери.

Технологія інфрачервоної термографії дозволяє точно визначати температуру без контакту з людиною. Цифрова сигналізація на виведеному моніторі показує, чи потрібно подальше обстеження. Прилад визначає температуру з точністю до 0,1о С в режимі реального часу з частотою до 50 Гц на відстані 1, 15 м.

Тепловізори бувають декількох типів:

  1. Стаціонарні
  2. Портативні

При виборі тепловізора для виявлення людей з підвищеною температурою тіла слід враховувати такі особливості місця:

  • Відстань, з якого відбуватиметься вимір
  • Поле зору

При виборі тепловізору слід враховувати можливості роботи в тривалому режимі. Більшість тепловізорів можуть використовуватися встановленням на триногу, для деяких може знадобитися відповідний адаптер.

teplovazori is kitaya

Надійна доставка тепловізорів з Китаю

Переваги інфрачервоного сканера полягають у тому, що вони досить прості у використанні при високій ефективності показників. В умовах карантину та подальших заходів, які будуть вживатися в країнах для контролю ситуації з коронавірусом, попит на тепловізори оптом буде рости.

Як вибрати необхідний тип пристрою? Точність вимірювання температури в певній галузі залежить від поля зору об'єктива тепловізора, використовуваної в тепловізорі матриці, і відстані до об'єкта вимірювання. Для спрощення вибору тепловізора є спеціальний калькулятор, який дозволяє обчислити всі ці параметри для кожної моделі тепловізора з урахуванням використання стандартних і додаткових об'єктивів.

  • Наявність сторонніх джерел теплового випромінювання
  • Особливості висвітлення
  • Швидкість руху людини

Діапазон цін варіюється в залежності від виробника і певної моделі. Варто відзначити, що, якщо ви вирішили замовляти преміальне обладнання, необхідно комплексно підійти до питань організації доставки з Китаю.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Безпечна доставка теплових сканерів з Fialan

Налагодження міжнародних поставок товару, як правило, передбачає наявність досвіду роботи з китайськими постачальниками, а також добре зарекомендованої репутації як надійного контрагента. Тому такий вид бізнесу більше підходить середнього сегменту підприємців, які бачать вигоду у співпраці на перспективу.

Щоб уникнути ризику придбання неякісної продукції, важливо правильно вибрати партнера. Наша компанія буде рада допомогти вам знайти в Китаї контрагента, який буде постачати продукцію високої якості в обумовлені терміни.

Ми надаємо весь комплекс послуг з підбору партнера для бізнесу в Китаї:

  • Допомога у виборі виробника і надійних постачальників.
  • Поставка китайської продукції в Україну.
  • Контроль якості готової продукції.
  • Сприяння в налагодженні процесу виробництва товарів за індивідуальним замовленням.
  • Допомога в доставці та розмитнення продукції. Тут теж є свої тонкощі, які допомагають знизити рівень ризиків і витрат.

Наші фахівці заздалегідь складуть оптимальний бізнес-план, де враховуються всі фінансові і ризикові чинники. Ви зможете ще до початку відвантажень прийняти рішення про доцільність даного напрямку на майбутнє.

Якщо ви готові почати розширювати власний бізнес і виводити його на новий рівень, заповніть форму на нашому сайті, і ми надамо вам консультацію з усіх ключових питань поставок товарів з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм