9 січня 2020
2189
rating-stars Рейтинг 5
-->

Бюджетний товар не означає низькоякісний, особливо, якщо маються на увазі люстри з Китаю. Величезна популярність цього товару на світовому ринку говорить сама за себе.

У багатьох склався стереотип, що китайські виробники люстр традиційно економлять на якості матеріалів. Але це не так.

Виробники люстр з Китаю дотримуються всіх конкурентних правил: ціна на товар є доступною, асортимент надзвичайно широкий, а якість у повній мірі відповідає всім міжнародним стандартам безпеки.

Пластик, метал, і скло, які використовуються для виробництва даних приладів, стійкі до нагрівання і зовнішніх впливів не гірше, ніж брендові дорогі аналоги. Будь-яка люстра з Китаю, купити яку можна від виробників напряму, стане відмінним доповненням не тільки для домашнього інтер'єру, але і оформлення офісу, ресторану або торгового центру. Однак, як і 5-7 років тому, світильники, люстри, гірлянди і світлодіодні лампи з Китаю приваблюють своєю доступною ціною.

Розробки в системах освітлення вирішили проблеми пасивної терморегуляції, зменшили перегрів плафона і арматури. У китайських продуктах грамотно підібрані матеріали для кожної моделі. Власні торговельні марки китайських заводів виробників, такі як Crystal Lux, Sun Light, TINKO, дозволяють відійти від виробництва шаблонних копій до власних дизайнерських напрацювань.

Придбати світильники і люстри оптом з Китаю сьогодні — значить отримати не просто доступну річ, але і продукт з власним дизайнерським оформленням.

Чому варто купувати люстри оптом з Китаю?

Виробництвом китайських люстр займаються сотні приватних компаній і акціонерних товариств в КНР. Велика частина з них розташована в Гучжоні та Фошані. Постачальники дизайнерських люстр з Китаю забезпечують в цілому майже 90% всього обороту цієї продукції.

Виробничі потужності Китаю не поступаються обладнанню з Європи, що дозволяє вже зараз впевнено конкурувати з продукцією преміум сегменту, яка вже завоювала всесвітньо відоме ім’я. Саме тут ми шукаємо надійних постачальників і якісний товар, який згодом буде доставлений в країну для вас.

Люстри з Китаю, замовити в Україні які ви зможете за допомогою Fialan, оснащені за останнім словом техніки:

  • Китайські виробники змогли ще кілька років тому перепрофілювати своє виробництво з класичних рішень на випуск приладів зі світлодіодною технологією.
  • Якщо ви вирішили купити навіть дешеві люстри з Китаю оптом, ви з великою ймовірністю отримаєте передові моделі, в тому числі з пультами дистанційного керування і відповідні високим нормам енергозбереження.
  • Якість всіх матеріалів не поступається більш дорогій продукції, а офіційна гарантія від виробника досягає 5-7 років на окремі моделі.

Постійно налагоджені торгові відносини з кращими виробниками країни дозволяють нам організовувати доставку як преміальних, так і бюджетних світильників з Китаю на найвигідніших для будь-якого покупця умовах. Вже сотні наших постійних клієнтів переконалися, що напис «made in China» — далеко не завжди ознака неякісного товару, а організація доставки товару в Україну — не обов'язково складна справа.

При цьому, звичайний покупець і приватний підприємець не завжди знає, як замовити люстру з Китаю безпосередньо у виробника, не переплачуючи за доставку. Придбати люстри і гірлянди оптом можна цілком з мінімальними ризиками і націнкою, не виїжджаючи за межі України. Для цього варто звернутися до наших фахівців, які вже понад 15 років займаються організацією доставки освітлювальних приладів в Україні безпосередньо від виробника.

Доставка люстр з Китаю: каталог продукції

Враження від інтер'єру приміщення багато в чому залежить від якості освітлення. Якісна світлодіодна люстра з Китаю зможе підкреслити переваги інтер'єру, виділити функціональні зони, приховати недоліки. Люстри можуть гармонійно і практично непомітно вписатися в інтер'єр або стати оригінальним яскравим акцентом, але їх дизайн не повинен йти в розріз з концепцією приміщення. Саме тому так важливо зробити хороший вибір.

Люстри з Китаю є в широкому асортименті:

  • Підвісні світильники. Характеризуються кріпленням на гачок на деякій відстані від стелі. До цієї категорії можна віднести як плафонні світильники, так і класичні люстри в найрізноманітніших кольорах, розмірах і стилях. Купити китайські люстри і підвісні світильники доцільно для приміщень з високими стелями або з нестандартної форми. На вибір китайські постачальники пропонують прилади зі скла, пластику, дерева, кришталю, кераміки. Стельові люстри з Китаю стануть гідною прикрасою вашої вітальні, кухні, робочого кабінету, дитячої або відмінним доповненням вітрини вашого магазину.
  • Вбудовані світлодіодні світильники. Особливість вбудованих приладів в тому, що вони майже повністю монтуються всередині стін, меблів, стелі, підлоги. Найпопулярніший варіант виконання — китайські точкові світильники. Це відмінне рішення для підвісних стель, меблів і модульних конструкцій. Купити точкові світлодіодні світильники оптом з Китаю варто для зонування житлового приміщення і точкового підсвічування торговельного устаткування. Вони встановлюються над робочою кухонною поверхнею, для освітлення офісних столів, в шафах і гардеробних.
  • Настінні світильники. Використовуються для додаткового освітлення для будь-яких комерційних і житлових приміщень. Мають різне виконання і дизайн для інтеграції в будь-який інтер'єр.
  • Світлодіодні лампи. Сучасний стандарт у сфері освітлення приміщень і вулиць. Майже всі люстри виробництва Китаю оснащені лампами зі світлодіодною технологією. Купити LED лампи в Китаї, значить отримати високоякісний продукт з ресурсом до 50-60 тис. годин. Широкий вибір цоколів LED ламп з Китаю, починаючи від стандартного Е27 і закінчуючи більш специфічними Е40, Е14, Е17, дозволить укомплектувати будь-яку китайську люстру.
  • Китайські гірлянди. Святковому освітленню в Китаї завжди надавалося велике значення. Практично всі гірлянди на ринку виготовлені саме у цій країні.

Як правильно вибрати і купити люстри з Китаю?

Перед тим як купити люстру оптом в Китаї або інший освітлювальний прилад, слід уважно вивчити особливості електромережі.

Щоб правильно вибрати і купити люстри оптом в Китаї, слід врахувати наступні нюанси:

  • Необхідний рівень освітлення. Для великих кімнат, таких як спальня або вітальня, потрібно мінімум 150-300В світла, в кухню і ванну — близько 150 В, а в приміщення, де не потрібне яскраве світло, буде досить загальної потужності в 100-130 В. Не забувайте і про кольорову гаму приміщення — темні стіни поглинають світло.
  • Поєднання з інтер'єрним рішенням. Навіть якщо освітлювальний прилад вам дуже сподобався, це не привід робити спонтанні покупки. Вишукана кришталева масивна люстра, навіть незважаючи на свою красу, не буде гармонійно виглядати у маленькому приміщенні з низькою стелею і «радянським ремонтом». Оцініть кожен нюанс — люстра повинна тонко доповнити дизайн, а не зруйнувати концепцію.
  • Матеріали. Від якості матеріалів залежить довговічність і надійність конструкції. Іноді краще переплатити за китайську люстру і купити варіант подорожче, якщо ви не плануєте ремонт найближчі 7-10 років.
  • Спосіб кріплення. Масивна люстра вимагає міцного кріплення. Якщо не впевнені в його надійності або використовуєте модульні гіпсокартонні конструкції, краще зупинитися на китайських стельових світильниках або невеликих підвісних.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Чому організацію доставки люстр з Китаю варто замовляти у нас?

Вигідно придбати люстри з Китаю оптом і в роздріб найкраще у надійного постачальника з Китаю. Це найбільш вигідне рішення для дрібних підприємців або компаній без власного штату юристів, які не мають можливості самостійно завести продукцію зі східної країни і без проблем здійснити митне очищення.

Ми оформляємо прямих контрактів, співпрацюємо з кращими виробниками світильників ламп і люстр в Китаї та займаємося організацією поставок товару без посередників. Це дозволяє значно розширити асортимент і запропонувати своїм клієнтам найвигідніші умови.

В даний момент Ви можете купити дешеві люстри з Китаю, а також брендове освітлення преміального сегменту у будь-яких розмірах. При цьому ви уникнете клопоту і затримок на митниці.

Декілька переваг співпраці з Fialan:

  • Працюємо на ринку Китаю вже більше 15 років, починаючи з 2004 року. Наші фахівці знають, як вести переговори з постачальниками, знайомі з нюансами китайського податкового та митного законодавства.
  • Повний контроль угоди. Довірившись нам, ви будете впевнені, що за витрачені гроші отримаєте бажаний товар. Ми розплачуємося з постачальником тільки після оцінки якості товару.
  • Перевіряємо продукцію перед відправкою в Україну. Кожна партія ретельно перевіряється на кількість, комплектацію та шлюб прямо на складі постачальника. Ви отримуєте тільки якісний товар.
  • Повний документальний супровід. Оформляємо повний пакет документів на покупку, експорт з Китаю, перевезення та імпорт товару в Україну.
  • Працюємо чесно, тільки за договором з клієнтом.
  • Гарантія дотримання термінів поставки. Ми ніколи не затримуємо товар і в 99% випадків дотримуємося обговорених з клієнтом термінів. Договором передбачена грошова компенсація в разі затримки термінів.
  • Здійснюємо страхування вантажу, щоб зберегти ваші гроші, якщо з товаром щось трапиться в дорозі.
  • Здійснюємо митне очищення товарів. Вам не потрібно переживати про митні питаннях. Вирішивши купити оптом люстри з Китаю у нас, ви просто отримаєте вже розмитнений товар в Україні.
  • Власний офіс в Китаї зі штатом висококваліфікованих спеціалістів дозволяє завжди тримати руку на пульсі і підбирати для вас найкращі пропозиції на ринку.

Звертайтеся прямо зараз до наших фахівців, щоб дізнатися про особливості співпраці та замовити доставку світильників з Китаю за найбільш вигідними цінами.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм