3 лютого 2020
1672
rating-stars Рейтинг 5
-->

Одяг для плавання — потрібна річ на відпочинку, у спорті і не тільки. З огляду на те, що безліч людей сьогодні подорожують круглий рік, обсяги ринку купальників продовжують зростати.

За даними статистики, щорічний попит на купальники у період з 2019 по 2023 роки буде зростати на 2,4%. Завдяки різноманітності фасонів, матеріалів і цільового призначення, ніша для бізнесу дуже перспективна. Плюс до того, дана продукція не займає багато місця, тому немає потреби в оренді великих складів.

На сьогодні на ринку є безліч пропозицій із пошиття оригінальних купальників найрізноманітніших фасонів. Варто відзначити, що Піднебесна вважається світовим лідером серед кількості працюючих швейних фабрик. Тому, вигідно шукати постачальників купальників з Китаю. Крім того, доставка з Піднебесної, у будь-якому випадку, обійдеться дешевше, ніж замовлення всередині України.

Вигідний бізнес при низьких витратах

Організація своєї справи із продажу купальників багато у чому схожа із запуском лінійки інших видів одягу. Варто відзначити, що вести такий бізнес непросто. При цьому, це хороша можливість заснувати власний бренд купальників. Особиста торгова марка може принести додатковий прибуток і лідируюче місце на ринку. Головне, що потрібно тут — це пошук дизайнерів для визначення лінійки продукції, платформи для продажу і наявності ринку збуту. Крім того, варто виокремити, які різновиди будете включати в лінійку.

photo 1553614797 ed2e98cde2f3

Монокіні — цільна конструкція:

  • Планж — досить стриманий вид купальника. Відрізняється вертикальними підтримками з тканини.
  • Swimdress — практично являє собою пляжне плаття
  • Спортивні — для занять водним спортом
  • Декоративні — більше підходять для модних показів і художніх зйомок

Роздільні — складаються з нижньої і верхньої частини. У свою чергу, бікіні також бувають:

  • Халтер — верхня частина купальник складається з трикутних частин
  • Мікрокупальники — при пошитті використовується мінімальна кількість тканини
  • Танк — класичний ліф з кісточками, який надає ефект пуш-ап
  • Бандо — ліф без бретелей

Покрокова інструкція як купувати на Alibaba


Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

З персональним підходом до клієнта

Варто звернути увагу на специфіку продукту при транспортуванні. Купальники оптом Китай надає великими партіями. Тому також варто врахувати, який обсяг необхідно замовляти. Доставка купальників оптом з Китаю передбачає тривалу процедуру з оформленням всіх дозвільних документів та митних накладних. Крім того, доведеться витратити час на перевірку самого товару та його відповідність за каталогом.

Для того, щоб сфокусуватися на не менш важливих питаннях щодо організації бізнесу тут, в Україні, доцільно співпрацювати з логістичною компанією. У партнерстві з компанією Fialan ви зможете бути впевненими, що замовлення прийде точно в термін у повному комплекті без зайвих проблем.

Однією з наших основних переваг є наявність укомплектованого офісу в Гуанчжоу — промисловому центрі Китаю. Наші фахівці особисто перевірять продукцію на відповідність усім заявленим параметрам. Присутність спеціаліста при навантаженні контейнера дозволить уникнути проблем на митниці. Крім того, виокремить можливість ризиків, що вам не привезуть браковану продукцію. На додаток, вам не доведеться витрачати особистий час і кошти на контроль цих процесів. Співпрацюючи з Fialan, ви завжди отримуєте саме те, що замовляли.

Залишайте заявку на сайті для детальної консультації по оптовим поставкам товарів з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм