29 січня 2020
2050
rating-stars Рейтинг 5
-->

Шкарпетки в останні пару років перестали бути просто необхідністю гардеробу, але стали модним трендом. Різнокольорові, з веселими принтами, яскраві шкарпетки користуються популярністю і серед молоді, і у старшого покоління.

Популярність яскравих шкарпеток

Тренд на показово яскраві шкарпетки поступово почав бути актуальним і в нашій країні. Сьогодні на вулицях можна зустріти найрізноманітніші образи. Шкарпетки тут — спосіб підкреслити індивідуальність. Їх перестали ховати під одягом і масово закуповувати в одному тоні до загального стилю. Яскраві, креативні, різних форм і кольорів, такі веселі шкарпетки спокійно можна одягнути і на вечірку, і на важливий робочий захід.

Хороший варіант для закупівлі шкарпеток — Китай, що оптом виробляє їх. Тим більше, що швейні фабрики в Піднебесній за останній період значно підвищили рівень виробництва і потужностей випуску.

Постачальники шкарпеток з Китаю виробляють також:

  • Гольфи
  • Гетри
  • Капронові колготки
  • Міні-шкарпетки
  • Спортивні та інші.

Цікаво, що є можливість не просто замовити вже готову продукцію безпосередньо від постачальників. При правильній комунікації з виробником, ви можете вивести власний бренд шкарпеток і надати ринку унікальну пропозицію. За вашим бажанням і при певних домовленостей, фабрики виготовляють шкарпетки з цікавими принтами, використовуючи якісні тканини для індивідуальних замовлень.

photo 1565190127837 bfb8214b7e30

Чому варто замовляти шкарпетки з Китаю?

Відмінний старт для імпортного бізнесу — купити шкарпетки оптом з Китаю. Звичайно ж, в Україні також є попит на доступні шкарпетки. Однак реалізація такого товару особливої ​​вигоди не принесе.

Справа в тому, що якість китайської продукції не відрізняється від української. При цьому, навіть якщо закуповувати готові вироби всередині країни, це все одно буде дорожче, ніж закуповувати оптом з Китаю. Витрати на логістику з Піднебесної можна знизити за рахунок різних видів доставки, в залежності від очікуваних термінів реалізації.

Крім того, виробництво текстильної продукції сильно розвивалося в останні роки. Сьогодні Китай по праву може називатися виробником шкарпеткових виробів №1 в світі. Величезний асортимент і конкурентна кількість заводів, які пропонують бюджетні варіанти — вигідне вкладення для бізнесу.

photo 1505059152565 42971f574ade

Що потрібно для поставок оптом шкарпеток з Китаю?

Поставка шкарпеток з Китаю оптом буде вигідна лише за умови попереднього розрахунку. До уваги потрібно взяти ряд основних факторів:

  • Маркетинговий план. Складання плану просування продукції є ключовим в організації поставок. Це потрібно для того, щоб швидко отримати прибуток у повному обсязі.
  • Об’єм партії. Оскільки шкарпетки займають мало місця в контейнері, потрібно прорахувати оптимальний варіант для доставки.
  • Різновид товару. Також важливо визначиться з асортиментом продукції, кольором і матеріалом.
  • Склад. Наявність складського приміщення обов'язково для правильного зберігання продукції.

Доставити шкарпетки оптом дешево з Китаю без зайвих проблем і витрат допоможуть компетентні фахівці з багаторічним досвідом в цій сфері.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Компанія Fialan забезпечить вам максимально комфортні умови поставок, оскільки:

  • Не бере відсоток від поставленого товару на відміну від інших операторів на ринку
  • Контролює складання контракту, прораховує всі нюанси і додаткові домовленості
  • Надає повну підтримку з усіх виникаючих питань
  • Перевіряє вантаж ще на підприємствах завдяки наявності офісу в Китаї
  • Координує митну документацію
  • Бере відповідальність за результат

Саме тому, ви зможете зняти з себе додаткове навантаження логістичних питань, а також витрату часу і коштів на їх рішення. Залишайте заявку на нашому сайті для того, щоб отримати точний розрахунок по доставці шкарпеток з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм