8 березня 2019
3322
Рибальські товари з Китаю. Туристичні товари оптом.
rating-stars Рейтинг 5
-->

Рибальські снасті, приналежності і професійна екіпіровка постійно поліпшуються, дозволяючи значно підвищити комфорт і ефективність риболовлі. Однак нерідко така амуніція має недоступно високу ціну.

Щоб не переплачувати, можна замовити рибальські товари оптом з Китаю. На практиці доведено: спінінги, гачки, рибальські снасті з Китаю ні в чому не поступаються брендовим дорогим товарам європейського і вітчизняного виробництва.

Для того щоб організувати оптові поставки вудок та іншого спорядження для рибалки і полювання з вигідними умовами з Китаю в Україну, досить звернутися в нашу компанію. Ми організуємо весь процес доставки рибальських товарів оптом з Китаю за зниженими цінами, починаючи від закупівлі безпосередньо у китайського виробника, закінчуючи відвантаженням на склад покупця. Завдяки більш доступною ціною тепер якісне рибальське спорядження собі зможе дозволити будь-який покупець країни. А невеликі спеціалізовані магазини отримають доступ до недорогого товару без клопоту, пов'язаного з веденням переговорів в Китаї і проходженням контролю в митних службах.

Чому варто купувати рибальські товари з Китаю?

За останні роки китайські виробники серйозно підвищили технічний рівень оснащення своїх виробничих ліній. Використання виключно сучасного обладнання, автоматизоване виробництво, відхід від низькоякісного копіювання дозволили китайським брендам очолити рейтинг найбільш продаваних товарів, в тому числі в сфері рибальського спорядження.

Сьогодні рибальське спорядження і товари для туризму оптом з Китаю поставляються на найбільші ринки світу, включаючи США, Західну і Східну Європу. При цьому навіть найдешевші спінінги з Китаю з легкістю витримують конкуренцію з продукцією інших відомих країн-виробників.

Рибальські товари, оптом поставляються в нашу країну, проходять одну з найбільш суворих процедур сертифікації якості в світі за нормою ISO. При цьому дана категорія продукції перевіряється максимально ретельно, як та, що безпосередньо взаємодіє з живими істотами. Якість і екологічність кожного матеріалу критично важливі і контролюються з високою строгістю. Адже в момент попадання, наприклад, гачка в рот риби не повинні виділятися шкідливі речовини, які можуть нашкодити здоров'ю людини при вживанні її в їжу. Виробники з Китаю розуміють всю відповідальність навіть за найменші недоліки і зайву економію, тому навіть найдешевша продукція підлягає обов'язковій сертифікації. Вирішивши купити рибальські снасті оптом або інший товар даного сегмента, ви можете бути впевнені, що обраний вами товар на 100% відповідає всім міжнародним вимогам і його можна безпечно використовувати за призначенням.

Купуючи товари для риболовлі оптом з Китаю, ви отримуєте ще один величезний бонус - неймовірно великий асортимент. Ліски, снасті, гачки, рибальське спорядження, спінінги і вудки оптом нашою компанією поставляються в найширшому модельному ряду, задовольняючи будь-яким вимогам покупця. Сьогодні за доступною ціною в Китаї можна знайти рибальське спорядження будь-якої цінової категорії, і наші фахівці готові надати повну допомогу протягом усього процесу.

Процес закупівлі товарів для риболовлі оптом з Китаю

Купити снасті оптом або іншу продукцію даної категорії безпосередньо в Китаї пересічному покупцеві нелегко. Будь-який власник бізнесу або оптовий покупець стикається в двома проблемами: неможливістю оцінити товар до оплати і доставка в Україну і складність організації процесу документального оформлення імпорту.

Невеликим підприємствам, які не мають власного офісу в Азії і не можуть собі дозволити утримувати штат юристів для роботи з митницею, набагато вигідніше знайти професійних постачальників, таких, як ми. В результаті купити рибальські гачки оптом, замовити снасті, вудочки або спінінги з Китаю стає набагато простіше, а численні витрати і клопоти на юридичне оформлення та супровід доставки компанія бере на себе.

Вирішивши замовити рибальські товари оптом в Китаї вам в повній мірі відкривається величезний ринок:

  • Китайські виробники надають величезний асортимент рибальських і туристичних товарів оптом. Ми працюємо з сотнями постачальників Китаю, які пропонують товари в різному ціновому сегменті. Також зможемо замість вас провести переговори безпосередньо з новим виробником і домовитися про постачання ексклюзивних продуктів.
  • Ми налагодили партнерські відносини безпосередньо з найбільшими виробниками і постачальниками в Китаї, що дозволяє пропонувати дійсно доступні ціни. Ви зможете купити рибальські товари оптом за ексклюзивними цінами, уникнувши переплат за послуги «зайвих» сторін. Це дозволить, в свою чергу, вам встановлювати конкурентний цінник вже на вітчизняному ринку.
  • Немає необхідності оплачувати повну вартість контейнера або замовляти товар величезними партіями. Ми постійно доставляємо різну китайську продукцію морським і повітряним способом, надаючи послуги доставки збірних вантажів. Завдяки чому вигоду співпраці оцінять, як великі оптові клієнти, так і дрібнооптові покупці.
  • Всі клопоти з оформлення товару ми беремо на себе. Від покупця потрібно лише вибрати постачальника, визначитися з кількістю і асортиментом товарів для риболовлі та туризму, який він збирається купувати оптом в Китаї. Представництво безпосередньо в Китаї, наявність складів, договори з транспортними компаніями дозволяють нам вирішувати будь-які проблеми, що виникають і організувати процес доставки на місці. Ми організуємо весь процес доставки товарів з Китаю, а покупцеві необхідно буде лише забрати партію, яка вже була завезена і розмитнена в Україні.

Асортимент товарів для риболовлі та полювання оптом з Китаю

Наша компанія дає можливість будь-якому жителю України і країн СНД купити все для риболовлі оптом. Унікальна можливість поставок товарів такої категорії:

  • Вудки. За допомогою нашої компанії ви зможете організувати поставку і купити вудки оптом в самому різному виконанні, починаючи від простих моделей, закінчуючи потужними виробами для далекобійного професійного спінінга. Ви з легкістю зможете підібрати вудку, яка буде відповідати всім умовам риболовлі і підійде для лову будь-якого виду риби, будь то, короп, щука або звичайний карась. Відгуки наших покупців, зібрані за 15 років поставок китайських вудок, свідчать, що низька ціна моделей з асортименту анітрохи не знижує якості - вудки анітрохи не поступаються своїм європейським конкурентам.
  • Рибальські снасті оптом з Китаю. Оснащення для риболовлі особливо велика кількість представлена в асортимент китайських виробників. У нас ви зможете замовити гачки для лову будь-якої риби, починаючи від дрібної прісноводної, закінчуючи великими морськими і річковими хижаками. Також представлений великий вибір необхідних для будь-якого рибалки комплектуючих, таких як грузила різної форми і маси, поплавці, титанові і вольфрамові поводки. Крім того, ви можете замовити вже готові снасті оптом, підготовлені і укомплектовані для лову коропа, щуки, товстолоба та інших видів риб.
  • Принади оптом. У каталогах китайських постачальників представлені корисні рибальські дрібниці, без яких улюблене заняття буде не таким комфортним. Представлені годівниці для залучення риби самого різного виконання, вертлюги, блешня оптом, різні силіконові приманки.
  • Рибальські котушки. Закуповуючи вудки і спінінги оптом, не можна забувати про якісні котушки. Китайські постачальники пропонують великий вибір котушок для різних цілей і умов риболовлі: популярні без інерційні, інерційні, мультіплікаторні котушки. Є також моделі із запасною шпулею для лову великої риби.
  • Ліски і шнури. Асортимент пропонованих рибальських снастей оптом також доповнений асортиментом лісок і шнурів різної міцності (вимірюється в кг або Лібра).
  • Рибальське та туристичне спорядження. Забезпечити комфортні умови риболовлі не менш важливо, ніж обзавестися якісної вудкою. Доставка товарів для пікніка оптом, починаючи від зручних сумок і налобних ліхтарів, закінчуючи непромокаючим спецодягом. Також в асортименті компанії представлені розкладні стільці, надувні човни, намети туристичні оптом і багато іншого, що зробить процес риболовлі ще комфортніше і ефективніше.

Асортимент пропонованих товарів і брендів постійно поповнюється. Ми завжди знаходимося в пошуках найбільш вигідних постачальників і стежимо за найсвіжішими трендами, щоб пропонувати українському споживачеві тільки кращу продукцію з Піднебесної.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Чому рибальські товари оптом з Китаю краще замовити у нас?

Багато вітчизняних покупці все ще не довіряють китайській продукції. Однак, часи, коли етикетка «Made in China» вважалася недоліком товару, вже давно залишилися позаду. Найбільші світові бренди вже давно відкрили свої представництва в цій країні, а місцеві виробництва наздогнали за рівнем оснащеності кращі світові компанії. Сьогодні щоб купити рибальські товари оптом, не потрібно їхати безпосередньо в Китай або переплачувати за вже привезену продукцію.

Наша компанія спеціалізується на доставці товарів з Китаю і готова стати посередником між оптовим покупцем і китайським виробником, зберігаючи рекордно доступний рівень цін. Співпраця з нами - особливо вигідне рішення для невеликих підприємств і рибальських магазинів, які хочуть з вигодою закуповувати продукцію, але не знають, як самостійно вийти на китайських постачальників і організувати процес доставки.

Вирішивши купити китайські риболовецькі снасті оптом і іншу продукцію даної категорії у нас, ви отримуєте масу переваг:

  • Величезний досвід роботи з Китаєм. Співпраця з нами - це співпраця з досвідченим постачальником, який працює на китайському ринку ще з 2004 року.
  • Кваліфікований штат висококваліфікованих фахівців. Укомплектований штат співробітників на ділі знає, як провести вдалі переговори з китайськими партнерами, отримати найвигідніші умови закупівлі, не порушити китайське податкове законодавство. Довірившись нам, ви можете бути спокійні за результат, так як в будь-якому випадку отримаєте товар за свої гроші.
  • Контроль якості продукції перед відправкою в Україну. Весь товар проходить ретельну перевірку на кількість, комплектацію та відсутність шлюбу ще під час закупівлі у постачальника. Вудки, спорядження гачки, купити оптом які можна у постачальників в Китаї, обов'язково відповідають заявленій якості.
  • Офіційне оформлення. Надаємо повний «чисте» супровід угоди на всіх етапах, починаючи від оформлення пакету документів на закупівлю товару, закінчуючи оформленням імпорту в Україну.
  • Точне дотримання термінів. Налагоджений робочий процес і співробітництво з надійними перевізниками дозволяє строго дотримуватися всіх обумовлених термінів.
  • Відсутність фінансових ризиків. Послуга страхування вантажів дозволяє уникнути будь-яких фінансових втрат, навіть якщо вантаж буде з яких-небудь причин пошкоджений в дорозі.
  • Вирішуємо всі проблеми, пов'язані з митницею. Беремо на себе вирішення всіх митних питань, позбавляючи вас від зайвих витрат і нервів.
  • Працюємо безпосередньо в Китаї. На відміну від багатьох компаній, ми маємо власний штат співробітників і офіс в Китаї, що дозволяє в максимально стислі терміни здійснювати фінансові операції і знаходити для своїх клієнтів найкращі пропозиції на місцевому ринку.

Звертайтеся прямо зараз до наших спеціалістів за тел. 0442233232, щоб дізнатися про особливості співпраці та замовити товари для туризму з Китаю за найбільш вигідними цінами.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм