16 березня 2021
789
DPES Sign Expo China Guangzhou 2021
rating-stars Рейтинг 5
-->

Підприємцям, які уважно вивчають розклад виставок в Китаї, без сумніву, сподобається відвідування виставки DPES Sign Expo China Guangzhou 2021 реклами та логотипів в Гуанчжоу.

Міжнародний ярмарок відбудеться в період з 27 лютого по 1 березня 2021 року. Підготовка велася цілий рік, задіяно багато людей, тому в результативності ніхто не сумнівається.

Детальніше про виставку

Крім ознайомлення з продукцією, налагодження зв'язків з міжнародними представниками компаній, підприємці укладають контракти на закупівлю продукції за вигідними цінами. Досвідчені бізнесмени не радять вирушати в поїздку самостійно. Бажано довірити оформлення документів, пошук житла і підбір потрібних подій на виставці перевіреній фірмі. Компанія Fialan бере на себе турботи, починаючи з виїзду з країни і закінчуючи укладанням успішних договорів з китайськими постачальниками.

Що подивитись

Зверніть увагу, що захід надасть можливість ознайомитись з передовими технологіями, новими сучасними матеріалами, які люб'язно нададуть провідні виробники по всьому світу, а також безпосередньо з Китаєм. Особливо цінна виставка представникам рекламної індустрії. Такий досвід вкрай необхідний для бізнесу.

Технічні засоби зв'язку передбачають чи не кожний бізнес тур в Китай. Експортовані товари, програми заходу, повний список учасників можна побачити на офіційному сайті виставки. Інформація буде оновлюватися аж до останнього дня, тому що бажаючих взяти участь дуже багато. Організація ярмарки на найвищому рівні.

Зверніть увагу, що попередня виставка пройшла рівно рік тому. З експонатами минулого заходу можна ознайомитися в одній з рекреацій.

guangzhou1

Переваги виставки

DPES Sign Expo China Guangzhou 2021 передбачає проведення конкурсів з розробки дизайнів, організацію міжнародного форуму майстрів дизайну та консультування всіх бажаючих протягом всього періоду виставки. В останній день заплановано нагородження переможців.

Міжнародна виставка реклами в Китаї, в Гуанчжоу, займе 8 залів, загальна площа яких понад 80 тисяч кв.м. Вся територія розділена на п'ять частин:

  • витратні рекламні матеріали;
  • новинки цифрового друку;
  • світлодіодні товари;
  • цифрове гравірування;
  • цифрові вивіски.

Великі компанії представлять інноваційні технології, які раніше не були висвітлені на жодній виставці. Розробки неможливо знайти в інтернеті або на обговореннях інших виставок з такою ж тематикою.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм