23 лютого 2018
5674
Топові товари 2018 з Китаю.
rating-stars Рейтинг 5
-->

Сьогоднішній достаток продукції різного роду здатний заплутати навіть бувалих комерсантів

. Тому щоб вибрати серед безлічі товарів ті, які будуть користуватися підвищеним попитом, необхідний величезний досвід і особливе чуття.

Спосіб простіше і надійніше - скористатися складеним нами рейтингом. Представляємо вам найпопулярніші товари з Китаю, які вже стають топовими продуктами в новому 2018 році. Їх стабільний попит на вітчизняному ринку буде забезпечений.

Топ 10 трендових товарів з Китаю в 2018 році

Shapewear

Коригуючий білизна розширює свої функції і стає частиною повсякденного одягу. Як пророкують маркетологи, зростання ринку даної продукції до 2022 року складе 5,6 млрд. $. Плоди популяризації здорового способу життя та жіночої краси дають про себе знати в повсякденному стилі, тому кожна жінка прагне до того, щоб виглядати спортивної та стрункою.

Зберігається попит і на класичне білизна. Сьогодні ринок пропонує моделі, відповідні будь-якій статурі, які підходять під різний одяг.

Аксесуари для телефонів

Зростання ринку засобів мобільного зв'язку забезпечується завдяки використанню при розробці нових моделей інноваційних технологій, що відповідають потребам споживачів. При цьому підвищення продажів смартфонів обумовлює і збільшення попиту на зарядні пристрої, навушники, мобільні батареї, акустичні системи. Актуальными залишаться моноподи і інші аксесуари для Селфі, захисні плівки та скло.

У трійку провідних популярних товарів з Китаю входить спортивний одяг

І знову популярність здорового способу життя дає свої результати, обумовлюючи підвищений попит на такі предмети одягу, як спортивні костюми, майки, кросівки, легінси, толстовки, пов'язки і спортивні бюстгалтери.

Спортивний стиль залишається в тренді вже протягом багатьох років, чому сприяє поширення захоплень йогою, роликами, велосипедним спортом, бігом і т.д. Величезним плюсом є можливість застосовувати модний одяг для спорту не тільки за своїм прямим призначенням, але і для повсякденного носіння.

Сукні для вагітних

Ніщо так не лякає жінку, як можливість втратити свою красу. Особливо цього бояться вагітні леді, і світовий ринок чуйно реагує на їхні потреби щодо збереження зовнішньої привабливості навіть в цей період.

Як показує практика, ніша виробництва товарів для майбутніх мам завжди залишається дуже вигідною. Плаття для вагітних дозволяють залишатися в тренді навіть під час звичайних прогулянок по місту.

Лампи з ефектом вогню - серед популярних товарів з Китаю

Цей товар поки не дуже поширений на ринку. І цим моментом необхідно користуватися, тому що незабаром вони зможуть зробити фурор. Ті нечисленні магазини, які продають лампи з ефектом полум'я, торгують з все більшим прибутком. Звичайне на вигляд пристосування, всередині скляної колби горить вогонь - на це можна дивитися нескінченно. Подібне освітлення відмінно впишеться як в домашній інтер'єр, так і в обстановку нічного клубу, розкішної присадибної ділянки. Такі лампи можуть стати особливою «родзинкою» урочистих заходів.

Годинники в стилі мінімалізму

Прийшов час для стриманою розкоші і чіткого стилю. У повсякденному використанні цей аксесуар з Китаю підкреслює прагнення до лаконічності і одночасно - вишуканий смак своїх власників. Такий привабливий товар має всі шанси залишитися високомаржинальним в 2018 році.

Рюкзаки

Цей китайський товар останні кілька років користується незмінним попитом, і ніщо не призведе його до спаду, оскільки альтернативу такому зручному пристосуванню неможливо знайти. Світовий ринок це розуміє, тому збільшує виробництво даної продукції.

Подібної популярності сприяє ергономічність рюкзака і його незмінна практичність незалежно від форми і моделі. Портативні і місткі, елегантні та зручні, завжди модні і при цьому ні до чого не зобов'язують, вони можуть застосовуватися як в центрі мегаполісу, так і в заміській подорожі, при поході в спортзал або на заняттях в школі.

Портативні проектори

Появи цього чуда техніки в широкому продажі очікували буквально всі. Міні LED проектори зручні для демонстрації презентацій. Їх маленькі габарити забезпечують транспортабельність і можливість проведення заходу в різних умовах. За допомогою цих пристроїв діти можуть створити свій маленький, «долонний» кінотеатр. В будинку таке пристосування також може стати в нагоді.

Нічні маски

Споживачі цього товару діляться на три групи:

  • люди, що відрізняються чуйним сном і реагують на будь-які світлові подразники;
  • туристи, яким необхідно спати в літаках, готелях і т.п.;
  • жінки, які стежать за своєю красою.

Останні вибирають для себе вироби з матеріалів типу шовку, що сприяє розгладженню зморшок і поліпшенню шкіри обличчя.

Очищуючий килимок для косметичних пензликів

Якими інструментами необхідно користуватися для нанесення макіяжу знає кожна жінка. Але далеко не всі обізнані про те, що і самі пензлики вимагають особливого догляду, може бути - менш ретельного, але регулярного і ефективного. Саме для цих цілей служать килимки, які повинні додаватися до кожного набору для макіяжу.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Вибір для бізнесу

У списку представлені найпопулярніші китайські товари, але є багато інших, які набирають обертів і які купують, виходячи з цілей і потреб бізнесу. Ми допоможемо налагодити нові контакти із зарубіжними партнерами, доставити вантажі і, звичайно, отримати прибуток. Вибір завжди залишається за вами. Телефонуйте!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм