23 січня 2020
1311
rating-stars Рейтинг 5
-->

США — один з найбільших в світі виробників товарів народного споживання.

Як правило, їх відрізняє висока якість і доступні ціни. З цієї причини співпрацювати з американськими компаніями прагнуть багато імпортерів, в тому числі й українські.

Перевага замовлень товару з Америки в Україну

Тут виникають певні складнощі. Доставка з Америки в Україну — справа вигідна, але спочатку потрібно знайти надійного постачальника. До того ж, не всі виробники і постачальники працюють з покупцями з інших країн. У такій ситуації на допомогу приходять компанії-посередники із доставці з США.

Такі компанії надають практично всі послуги з пошуку американських партнерів і супроводу укладеного контракту. Користь від такого партнерства очевидна: як показує статистика, замовлення і транспортування товарів з США виходить вигідніше приблизно на 80%, ніж у випадках, коли товар куплений в Україні.

І це ще не все: не дивлячись на низькі ціни всередині Америки, виробники часто надають знижки. Це дозволяє знизити прайс і зробити замовлення товарів з США в Україну більш вигідним. Коли постає питання, як привезти товар з США, транспортна компанія Fialan підбирає найвигідніший для клієнта варіант доставки, так як зацікавлена ​​у подальшій співпраці. Весь процес доставки буде повністю проконтрольований з моменту його комплектації і відвантаження до вручення покупцеві.

photo 1499188073299 5bd9060e044b

Співпраця з Fialan

Наша компанія працює на ринку поставок і пошуку бізнес-партнерів з 2004 року, надає весь комплекс послуг з реалізації експортно-імпортних операцій. Ось деякі з них:

Експертна допомога у виборі постачальника, у якого буде найвигідніше зробити замовлення товару з Америки. Наші фахівці надають всебічну підтримку у проведенні переговорів, грамотному оформленні зовнішньоторговельної документації і проведенні розрахунків.

Міжнародна доставка товарів з США. Компанія забезпечує доставку вантажу на територію України будь-якими видами транспорту, забезпечуючи повну безпеку і безпеку перевезення. Покупцеві більше не доведеться турбуватися про те, як доставити товар із США в Україну.

Забезпечення зберігання товару на складських приміщеннях. Іноді товари з США з доставкою в Україну вимагають тимчасового зберігання на складі. Фахівці компанії Fialan забезпечать складське зберігання вантажу, організацію його навантаження і розвантаження.

Митне оформлення. Всі, хто хоча б раз стикався з проведенням експортно-імпортних операцій, знають, наскільки це складний і трудомісткий процес. Посередники з доставки товарів з США забезпечать брокерсько-митний супровід будь-якого ступеня складності. Робота виконується в суворій відповідності з нормами митного законодавства і забезпечується безперешкодне проходження товарів через кордон.

Нові можливості для бізнесу

Купівля і доставка товарів з США за допомогою компанії Fialan вигідна з кількох причин.

Завдяки наявності власних офісів за кордоном, компанія має можливість повністю контролювати весь процес і представляти інтереси клієнта на всіх рівнях. Крім того, Fialan працює безпосередньо з авіакомпаніями і іноземними перевізниками, тому доставка обійдеться дешевше, ніж користування послугами кур'єрських служб.

Питання, як доставити товар з США, у нас давно і вдало вирішено. Українським підприємцям можна не турбуватися про те, що покупка і доставка товарів з США в Україну — складний процес з безліччю нюансів. Це дійсно так, але співпраця з професіоналами допомагає уникнути можливих ризиків і стане новим етапом на шляху розвитку бізнесу.

Залишайте заявку на нашому сайті для детальної консультації.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм