9 січня 2020
2018
rating-stars Рейтинг 5
-->

Коли мова заходить про транспортні витрати, кожен хоче заощадити по максимуму. Одним з найбільш прийнятних варіантів вважається попутний вантаж. Попутні перевезення вантажів — це взаємовигідні відносини перевізника і клієнта.

Попутні перевезення — це найбільш вигідний варіант для транспортувань невеликих обсягів вантажу. Попутним вантажем можна вважати товар, що переміщують за певним маршрутом, тоді, коли автомобілі транспортної компанії слідують порожніми. Це відбувається до або після виконання основної транспортної заявки.

Переваги перевезень в попутному напрямку та їх вартість

Попутні перевезення вантажів мають ряд переваг:

  • При регулярних (основних) перевезеннях можна швидко відправити вантаж у попутному напрямку.
  • Короткий термін доставки.
  • Надійність перевезення.
  • Часткова оплата транспортних витрат.

На вартість послуг при вантажоперевезеннях попутним транспортом велику роль відіграє:

  • характеристика товару
  • показники ваги
  • обсяг перевезеної партії
  • відстань
  • спосіб вантажно-розвантажувальних робіт

Попутні перевезення — це не тільки вигідний і надійний спосіб доставки вантажу, існує ряд незручностей. На доставку можуть впливати погодні умови, терміновість і перелік інших факторів, в тому числі, вихідні та святкові дні.

«Гра в одні ворота» або двостороння вигода?

Попутні вантажоперевезення вигідні двом сторонам: підприємству-перевізнику і клієнтові. Перевізник використовує вільне місце в транспорті по максимуму, на всі 100%. Це означає, що ефективно працює пересувний склад. Клієнт отримує гарантії збереження вантажу при стандартних умовах транспортування. А головне — оплачує послуги перевезень за низьким тарифом.

Так чи все добре для клієнта в цій ситуації? Ні, не все так гладко. Є невелика ложка дьогтю в бочці меду. Незручність, з якою постійно стикається клієнт — це пошук автотранспорту в потрібному йому напрямку. Тому, чіткий термін доставки товару заздалегідь спрогнозувати не можна. В цьому випадку, логістика повинна бути у пріоритеті.

Важливо!

При транспортуванні попутного вантажу замовник економить до 50% транспортних витрат. Тим самим знижується собівартість перевезеного товару. Отже, при реалізації, є відчутні переваги перед конкурентами.

Сьогодні все більше бізнесменів і невеликих підприємств обирають попутні перевезення вантажу, розуміючи вигоду такої доставки товарів на тривалі відстані.

Менеджери компанії Fialan завжди підбирають і пропонують оптимальний маршрут транспортування, враховуючи всі вимоги замовника. Замовляйте попутні перевезення і економте!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм