12 березня 2019
1949
Зрошувальні системи з Китаю
rating-stars Рейтинг 5
-->

Зелені насадження, плодоносні дерева і квіти є для садівника найважливішими прикрасами присадибної ділянки. А зовнішній вигляд, здоров'я і врожайність рослин багато в чому залежить від кількості своєчасно одержуваної вологи. На будь-якій доглянутій присадибній ділянці обов'язково присутня система поливу.

Для роботи такої системи потрібно забезпечити доступ і натиск води, придбати шланг і необхідні комплектуючі. Щоб заощадити, зрошувальні системи оптом закуповують в Китаї.

На світовому ринку відмінно зарекомендували себе садові товари, вироблені в Китаї. Поєднання доступної ціни і гідної якості, а також відхід від копіювання імпортних товарів на користь власних розробок давно зробив китайську продукцію даної галузі однією з найпопулярніших в Україні і Європі. Наша компанія надає відмінну можливість приватним покупцям і підприємцям вигідно купувати шланги для поливу оптом безпосередньо від виробників Китаю без зайвих переплат і клопоту.

Чи можна в Китаї купити шланги оптом високої якості за низькою ціною?

Вартість поливального обладнання залежить від декількох факторів. Це фірма-виробник і якість матеріалів, з якого виконано виріб. Продукція з Китаю має унікальні по відношенню до конкурентів якості. При відносно дешевій собівартості виробництва через особливості місцевого законодавства, дана продукція спокійно конкурує за якістю з кращими світовими брендами.

Зрошувальні системи з Китаю сьогодні заслужено завоювали більше 60% всього вітчизняного ринку. Китайські виробники зробили крок далеко вперед в питаннях контролю якості, а їх поливальна продукція з успіхом продається навіть в країнах Західної Європи і Північної Америки. Досягти таких високих показників вдалося завдяки своєчасному перепрофілюванню підприємств на випуск власної запатентованої продукції.

Поливальні шланги, оптом поставляються з Китаю по всьому світу, виготовляються на найсучасніших автоматизованих лініях, точно таких же, як і у більш іменитих німецьких і японських брендів. На користь виробництва поливального обладнання саме в Китаї також говорить близькість ресурсної бази. Місця виробництва каучуку та іншої сировини, які використовуються при виробництві силікону, ПВХ і різних типів пластиків, знаходяться в Азії, що дозволяє істотно знизити витрати на забезпечення заводів.

Ми співпрацюємо тільки з такими виробниками Китаю, зрошувальні системи яких в повній мірі відповідають всім міжнародним нормам і стандартам, в тому числі ISO. Вирішивши організувати поставку за допомогою нашої компанії і купити шланги оптом в Китаї, ви отримаєте абсолютно екологічні і безпечні продукти, без будь-яких складнощів при закупівлі, оформленні і доставці їх в Україну.

Особливості шлангів для поливу з Китаю

Шланги можуть використовуватися як самостійне джерело поливу клумб і грядок. При використанні різноманітних розпилюючих насадок, регулюючих наконечників і пістолетів шланги можуть використовуватися для ширшого професійного зрошення ділянки і стати елементом систем авто поливу.

Асортимент поливального обладнання з Китаю задовольнить будь-які вимоги сучасного садівника. Всі шланги, які поставляються нами оптом мають оптимальні технічні характеристики для активної експлуатації на присадибних ділянках і відрізняються рядом конкурентних переваг:

  • Кращі характеристики за меншою ціною. Більшість навіть самих недорогих китайських шлангів мають спеціальне захисне покриття, завдяки якому їм не характерні заломи, загини, передчасна поява тріщин і дірок. Аналоги європейського і вітчизняного виробництва із захисним покриттям обійдуться набагато дорожче.
  • Стійкість матеріалів до ультрафіолету. Якісні матеріали, стійкі до ультрафіолетового випромінювання. Вирішивши замовити шланги для поливу оптом з Китаю у нас, ви можете бути впевнені, що обираєте продукт з кращих матеріалів, який не буде втрачати свої властивості і еластичність навіть при щоденному знаходженні шланга під прямими сонячними променями.
  • Хороші показники міцності і еластичності. Поливальні шланги, оптом в Україні, які ви зможете доставити з допомогою нашої компанії, мають достатню товщину і щільність стінок, що істотно підвищує всі експлуатаційні характеристики. Дана продукція на практиці довела свою довговічність і надійність, а тому активно використовується навіть професійними садівниками.
  • Відповідність українським вимогам. Китайські шланги впевнено витримують характерні для використання насосного обладнання і часті для українських водопроводів перепади тиску.
  • Найбільший асортимент на ринку. Величезний вибір поливального обладнання з Китаю дозволить легко знайти модель з відповідними технічними параметрами: граничний тиск, діапазон температури, діаметр і т. д.
  • Багато готових рішень. Крім шлангів різних діаметрів і окремих комплектуючих до них, ми поставляємо вже укомплектовані професійні системи автополиву оптом, які зроблять процес догляду за ділянкою більш комфортним і ефективним.

Чому вигідно купувати шланги оптом з Китаю?

Наша компанія надає широкий асортимент від китайських виробників шлангів для поливу оптом від декількох десятків профільних виробників і постачальників Китаю. Це дозволяє нам здійснювати закупівлю товару без посередників і третіх осіб, а також на місці оцінити якість кожного товару. Працюючи з нами, ви отримуєте кращі ціни, при цьому весь процес, починаючи від переговорів з постачальником, закінчуючи доставкою та розмитненням в Україні, лягає на плечі наших досвідчених юристів. Невеликі торгові підприємства і приватні підприємці таким чином отримують можливість отримувати товар безпосередньо з Китаю, без необхідності утримувати власний штат юристів або самостійно вникати в складний процес оформлення імпорту.

Все, що потрібно від покупця - визначитися з асортиментом і обсягом поливальних шлангів оптом, які ви бажаєте замовити і доставити в Україну. Ми знайдемо для вас китайського постачальника або виробника, який здійснить продаж потрібного вам товару на найбільш вигідних умовах, здійснимо покупки товарів від вашого обличчя і доставимо партію збірним вантажем в Україну на власні склади. Вам необхідно буде лише забрати вже доставлену в країну партію товару, який пройшов митне очищення, з повним пакетом офіційних документів для легального продажу та експлуатації.

Як вибрати зрошувальні системи з Китаю

Першочерговим завданням кожного садівника є турбота про забезпечення якісного поливу всіх зелених насаджень. Китайські зрошувальні системи дозволяють дбайливо доглядати за своєю ділянкою, якщо раціонально і відповідально підійти до цього питання.

Найкраще з будь-якими завданнями, пов'язаними з поливом, справляються системи автоматичного поливу, які представляють китайські постачальники. Різні за потужністю і масштабам автополиву допоможуть якісно доглядати за самими вимогливими рослинами як на відкритих ділянках, так і всередині теплиць. Також представлений великий вибір фурнітури для поливальних шлангів, які зроблять процес більш функціональним і комфортним.

У будь-якій системі поливу центральне місце належить саме шлангам. Вирішивши купити шланги садові оптом в Китаї, враховуйте наступні параметри:

  • Діаметр. Враховуйте, що діаметр шланга повинен підходити за розміром не тільки до крана або іншого джерела води, а й до всіх комплектуючих. Саме за допомогою конекторів і різних перехідників можна сформувати повнофункціональну і зручну систему поливу зелених насаджень. Щоб комплектуючі підійшли до шлангу, їх внутрішній діаметр шланга повинен відповідати зовнішньому діаметру комплектуючих.
  • Стійкість до ультрафіолету. Сучасні матеріали, що використовуються при виробництві шлангів, відрізняються досить високою стійкістю до всіх зовнішніх чинників. Але якщо зрошувальні системи планується встановлювати на тривалий час під відкритим впливом променів, вибирайте шланги зі спеціальною позначкою, що вказує на наявність додаткового захисту від УФ-випромінювання. Це позбавить від необхідності ховати шланг в тіні або в приміщеннях і значно збільшить його ресурс.
  • Матеріал виготовлення. Ми поставляємо шланги з сучасних матеріалів полівінілхлориду та термоеластопласту, а також гумові і силіконові шланги оптом. Найменш дорогі - гумові шланги. Це відмінний довговічний варіант для організації постійних поливальних мереж, але з огляду на велику вагу складний в транспортуванні. Пропоновані шланги ПВХ оптом служать менше (близько 3-х), і не так добре протидіють перепадам температур, але завдяки хорошій початковій еластичності, легкості і доступною ціною відмінно виконують всі завдання по поливу ділянки вручну. Силіконові шланги обходять конкурентів по довговічності, легкості, УФ-стійкості і еластичності. Однак вони не призначені для підключення до мереж з великим напором води. Шланги з термоеластопласту - найбільш довговічні, надійні і універсальні.

При виборі шланга варто також врахувати конструктивні особливості. Для підвищення технічних характеристик китайські шланги можуть випускатися багатошаровими, з зміцнює армуючої ниткою, компактними і еластичними спіральними, легкими гофрованими.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Чому варто купувати і доставляти в Україну шланги для поливу за допомогою Fialan?

Якісні шланги для поливу з Китаю обійдуться вам на порядок дешевше покупки схожих виробів у постачальників в Україні. Відсутність досвіду роботи з Китаєм в даному випадку - не привід відмовляти собі в додатковій вигоди. Ми пропонуємо все для поливу оптом за вигідними цінами, безпосередньо від виробника. Організацію всього процесу доставки товару ми беремо на себе і гарантуємо точне дотримання всіх домовленостей і термінів.

Викуп і поставка поливальних шлангів оптом і комплектуючих до систем поливу з Китаю у нас пов'язана з безліччю достоїнств:

  1. Більше 15 років стажу. Ми займаємося поставками товарів з Китаю з 2004 року і знаємо всі тонкощі від «А» до «Я».
  2. Працюють професіонали. Кожен етап поставки поливального обладнання, починаючи від ведення переговорів з китайськими партнерами, закінчуючи документальним оформленням на митниці України, здійснюється кваліфікованими юристами і економістами.
  3. 100% контроль якості. При роботі з нами гарантовано виключений обман продавця і будь-який заводський брак. Товар ретельно перевіряється перед постачанням на місці, ще перед відправкою з Китаю.
  4. Правильне документальний супровід. Наші фахівці на практиці знайомі з особливостями українського і китайського законодавства і знають, як з найменшими витратами часу і грошей оформити процедуру доставки товару.
  5. Величезний асортимент. Ми працюємо з великою кількістю постачальників з Китаю і завжди перебуваємо в пошуку нових контактів, тому пропонуємо великий вибір поливального обладнання в різному бюджеті в одному місці.
  6. Робота без посередників. Ми маємо власний офіс в Китаї зі штатом профільних фахівців. Можемо організувати закупівлю товару у постачальників в Китаї, оформляємо за всіма правилами податкового та митного законодавства і відправляємо в Україну в максимально стислі терміни.
  7. Вигідна доставка. Привозимо товар оптом в збірних або цілих контейнерах морським шляхом, економлячи гроші замовника.
  8. Повністю офіційне співробітництво. Укладаємо з замовником офіційний договір і чітко дотримуємося всіх умови.
  9. Відсутність фінансових ризиків. Проводимо повне страхування вантажів, що дозволяє уникнути фінансових втрат, якщо з ним щось трапиться в дорозі.

Детальніше про умови співпраці і терміни поставки поливального обладнання з Китаю ви можете дізнатися у наших фахівців за тел .: 044-223-32-32 або заповнивши форму запиту на сайті.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм