11 січня 2020
4503
Меблева фурнітура з Китаю
rating-stars Рейтинг 5
-->

Китайські виробники сьогодні здатні запропонувати воістину величезний асортимент меблевої продукції, комплектуючих і фурнітури, яка не поступається європейським чи вітчизняним товарам.

Поставити з Китаю можна фурнітуру для меблів самого різного дизайну, як в бюджетному, так і в преміальному ціновому діапазоні. Бренди з Китаю наочно доводять, що це вже не другосортний за якістю товар, а фурнітура оптом дійсно затребувана в усьому світі.

На поширення товару значно вплинула і його собівартість. Ціни на дані комплекти не такі низькі, як ще 5-7 років тому, але вони все ще конкурентні і набагато вигідніші аналогів з Європи. При цьому, меблева фурнітура з Китаю стає все більш якісною через жорстку конкуренцію на ринку, що підтверджено міжнародними сертифікатами і позитивними відгуками численних шанувальників.

Чому варто вибирати фурнітуру з Китаю?

Меблева фурнітура в КНР виробляється у великій кількості на підприємствах-гігантах. Більшість тутешніх фабрик почали випуск фурнітури оптом, ще починаючи з 1980-х років, поступово нарощуючи досвід і виробничі потужності. Однак є і такі постачальники, які почали виходити на ринок лише кілька років тому. Проте завдяки величезним фінансовим інвестиціям і використанням запатентованих рішень від провідних гравців індустрії, вони вже зараз здатні конкурувати за якістю продукції з європейськими виробниками.

Сьогодні в Китаї представлено понад 500 підприємств, що займаються випуском різної меблевої фурнітури. Постійне впровадження інновацій у поєднанні з актуальними, перевіреними часом рішеннями в процесі виробництва зробило меблеву фурнітуру з Китаю відомою далеко за межами країни. Практично 50 з них відправляють свою продукцію на експорт в США, Європу, країни СНД, по всій Азії на суму понад 60 млн. юанів на рік.

mebelnaya fur 1

Купувати фурнітуру з Китаю доцільно з кількох причин:

  • Конкурентний рівень якості. Китайська фурнітура — одна з кращих у ціновому сегменті. За технічними характеристиками і якістю виконання, вона трохи поступається європейській продукції і багато в чому перевершує вітчизняні бренди.
  • Відмінні матеріали. В процесі виробництва використовується алюміній і сталь, дерево, а також інші матеріали вищої якості, які задіяні і більш дорогими брендами.
  • Широкий асортимент. Покупець знайде серед широкого асортименту комплектуючих для меблів з Китаю оптимальні рішення в різному дизайні, розмірі і кольорі для доукомплектації практично будь-яких меблів.
  • Доступна ціна. Незважаючи на високу якість, китайська фурнітура одна з найбільш недорогих на ринку. 

Співпрацюючи з провідними компаніями КНР, які на практиці довели, що їх модельний ряд здатний задовольнити найвибагливішого покупця, а кожен товар відповідає міжнародним нормам якості Ви забезпечите свій бізнес перевіреними постачальниками з найкращою репутацією.

Які вимоги до фурнітури?

Підбір комплектуючих і фурнітури слід здійснювати з граничною увагою до деталей. Неважливо, наскільки дорогі і якісні меблі — слабкі меблеві кріплення, ненадійні ручки або інші комплектуючі здатні звести весь ефект від покупки на «ні», зробити меблі нефункціональними і незручними в експлуатації. З усієї собівартості корпусних меблів зазвичай близько 10-15% становить вартість фурнітури. У середній вартості кухонних гарнітурів і м'яких меблів цей показник може доходити до 35-40%. Саме тому часто є сенс купувати якісні меблеві комплектуючі оптом. Крім зовнішнього оформлення, будь-який елемент меблевої фурнітури повинен бути надійним і довговічним. Дорожчі комплектуючі від бюджетних відрізняються розширеним функціоналом, оригінальним дизайном, зручним налаштуванням і монтажем. 

Незважаючи на фундаментальні зміни в політиці та рівні технічної оснащеності китайських підприємств, деяка фурнітура китайського виробництва до сих пір залишає двоякі враження у багатьох споживачів. Ми працюємо з фабриками, які давно дотримуються міжнародних стандартів якості і щорічно вливають у виробництво неймовірні, навіть за мірками великих європейських брендів, кошти. Саме завдяки китайським виробникам багато покупців отримують можливість купувати функціональні і досить надійні системи без істотних вкладень. Навіть недорогі моделі відмінно справляються з усіма функціями і щоденними навантаженнями. Ви завжди зможете детально вивчити їх технічні характеристики і проконсультуватися з нашими менеджерами з питань підбору та експлуатації.

Меблева фурнітура — це окремий напрямок в питаннях оформлення інтер'єрів та доопрацювання меблів. Саме меблеві аксесуари та комплектуючі залишають фінальне враження про самі меблі і є найважливішими акцентами, які підкреслюють дизайн. Правильно підібравши фурнітуру, можна додати витонченості та шику навіть самій непомітній і недорогій меблі. І, навпаки, невміло обрана ручка або деталь для контурування зіпсує враження.

Закуповуючи фурнітуру оптом з Китаю всіх категорій і напрямків дозволить Вам легко знайти відповідне рішення і забезпечити якнайширшу товарну матрицю.

mebelnaya fur 3

Кріпильна фурнітура

Даний вид фурнітури виконує в першу чергу практичні функції. Саме від неї залежить надійність монтажу меблевих деталей в єдину повноцінну конструкцію, забезпечується можливість відкриття і закриття дверей і ящиків. Кріпильна меблева фурнітура з Китаю представлена ​​декількома типами:

  • Меблеві стяжки. Головний елемент кріплення і складання нерухомих деталей. Охоплює широкий перелік продукції, починаючи від простих болтів і шурупів, закінчуючи більш досконалими і доробленими стяжками. Ексцентрикові стяжки підходять для жорсткої фіксації полиць і корпусів, конфірманти — для з'єднання панелей корпусних меблів під прямим кутом, різні види полкодержателей, в тому числі в комплекті зі штоком для регулювання положення полки, куточки і інші кріплення. Сучасні стяжки, крім підвищеної міцності, відрізняються прихованим монтажем — вони не псують зовнішній вигляд виробу, утворюючи  міцну конструкцію.
  • Петлі. Деталі, завдяки яким двері і дверці корпусних меблів кріпляться до коробів і отримують можливість повністю або частково відкриватися. Крім стандартного функціоналу, меблеві петлі можуть мати додаткові опції, що підвищують комфорт, наприклад, доводчики та відповідні планки. Меблеві петлі відрізняються по конструкції (накладні, вбудовані, справа наліво, лівосторонні і т.д.), а також за матеріалом, для якого вони призначені. Варто обов'язково врахувати, куди потрібно кріпити петлі: на натуральне дерево, пластик, МДФ або скло.
  • Підйомні механізми. Коли необхідно, щоб дверцята або деталь меблів відкривалася у вертикальній проекції, замість петель використовують підйомні механізми. Ми поставляємо оптом фурнітуру даного типу в різній конфігурації, від мікроліфтів і барних кронштейнів до складних механізмів для ліжок та диванів.

Лицьова фурнітура

Такі комплектуючі для меблів виконують, як правило, декоративні функції і застосовуються для кінцевої зовнішньої обробки меблів. Вони здатні змінити, підкреслити або поліпшити зовнішній вигляд виробу, а також додати деякі опції. Ми поставляємо дверні ручки з Китаю оптом, накладки для маскування стиків, елементи декорування стільниць, меблеві замки і іншу фурнітуру.

Широкий асортимент меблевої фурнітури з Китаю оптом

Ви можете купити у прямих виробників в Китаї меблеву фурнітуру з Китаю оптом для складання та виготовлення кухонних гарнітурів, шаф купе, водостійких меблів у ванну кімнату, офісних меблів, вітрин і барних стійок, м'яких меблів. Ми гарантовано надамо актуальні рішення з постачання меблевої фурнітури з Китаю. Компанія Fialan має довгострокову співпрацю з українськими компаніями, які знайшли в нас надійного та вигідного партнера з поставок із Китаю.

У каталогах фурнітури, наданих постачальниками в Китаї ви знайдете якісну китайську фурнітуру для дверей і ящиків, фасадів різного типу, елементи наповнення і підвищення функціоналу. Також серед широкого асортименту ви зможете підібрати доводчики, амортизатори, ручки, які істотно підвищать експлуатаційні характеристики меблевих виробів, підвищать термін служби і зручність використання.

mebelnaya fur 2

Чому варто замовляти доставку меблевої фурнітури з Китаю саме у нас?

Експерти нашої компанії пропонують компетентну допомогу в постачанні меблевої фурнітури оптом з Китаю. Працюючи з Китаєм з 2004 року, для наших клієнтів ми організовуємо закупівлі товару у фабрик і постачальників меблевої фурнітури безпосередньо в країні-виробнику. Організовуємо оптові поставки з Китаю за найвигіднішими умовами для кінцевого покупця.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Співпраця безпосередньо з виробниками в Китаї дозволяє істотно розширити вибір і забезпечити доступний рівень цін. Ми консультуємо у пошуку кращих постачальників, укладаємо договори, контролюємо якість продукції, а також виконуємо всі формальності щодо імпорту продукції в Україну. Клієнту залишиться лише отримати повністю розмитнену фурнітуру оптом прямо на своєму складі в Україні. 

  • Організовуємо поставки з Китаю з 2004 року, тому знайомі з особливістю китайського законодавства, нюансами доставки товару в Україну
  • Забезпечуємо повний контроль угоди від вибору товару в Китаї до передачі на склад кінцевого споживача.
  • Проводимо повну перевірку товару на складі постачальника в Китаї.
  • Беремо на себе клопоти по повному оформленню документів для імпорту продукції і митного очищення.
  • Співпраця з клієнтами тільки за офіційним Договором.
  • Обов'язкове страхування вантажів.
  • Митне оформлення операції по покупці китайської фурнітури оптом.
  • Супровід руху товару на всьому шляху від Китаю до вашого складу.
  • Власний офіс в Китаї для контролю закупівель і вирішення всіх питань з заводом-виробником і постачальником на місці.
  • Компетентні консультації експертами компанії Fialan на всіх етапах співпраці.
  • Оперативна доставка в країну різним видом транспорту, в залежності від бюджету і потреб клієнта.

Більш детальну інформацію про вартість, терміни поставки з Китаю та деталі співпраці ви можете дізнатися у наших експертів по телефону 044-223-32-32 або заповнивши форму на сайті.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм