8 грудня 2020
987
rating-stars Рейтинг 5
-->

Виставки в Піднебесній придбали неймовірний масштаб. Чи не кожен бізнес тур в Китай передбачає відвідування подібних заходів.

У період з 3 по 5 грудня 2020 року в Шанхаї пройде виставка Heatec Shanghai, яку чекають багато підприємців по всьому світу.

Особливості організації

Щодня з 9 до 16.30 організатори виставки чекатимуть відвідувачів. В останній день двері залів залишаться відкритими до 15.00 годин. Професійна виставка в Шанхаї покаже всім унікальний товар у сфері теплопостачання і теплової енергетики. Новітні продукти і технології промислового і комерційного сектора, які будуть представлені на виставці, включають різні інноваційні обладнання для котелень, бойлери всіх видів.

Протягом всього процесу будуть представлені важливі рішення енергозбереження та скорочення грошових вкладень в вироби. Виставка теплотехніки та енергетики,  технології енергії біомаси та різних альтернативних джерел енергії, передбачає відповідність міжнародним вимогам екологічності.

Компанія Fialan допомагає побудувати бізнес маршрут з урахуванням відвідування важливих китайських виставок. Клієнтам буде запропонована детальна програма поїздки і при необхідності супровід по важливим місцям, заброньований готель в Шанхаї.

vistavka

Що можна побачити на виставці

Більше 250 експонентів візьмуть участь в HeaTec / Boiler Shanghai / BioTec. 16 країн виявили бажання представити товари і послуги. Китайські постачальники не тільки показують свою продукцію, але і готові перейняти досвід інших виробників. Даний захід об'єднає три масштабних напрямки:

  1. Експозиція теплового обладнання (THERMOTEC).
  2. Виставка міцних матеріалів і китайського обладнання для виробництва котлів, а також продаж технологічних агрегатів і бойлерів (BOILER SHANGHAI).
  3. Обговорення способів отримання цінного палива з біомаси та технологій біоенергетики (BIOTEC).

На заході можна дізнатися ціни конкретного товару, укласти договір і дізнатися про тенденції розвитку в галузі теплоенергетики. Пошук партнерів в Китаї на виставках подібного рівня воліють представники таких країн, як Франція, Німеччина, Україна,  Італія, Росія і не тільки. Організацією HeaTec / Boiler Shanghai / BioTec займаються професіонали протягом року з моменту закінчення останньої виставки до початку наступної.

Паралельно з виставкою пройдуть різні семінари і тематичний форум.

Відвідування китайських виставок українськими підприємцями - поширене явище, яке носить масовий характер. Головне, стежити за календарем великих заходів, щоб не пропустити необхідне для конкретної галузі.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм