15 квітня 2020
1206
antiseptic-china
rating-stars Рейтинг 5
-->

Антисептичні засоби сьогодні — один з найбільш затребуваних товарів в Україні. Сам антисептик приготувати не становить проблем. А поставляючи пластикові флакони з Китаю і виробляючи власні стерилізують засоби — достатньо вигідна ідея для бізнесу.

Різновиди флаконів пластикових

Антисептики — незамінний засіб дезінфекції в медичних установах, операційних і лабораторіях, підприємствах харчової промисловості. Після введення карантину і найближчі кілька років використання антисептиків буде обов'язково не тільки при вході в громадські місця, магазини та інші публічні приміщення, але і стане щоденним засобом для кожного споживача.

Флакони-дозатори випускаються в різноманітних формах і обсягах. Невеликі пластикові баночки до 100 мл легко переносити і тримати в руках, вони не займають багато місця. Пластикові баночки від 250 мл і більше підходять для частого використання в приміщеннях.

Сьогодні на китайському ринку можна знайти практично всі види тари для антисептиків. Виробники після зняття карантину активізували роботу фабрик, які сьогодні намагаються максимально закрити високий попит на подібного роду продукцію. І якщо в Україні ціна за ПЕТ-флакони стартує від $0,70, то китайські постачальники пропонують ціни від $0,15 за штуку.

antiseptic china4

Серед основних переваг замовлення продукції з Китаю можна виділити:

  • Низьку собівартість
  • Стабільні графіки відвантажень
  • Широкий асортимент
  • Прибуток у розрахунку на одиницю товару

Замовляти пластикові флакони для антисептиків — більш ніж вигідно. Тим більше, що вибрати постачальника з Китаю на сьогодні можна онлайн. Ми склали детальну інструкцію: Як вибрати постачальника з Китаю.

При цьому, до вибору виробника коштує ставиться обережно. На тлі зростання попиту на пластикову тару, деякі недобросовісні виробництва намагаються реалізувати менш якісну продукцію. Тому за поставками з Китаю на сьогодні необхідний ретельний контроль.

antiseptic china3

Організація доставки ПЕТ-флаконів з Fialan

Організація поставок з китайськими фабриками дозволить отримати великий прибуток. Разом з тим, варто розуміти, що міжнародна торгівля передбачає ряд зобов'язань, які потрібно бути готовими виконувати.

Наприклад, більшість китайських підприємств постачають партії товару з мінімальними встановленими обсягами. Якщо ваш бюджет не передбачає таких витрат, то здійснювати операцію недоцільно. Такий вид бізнесу більше підходить для підприємців, у яких вже є досвід співпраці з іноземними постачальниками.

Партнерство з Китаєм передбачає знання специфіки оформлення контрактів, митні накладні і нюансів логістики товарів. Якщо ви хочете налагодити довгострокові відносини з китайськими виробниками, вам буде потрібна професійна консультація на всіх етапах.

Саме тому компанія Fialan надає послуги з супроводу експортно-імпортних операцій ще до початку відвантажень товарів і закриває угоди «під ключ». Зокрема, наші експерти прораховують можливі ризики і контролюють кожен пункт поставки, починаючи від завантаження партії в Китаї, закінчуючи прийомом товару і перевіркою якості. Співпрацюючи з нами, ви скорочуєте час реалізації проекту, при цьому перестраховуєтесь від ризиків і непередбачених ситуацій.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Працюючи з Fialan, ви отримаєте:

  • Новий досвід в бізнесі без зайвих проблем
  • Перевірку вантажу ще до відправки в Китаї
  • Гарантію отримання вантажу в повному обсязі
  • Дотримання термінів поставки
  • Вирішення спірних питань

Гарантія безпеки і своєчасних термінів доставки продукції допоможе домогтися бажаного результату від ваших планів з розвитку бізнесу.

Наші фахівці прораховують ризики і доцільність поставок з Китаю, при цьому, в фінансовому плані ви нічого не втрачаєте. Крім того, експерти Fialan контролюють весь ланцюг постачання, надаючи повний супровід «під ключ». Користуючись послугами компанії Fialan, ви завжди отримуєте те, що замовляли.

Надсилайте нам заявку або телефонуйте для того, щоб отримати детальну консультацію з питань імпорту продукції з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм