13 лютого 2020
2108
rating-stars Рейтинг 5
-->

Дитячі коляски — незамінний атрибут для сім'ї з дитиною. Батьки більше хочуть вкладати в здоров'я дитини, ніж у дорогі речі, які вже незабаром стануть не потрібні.

До появи дитини в родині починають готуватися заздалегідь, закуповуючи все необхідне. Дитяча коляска тут — річ першої необхідності. Це хороша ніша для бізнесу. При цьому, дуже відповідальна. Адже кожен хоче вибрати для своєї дитини найкраще.

Напрямок поставок дитячих колясок оптом з Китаю більше підходить тим, хто вже займається продажем товарів для дітей. Разом з тим, як самостійна ніша також буде прибутковою. Особливо з огляду на, що останнім часом серед споживачів зростає попит на дитячу продукцію середнього та бюджетного цінового сегмента.

Тут потрібно визначитися з асортиментом продукції та її цільового призначення. Ми вже описували хороший приклад організації бізнесу з продажу дитячих автомобільних крісел.

Залежно від потреб, дитячі коляски можна розділити на:

  • універсальні
  • трансформери
  • люльки
  • прогулянкові
  • коляски-тростини

Всі вони відрізняються технічними характеристиками, вагою, складовими матеріалами, і віковою категорією для дітей. Багато сімей не обмежуються вибором однієї моделі, купуючи одразу кілька.

Китайське виробництво колясок

Оскільки саме Піднебесна зосередила виробничий центр товарів широкого використання, дитячі товари тут також можна знайти в будь-якому асортименті. Якщо говорити про замовлення колясок оптом, Китай — найкраще місце. Великі заводи пропонують якісну продукцію, яка не поступається європейським аналогам. Крім того, пропонують індивідуальні замовлення для іноземних партнерів. Для українського бізнесу — це вигідна можливість вийти на новий рівень на ринку. А також зарекомендувати себе як персональний бренд.

Порівняно доступна ціна на готові вироби говорить про те, що китайські виробники — це хороший варіант для поставок в Україну. Китайські заводи колясок BABYZEN YoYo, Mima xari і Stokke давно зарекомендували свій якісний продукт, який користується популярністю серед споживачів.

photo 1526865190654 3248a4673f5b

Також на ринку присутні і інші відомі виробники:

  • Zhelemei
  • Anershi
  • Aimile
  • Uha baby
  • Сool baby
  • Вragon baby
  • Oley
  • Wingofly

До слова, замовляючи дитячі коляски з Китаю, потрібно провести попередній розрахунок за асортиментом: враховувати вагу, габарити і спосіб доставки.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Як вигідно налагодити доставку колясок з Китаю оптом?

Важливо розуміти, що поставка об'ємних вантажів — це складний процес. Китайські постачальники переважно працюють з великими партіями. Також у них є обмеження в плані мінімального замовлення. Тому потрібно заздалегідь прорахувати вартість поставки партії. Додатково — знати всю інформацію про продукт, орієнтуватися у митних документах. Крім того, необхідно мати готовий план реалізації продукції. Виходячи з цього, такий вид бізнесу більше підходить підприємцям, які вже працювали з китайським ринком.

В іншому випадку, якщо ви тільки хочете почати вибудовувати міжнародні поставки, варто звернутися до професійних перевізників. Компанія Fialan закриває питання доставки товарів з Китаю «під ключ». Наявність офісу в Китаї дозволяє нам перевіряти продукцію ще зі складу на відповідність документам. Плюс у тому, що вам не потрібно планувати бізнес-поїздку до Китаю для вирішення цих питань.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Переваги співпраці з Fialan:

  1. Попередній розрахунок вартості доставки і доцільності угоди в цілому
  2. Перевірка постачальників колясок з Китаю
  3. Вибір оптимального способу доставки
  4. Відсутність комісії від вартості товару
  5. Повний документальний супровід угоди
  6. Перевірка товару по інвойсу при навантаженні і відвантаження
  7. Гарантія доставки товару в строк
  8. Рішення всіх спірних питань на митниці

Варто відзначити, що в партнерстві з Fialan ви отримуєте не тільки гарантію успішної доставки колясок оптом з Китаю, але і заощадите час і зайві кошти.

Залишайте заявку на нашому сайті для того, щоб отримати точний розрахунок поставок з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм