21 грудня 2020
1645
10 провідних виробників меблів в Китаї
rating-stars Рейтинг 5
-->

Велика частина меблевої продукції з Піднебесної йде на експорт. Доставка меблів з Китаю актуально у всіх великих країнах світу.

Велика частина товару виробляється в провінціях Гуандун і Чжецзян. Україна навіть відкрила для себе цікавий вид шопінгу - тур в Китай за меблями. Провідні виробники відомі і затребувані у багатьох українських підприємців.

RedApple

Гонконгська меблева фабрика здійснює відправку продукції в Німеччину, Росію, США, Україну, Південну Африку, а також в інші країни. 

RedApple відома не тільки в Піднебесній, але і по всьому світу. Виставки меблів в Китаї не обходяться без цього бренду.

Quan U

Компанія була заснована в 1986 році. Вона спеціалізується на випуску екологічних домашніх меблів. Площа заводу становить 6900 кв.м. Quan U випускає продукцію з цільного дерева: шафи, дивани, столи та інше. Фірма націлена на створення сучасного інтер'єру в будинках покупців.

Qumei

Меблеві торгові центри в Гуанчжоу не обходяться без продажу продукції від Qumei. Співробітники тісно працюють з відомими дизайнерами. Фірма спеціалізується на гнутих і цільних меблях з дерева і фанери. Кожен меблевий магазин в Китаї мріє налагодити співпрацю з Qumei. Компанія має велику роздрібну мережу по Китаю з відносно недорогими цінами.

Qumun Меблі

Компанія функціонує в китайському місті Шанхаї і відома, як фірма, що займається випуском сучасних готельних та офісних меблів. Продукцію можна придбати в спеціалізованих меблевих магазинах преміум класу. Вона відповідає світовим стандартам і виготовлена ​​з високоякісних матеріалів.

mebel2

Shuangye

Річна виробнича потужність становить близько півтора мільйонів комплектів меблів на рік. Понад 300 компаній-компаньйонів вибрали Shuangye для представлення на ринку своєї країни. За якістю фабрика може конкурувати з провідними світовими виробниками меблів.

Cheers Sofa

З'явилася фірма в 1992 році. Якісна продукція розсувних диванів привела до успіху і лідерства в своєму сегменті. Середній обсяг виробництва - близько 300 тисяч мільйонів доларів.

Markor

Це найбільший виробник меблів в Китаї. Компанія розробила унікальну систему для випуску товару високої якості, використовуючи її на всіх етапах виготовлення.

ZuoYou

Шкіряні дивани від ZuoYou можна купити в більшості виставкових залів Китаю. Їх також можна придбати в інтернеті, ознайомившись зі зручним каталогом фірмових меблів.

Kuka

Продукція повністю безпечна для навколишнього світу. Більше 4500 магазинів у великих країнах вимагають постійно покращувати лінійку меблів, що виробники успішно роблять більш ніж 30 років.

Land Bond

Розробки компанії шокують відвідувачів на великих китайських виставках меблів. Міжнародні відвідувачі намагаються укласти договір з фабрикою вже при першому ознайомленні з продукцією.

Китайські виробники меблів завоювали визнання на світовому ринку, адже близько 39% усіх продаваних меблів саме з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм