13 травня 2021
171
rating-stars Рейтинг 5
-->

До 2015 року виставка підлогових покриттів була частиною CONSTRUCTECH. Упродовж останніх шести років організатори відокремили її від інших заходів і успішно розширюють її масштаби.

Цього року проведення заплановане в Пекіні в період з 14 до 16 квітня 2021 року. Кожна промислова виставка в Китаї вважається важливою подією світового масштабу. Адже після її проведення інноваційна продукція буквально розповзається по світу. FloorTech 2021 не стане винятком.

 

Докладніше про подію

Під час ярмарку відвідувачам будуть представлені штучні та натуральні покриття для підлоги, які вразять своєю величністю світовий ринок. Також у виставкових залах можна буде побачити промислове обладнання для виготовлення покриттів, дерев’яний паркет, великий вибір плитки, коркове покриття, композитний матеріал, килими та доріжки будь-якого стилю тощо. Якщо ваш бізнес безпосередньо пов’язаний із цими товарами, обов’язково заплануйте бізнес-тур до Китаю на квітень 2021 року.

Щоби подорож до Пекіна принесла гарні результати, рекомендуємо довірити її організацію професіоналам. Компанія Fialan надасть супровід, проконсультує щодо перспектив конкретного китайського виробника та допоможе транспортувати вантаж у потрібному напрямку. Доставлення з Китаю в Україну пройде без зайвих затримок, якщо довірити її професіоналам.

n pokritiya2

Чого очікувати

Масштаб виставки цього разу буде збільшено на 50 %. Паралельно з FloorTech 2021 пройдуть ярмарки будівельних технологій, будівельних матеріалів та спеціального обладнання, виставки спортивних споруд та стадіонів, технологій та продуктів для сухих будівельних сумішей. Це зроблено спеціально, щоби підприємці змогли одночасно оформити гуртове замовлення та доставити його на ринок своєї країни.

Міжнародні виставки в Пекіні відбуваються недалеко одна від одної, в одному чи сусідніх виставкових залах, щоб задовольнити потребу кожного відвідувача.

Заплановано збір 150 експонентів та понад 60 тисяч відвідувачів. Попередньо необхідно пройти реєстрацію. На сайті виставки матеріалів та обладнання для індустрії підлогових покриттів можна ознайомитись із планом заходів та конференцій ярмарок на кожен день.

Результатом ярмарку обов’язково стане укладання вигідної угоди, адже ціни на продукцію мінімальні. Це пов’язано з тим, що відсутні посередників. Договір укладається безпосередньо з виробником. Архітектори, дизайнери та великі бізнесмени зможуть побачити найширший асортимент, об’єднаний в одному місці, а учасники зможуть найкращим чином продемонструвати свою продукцію.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм