12 травня 2021
190
rating-stars Рейтинг 5
-->

Однією з провідних платформ для інноваційного виробництва є міжнародна виставка електроніки в Шанхаї.

Уперше вона відчинила двері для відвідувачів у 2002 році. Захід триватиме з 14 до 16 квітня 2021 року у великій виставковій залі. Це ще одна промислова виставка в Китаї, яка розділилася на кілька сегментів. Цього року Electronica China функціонуватиме окремо від Productronica China.

Деталі події

Заплановано збільшення масштабу виставки. У 2020 році було зареєстровано 1373 експонентів, понад 80 тисяч унікальних відвідувачів знайшли час, щоб ознайомитися з новинками в електронній індустрії. Сотні контейнерів із вантажами були відправлені в різні країни. Також, було укладено багато контрактів для подальшої співпраці. Цього року на цьому заході очікується ще більше експонентів та підприємців.

Виставка демонструє не тільки галузеві рішення, а й надихає на творчість, стимулює інновації та прискорює розвиток електронної промисловості. Міжнародні виставки в Шанхаї вкотре доводять свою важливість та продуктивність. Представники фабрик та заводів планую запропонувати свої послуги великим підприємствам за низькими цінами.

elektronik2

Особливості ярмарку

Програма ярмарку передбачає першокласні форуми та заходи, що висвітлюють тенденції у світі електроніки. Бізнес-тур до Китаю стане успішним для тих, хто спеціалізується на електронній техніці. Подорож стане вдалим рішенням, якщо довірити її організацію транспортній компанії Fialan. Фахівці Fialan є професіоналами свого діла, які підтримують вас на всіх етапах співпраці.

Організатори ярмарку в Шанхаї з радістю зазначають, що на заході переважно зустрічаються не представники великих торгових компаній, а безпосередньо директори цих компаній. Уже з першого дня відбувається підписання контрактів на закупівлю великих партій товарів. Доставлення з Китаю в Україну відбуватиметься автомобілем, літаком, залізницею, морем на розсуд бізнес-партнерів. Також подорож стане вдалим рішенням, якщо відвідати інші ярмарки, які проходять одночасно. Ознайомитись із графіком проведення китайських виставок варто задовго до подорожі.

Окрім новинок електроніки, на ярмарку працюватиме окремий павільйон з обладнанням. Гості зможуть побачити, як виготовляється та чи інша техніка. Відомі експоненти зі світової індустрії прийдуть сюди, щоби показати громадськості поточне становище справ, розповісти про розвиток комп’ютерів. На ярмарку будуть презентовані незвичайні новинки, а саме — безпілотне водіння, медичне лікування, вбудовані застосунки, інтелектуальні мережі транспортних засобів, розробки енергетичних транспортних засобів та автомобільних кузовів. Крім того, гості матимуть змогу переглянути живі демонстрації майбутніх новинок.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм