5 грудня 2019
1529
rating-stars Рейтинг 5
-->

Нещодавно парламент України ввів нові правила з перевезення дітей в автомобілях. Відтепер спеціалізовані дитячі автокрісла стануть обов'язковими для перевезення дітей, які не досягли 12 річного віку і зросту менше ніж 145 см.

За порушення правил водіїв чекатимуть адміністративні штрафи в розмірі 850 грн. Разом з тим, це відкриває можливості для вельми прибуткової ніші бізнесу, як, наприклад, доставка дитячих крісел з Китаю в Україну.

Комфорт подорожей для найцінніших

Ідея нового закону про обов'язкове встановлення спеціально призначених для дітей автокрісел полягає в тому, щоб знизити катастрофічно високий рівень травматизму при ДТП, у половину з яких потрапляють саме діти. Дитячі крісла здатні знизити фатальний результат в аваріях більш ніж на 50%.

Безпека дітей в поїздках на машині завжди залишатиметься пріоритетом для всіх батьків. Більше того, на сьогодні в Україні це правило закріплено і законодавчо, включаючи і всі сервіси таксі, які часто ігнорували прохання клієнтів забезпечити безпеку і комфорт поїздок з дітьми. З огляду на те, що в інших країнах такі норми перевезень дітей — давно прийняте правило.

Звичайні ремені безпеки не можуть гарантувати безпеку для маленьких пасажирів, часто також нехтують правилами підбору дитячого крісла. Наприклад, для дітей молодшого віку необхідні комплексніші каркаси для фіксації, ніж для більш дорослих. Крісла автомобільні дитячі також відрізняються за типом застосування, вагою і зростом дитини, наявністю бічного захисту від ударів. Таких нюансів дуже багато.

Як купити дитячі крісла оптом з Китаю?

Із законодавчими змінами про перевезення дітей попит на дитячі крісла автомобільні, за даними Епіцентру, виріс приблизно в 10 разів. Надалі, потреба в дитячих автокріслах буде тільки зростати, що може принести непогану вигоду. Наприклад, доставка дитячих крісел з Китаю в Україну. Асортимент і різноманітність китайського ринку дозволяють підібрати необхідний товар за вигіднішою ціною, ніж тут, в Україні. Тим більше, що постачальників для самих різних варіацій дитячих крісел більш ніж достатньо.

Провідні фахівці Fialan постійно стежать за трендами у бізнесі, і наперед прорахували всі необхідні витрати на закупівлю і логістику даного напрямку. Середня ціна на дитячі крісла всередині країни варіюється від 1700 до 7000 грн, є пропозиції і дорожче.

1

Для порівняння, якщо закуповувати дитячі крісла оптом такі ж моделі, то їх ціна, за підрахунками фахівців Fialan, становить 600-900 грн з доставкою. Різниця досить відчутна.

2

Гарантований супровід без проблем

Звичайно ж, дитячі крісла в машину купити — завдання не таке просте. Необхідно розуміти всі нюанси поставок товару, шукати і перевіряти на сумлінність постачальників, а також проводити контроль на всіх етапах транспортування. Ми пропонуємо мінімізувати можливі ризики, а також скоротити часові витрати, організувавши закупівлі «під ключ». Крім того, у нас вже є доступні пропозиції від перевірених постачальників з попередніми розрахунками вартості доставки партії. Ми зможемо організувати повний цикл поставок, економлячи ваші нерви і час.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Чи готові заробляти на шляхетній справі? Тоді залишайте заявку за формою зворотного зв'язку і ми надішлемо вам інформацію з асортиментом від 3-х постачальників в Китай, а також докладну калькуляцію про вартість доставки в різних варіаціях.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм