17 травня 2021
159
rating-stars Рейтинг 5
-->

Провідна екологічна виставка IE expo China 2021 заслужено вважається найкращою платформою для спілкування фахівців у сфері охорони природи.

Тут вони зможуть обмінятися досвідом та ідеями, встановити нові зв’язки. Промислова виставка в Китаї буде відкрита спеціально для міжнародних посередників.

Компанія Fialan не тільки уважно стежить за китайськими ярмарками, але й допомагає знайти перевірених виробників товару, який буде популярний у будь-якій країні. Оформлення документів, супровід вантажів, консультування щодо супроводу вантажів на всіх етапах переміщення дають підставу вважати, що наша транспортна компанія має одних із найкращих фахівців свого діла.

Про ярмарок

Захід пройде в Шанхаї з 20 до 22 квітня 2021 року. Плануючи черговий бізнес-тур до Китаю, обов’язково варто додати до свого графіку відвідування виставки водопостачання, каналізації та очищення води. Потенціал Піднебесної щодо захисту довкілля величезний. Поряд із цим на ринку з’являється попит на товари, які сьогодні виробляються в цій країні.

Ярмарок відбувається не вперше. Сьогодні IE expo China 2021 вважається обов’язковою подією для відвідування великими бізнесменами. Екологічні гравці розумно розвивають свою справу в Азії, розуміючи, де в найближче десятиліття буде сконцентрована очисна промисловість.

Попередній ярмарок проходив влітку 2020 року в Шанхайському Новому виставковому центрі. Представники 24 країн ознайомилися з тенденціями розвитку азійського сектору екології, а також вивчили інновації, які Китай представив громадськості. Міжнародні виставки в Китаї завжди славилися своєю масштабністю, і IE expo China 2021 не стане винятком.

ie expo 2

Що можна побачити

Усі потенційні ринки у сфері довкілля представлять свої експозиції. Устаткування буде розміщене в залах та доступне до загального огляду. Також можна буде ознайомитися із цінами на представлені товари. Майже 2 тисячі експонентів уже чекають на гостей із різних куточків планети. Відвідувачі зможуть ознайомитися з такими сегментами, як:

  • рекультивація ділянок землі;
  • керування відходами різного виду;
  • очищення води та стічних вод;
  • контроль за чистотою повітря;
  • способи очищення повітря.

Ярмарок сильно підтримується з боку китайського уряду. Організація на висоті, адже підготовка до заходу триває не один місяць. Усі респонденти мають гарну репутацію. Кожен новачок суворо перевіряється. Доставлення продукції з Китаю в Україну, виділеної посередниками на виставці, відбувається в чітко обумовлений термін під контролем митної служби. Вантаж потрапляє на ринок у чітко визначені терміни.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм