6 вересня 2019
1015
Купить одежду оптом Китай
rating-stars Рейтинг 5
-->

Одягатися недорого і стильно - це тепер реально, завдяки тому, що Китай постачає оптом одяг та взуття в різні країни по привабливо низьким цінам.

Висока чисельність населення + використання сучасних технологій = дешева робоча сила - і ось вам формула істотного здешевлення вироблених товарів. До речі, якщо раніше було чимало нарікань на якість китайських виробів, то сьогодні дешевизна досягається не за рахунок його економії. Продукція багатьох виробників з Піднебесної не поступається за якісними показниками вітчизняному мас-маркету, представленому на прилавках багатьох магазинів, тільки вартість в три рази нижча. Тому закупівля оптом одягу та взуття в Китаї з подальшою реалізацією в нашій країні є економічно доцільною ідеєю стартапу. Вкладення досить швидко себе окуплять.

Про покупки оптом одягу та взуття в Китаї

Отже, зважившись на відкриття такого бізнесу, необхідно почати з організації забезпечення товару. Для цього потрібно визначитися, де купити одяг оптом в Китаї, при цьому бажано, щоб все було:

  • дешево;
  • гідної якості;
  • надійно (ніхто не хоче ризикувати своїми грошима, навіть, якщо мова йде про невеликий стартовий капітал).

Для представників малого та середнього бізнесу відповідним рішенням може стати звернення на веб-портал Alibaba. Це найпопулярніша віртуальна площадка в сфері інтернет-комерції. Вона забезпечує умови для прямого співробітництва між собою підприємців з Піднебесної та інших країн. Тут можна розраховувати на найвигідніші ціни, тому що вартість - це позиція відносна, можна торгуватися і пропонувати свої умови, а в залежності від обсягів замовлення та терміновості поставки вона може бути знижена до приємно-несподіваного низького рівня.

Як правильно робити замовлення на Alibaba

Як правильно робити замовлення на Alibaba

Замовити в Китаї оптом одяг та взуття на порталі Alibaba насправді не складно. Але процедура не схожа на звичайні інтернет-магазини, тому може в перший раз викликати хвилювання і нерозуміння. Щоб допомогти вам, ми склали детальну інструкцію про те, як правильно здійснювати покупки на Alibaba.

Рекомендуємо уважно ознайомитися з нею, так як тут не просто описаний порядок дій, а надані рекомендації досвідчених користувачів і відображені деякі нюанси, про які недосвідчений користувач може не здогадуватися. Прочитавши інструкцію, ви будете знати, як знайти вигідний товар, як вибирати продавця, як погоджувати з ним умови угоди, роблячи її вигідною для себе.

Також ми розписали важливе питання про те, як краще доставити замовлення в Китаї оптом одяг та взуття до місця призначення в Україні. У цьому питанні все не так просто, якщо займатися самостійно, і деякі моменти потрібно враховувати.

Наша допомога в організації поставок товару з Китаю

Для підтримки власного бізнесу і організації поставок одягу і взуття з Піднебесної, ви можете звернутися за допомогою до надійного партнера. І фахівці компанії «Fialan» з радістю допоможуть вам!

Ми працюємо тільки з надійними постачальниками, завжди до початку співпраці перевіряємо фабрики і склади, щоб не підвести тих, хто довірився нам. До нас можна звернутися для вирішення різних питань у співпраці з китайською стороною.

Зацікавлені в здійсненні покупки якісного одягу оптом в Китаї на максимально вигідних в усіх відношеннях умовах? Заповнюйте заявку на нашому сайті і ні про що більше не турбуйтеся!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм