11 травня 2021
193
rating-stars Рейтинг 5
-->

За розкладом виставок у Китаї слідкує весь світ. Різноманітна тематика заходів приваблює фахівців із різних сегментів промисловості.

Промислова виставка в Китаї, на якій будуть представлені дорогоцінні камені та ювелірні прикраси пройде у квітні 2021 року з 8 до 11 числа в Пекіні.

Про захід

Остання така виставка від цього організатора проходила влітку попереднього року. На більш як 50 тис.кв. метрах розмістилося 2200 експонентів з усього світу. Провідні ювелірні підприємства показали новинки в ювелірній галузі. Ярмарок зосереджений на виробництві коштовностей, пошуку дилерів у країні та за кордоном. Минулого року захід проходив у Шанхаї, але організатори оцінили перевагу Нової виставкової зали в Пекіні.

Міжнародні виставки в Китаї вважаються одними з найколоритніших. China International Jewellery Fair 2021 заплановано провести зі ще більшим шиком та розмахом, ніж раніше. На відвідувачів чекає зовсім новий формат, якого не було досі. Міжнародні експертні лекції, живі аукціони, товари, які можна приміряти, незалежно від вартості, промоакції та інші цікаві заходи будуть проведені впродовж двох яскравих днів.

ukrasheniya2

Особливості міжнародної ювелірної виставки

Відвідування кожної виставки пов’язане із певними труднощами. Необхідно самостійно дізнаватися графік проведення виставки, шукати житло на час перебування в чужій країні, орієнтуватися в незнайомому місці, а також ризикувати, обираючи бізнес-партнерів. Набагато зручніше та безпечніше довіритися фахівцям перевіреної компанії, яка буде супроводжувати вас у подорожі, організує транспортування замовленого товару, а також проконсультує з усіх питань. Компанія Fialan багато років допомагає налагоджувати партнерські відносини великим компаніям та дрібним посередникам. Бізнес-тур до Китаю буде успішним, якщо дотримуватися цінних порад від експертів компанії Fialan, які є майстрами свого діла.

До розкладу виставки увійшли найперспективніші виробники прикрас різних жанрів, починаючи від професійних галузевих і закінчуючи артвиробами. Ціни на товари є мінімальними, оскільки посередники придбають новинки безпосередньо у виробників. Так на міжнародний ринок потрапляють найкращі задуми ювелірних дизайнерів. А доставлення з Китаю в Україну пройде максимально швидко, адже багато документів уже готові для експорту товарів.

Ювелірна промисловість у Піднебесній вражає своїми задумами та нестандартними підходами. Дорогоцінне, напівдорогоцінне каміння, годинники, ювелірні прикраси чекають відвідувачів на виставці International Jewellery Fair 2021.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм