18 травня 2021
160
rating-stars Рейтинг 5
-->

Запуск нових маршрутів із Китаю до різних країн світу завжди супроводжується позитивними відгуками та обговореннями майбутніх перспектив.

Авіаційне доставлення вантажів із Китаю вважається одним із найнадійніших способів транспортування цінних вантажів. Якщо гуртові посередники найчастіше використовують перевезення товару морем, то підприємці, які розуміються на китайській якості, воліють доставляти свої вантажі літаком. Поява нового авіамаршруту з Китаю до Індії та у зворотному напрямку має набути неймовірної популярності..

Що очікувати від нового маршруту

Станом на квітень 2021 року такий авіамаршрут уже є одинадцятим. 31 березня 20-ти тонний вантажний літак уперше вилетів з аеропорту провінції Хубей до міста Делі, Індія. Обслуговування довірили індійській компанії SpiceJet. Доставлення товарів літаком із Китаю до Індії здійснюватиметься тричі на тиждень. Для перевезення великих вантажів використовують потужний літак Boeing 737.

Експерти зауважили, що за перший квартал року ситуація з пандемією почала налагоджуватись. Загальний обсяг міжнародних перевезень збільшився вдвічі. До товарів, які планують транспортувати, відносять:

  • мобільні телефони та аксесуари;
  • різна електроніка;
  • товари транскордонної електронної комерції.

На майбутнє заплановано запуск ще кілька схожих із цим маршрутом, щоб задовольнити потреби індійського ринку. Але постійним закупівельникам з України та інших країн не варто хвилюватися. Вартість авіаційного доставлення вантажів із Китаю поки що не планує підійматися. Це пов’язано з тим, що автомобільний, залізничний та морський транспорт конкурує з авіаційним доставленням.

gruz1

Переваги нового маршруту

Загальний обсяг перевезених вантажів літаком за перші три місяці становив понад 30 тисяч тонн. Скористатися послугами авіакомпанії можуть усі охочі за попередньою домовленістю. Які переваги виділяють гуртові покупці китайської продукції:

  • висока швидкість доставлення;
  • можливість транспортування вантажів у віддалені місця, де відсутні залізничні шляхи;
  • вигідні умови співпраці з посередниками.

Експрес доставлення вантажів літаком, на думку експертів, у майбутньому замінить інші різновиди транспорту. На відміну від перевезення морем, авіаційне доставлення є більш безпечним і швидким, що важливо під час закупівлі товарів з урахуванням визначених термінів.

Компанія Fialan забезпечує супровід вантажу на всіх етапах транспортування, надає допомогу в оформлені документів та встановленні нових зв’язків. Новий маршрут Китай-Індія подарує нові можливості тим, хто спеціалізується на використанні та продажі китайських товарів.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм