21 січня 2020
3400
Електронні цінники (Electroniс shelf labels, ESL)
rating-stars Рейтинг 5
-->

Потужним інструментом, що дозволяє автоматизувати торговельні площі в сучасних магазинах, є електронні цінники. Встановлені всього один раз, вони не вимагають регулярної заміни, як у випадку з традиційними паперовими аналогами.

Вся інформація про товар і його вартість змінюється в автоматичному режимі. Щоб зміни відобразилися на дисплеї, їх потрібно просто внести в загальну програму, що управляє цим сегментом.

У спеціальному програмному забезпеченні виставляється таймер на здійснення заміни цін. Таким чином, запрограмовані дані будуть відображені в певний час на електронних цінниках. Повернути все на початкові позиції можна за допомогою того ж таймера, приклавши мінімум зусиль.

Як виглядають і працюють електронні цінники?

Інноваційні інформатори цінових даних і коротких характеристик товарів є автономними технічними пристроями, оснащеними дисплеєм.

Складовими компонентами електронних цінників виступають:

  • корпус прямокутної форми з екраном
  • мікросхема для управління
  • радіо-модуль, що дозволяє здійснювати обмін даними безпосередньо з базовою станцією
  • блок живлення (батарея)
  • світлодіод

Solum Electronic Shelf Labels 1024x447

Розмір приладів може досягати до двадцяти сантиметрів. Передбачається їх розміщення в підвісній кишені. Найбільш ж популярними стали моделі, довжина яких від 4 до 8 сантиметрів. Вони зручні для того, щоб встановлювати їх на полиці вітрин. Виробники пропонують різні кріплення, тому вироби підходять для всіх типів обладнання.

Екран має два варіанти виконання: рідкокристалічний і технологія E-Ink ( «електронне чорнило»). E-Ink більш популярний і використовується найчастіше. Такі електронні цінники можуть відображати відомості в чорно-біло-червоному і чорно-білому кольорах. Витрата батареї (заряду) відбувається тільки тоді, коли проводяться інформаційні зміни. Екрани не видають відблисків і характеризуються високими показниками контрастності.

Пристрої поділяють на два типи, відповідно до виведеного на дисплей обсяг даних:

  • сегментні — виводиться строго обмежена кількість символів;
  • графічні — відображення інформації не обмежується за обсягом і виводиться на екран в потрібній кількості.

Для підвищення функціональності сюди можуть бути вбудовані, так звані, NFC-чіпи або іншого типу модулі.

Щоб забезпечити коректну роботу загальної системи, крім самих електронних цінників потрібна і установка спецобладнання, що складається з:

  • сервера управління;
  • радіостанції, необхідної для обміну інформацією між цінниками всієї торгової площі;
  • терміналу, де збираються відомості, потрібні для проведення точкового моніторингу, а також налаштування конкретних цінників;
  • комп'ютерної програми.

В даний час подібні пристрої здійснюють двосторонній обмін інформацією, що дозволяє миттєво змінювати ціну всюди, в тому числі і на касі.


Отримати контакти постачальників, прайси і умови поставки електронних цінників можна тут


В чому переваги електронних цінників?

Якщо автоматизація, мається на увазі, в невеликих магазинах, то тут вона не доцільна з точки зору майбутніх витрат. У ситуації, коли мова йде про застосування пристроїв у великих супермаркетах або мережі торгових площ, то в даній ситуації все з точністю до навпаки.

Перехід на електронні цінники має певні переваги, серед яких можна назвати кілька головних:

  • Оперативність в управлінні ціновим фактором. Вартість всіх товарів можна поміняти одночасно у всіх магазинах однієї мережі. Відповідно, істотно економиться робочий час всього персоналу і виключається (або знижується) можлива кількість допущених в установці цін помилок, на відміну від паперових аналогів.
  • Відкривається можливість проведення короткочасних акцій по зниженню цін. Відвідувач магазину бачить перед собою діючу вартість, виведену на електронні цінники і узгоджену з касою і системою товарного обліку. Ідеальне рішення, якщо у продажу є продукти харчування, які швидко псуються.
  • Значна фінансова економія, пов'язана з вмістом співробітників торгових залів і закупівлею витратних матеріалів, необхідних для оформлення цінників стандартного паперового формату.
  • Збільшення рівня продажів, що пов'язано з наявністю електронних цінників на всіх наявних товарах. Якщо вірити статистичним показникам, то, приблизно 12% паперових бирок з цінами розташовуються не там, де потрібно, що є частою причиною відмови покупця від тієї чи іншої покупки.
  • Запуск програм лояльності, використовуючи процес взаємодії чіпа NFC пристрої з гаджетом (смартфоном) відвідувачів. Покупець може отримати повідомлення про те, що йому надана персональна знижка на певний продукт тоді, коли він знаходиться в безпосередній близькості від нього.
  • Можливість заманити клієнта анімаційними прийомами (їх передають електронні цінники, розміщені біля товарів, термін придатності яких закінчується, або тих, на які поширюються умови акції).
  • Запобігання конфліктам між клієнтом і касиром через невідповідність вартості продукції. Зазвичай відвідувач починає пред'являти претензії, якщо спостерігає в своєму чеку вищу суму, ніж була вказана на вітрині.
  • Якщо планується проведення широкомасштабних акцій, то вся робота по зміні цін проводиться автоматично і потреба в тому, щоб співробітники залишалися на позаурочний час для заміни цінників, відпадає.
  • Електронні цінники можуть містити рекламну інформацію щодо придбання супутньої продукції і деякі підказки. Наприклад, якщо це шпалери, то може бути вказаний клей, рекомендований для спільного з ними застосування.

Отже, можна зробити висновки, що інноваційні пристрої грають важливу роль в торгівлі, сприяють підвищенню рівня продажів товарних одиниць і спрощення робочого процесу. Крім цього, вони забезпечують хорошу економію, пов'язану з витратами на утримання додаткового персоналу і закупівлею витратної сировини.

Що стосується поставок електронних цінників в Україну, то завдяки оптовим постачальникам є можливість придбати високоякісне обладнання, абсолютно при цьому не переплачуючи. Протягом короткого часу всі витрати повністю окупляться.

epaper electronic shelf labels

Компанія Fialan: надійні поставки електронних цінників з Китаю

Незважаючи на те, що у деяких людей залишилися упередження щодо китайської продукції, придбання її повністю виправдовує себе. Справа в тому, що на території Китаю працюють виробничі підприємства, заводи, що випускають якісну техніку і електроніку, що відрізняється високими технічними і експлуатаційними характеристиками.

Електронні цінники і супутнє обладнання, виготовлене в Китаї, по надійності і функціоналу не відрізняється від продукції відомих брендів. Єдина відмінність — це ціновий фактор, який в рази вигідніше, особливо коли мова йде про оптові закупівлі.

Ми гарантуємо своїм клієнтам всебічну підтримку в пошуку найбільш придатної для них за всіма параметрами продукції, її купівлі і доставці в пункт призначення.

Чому працювати з Fialan вигідно і зручно? Є ряд причин, що впливають на ваш вибір на користь нашої компанії.

  • Значний досвід роботи. У сфері оптових поставок китайських товарів для ведення бізнесу ми працюємо 15 років. За минулий час ми напрацювали колосальну базу чесних і відповідальних постачальників різнопланових товарів, які пройшли всі етапи перевірки і які вирізняються високими якісними показниками. Наш досвід і знання дає можливість вибрати тільки тих продавців, які можуть запропонувати кращий товар на ринку.
  • Контроль. Будь-яке обладнання та техніка вимагає особливо ретельної перевірки перед введенням його в експлуатацію. Електронні цінники не є винятком. Ми контролюємо ситуацію на всіх етапах угоди після того, як був укладений договір. Силами співробітників нашої компанії проводиться тестування продукції, ведуться переговори, забезпечується документальний супровід.
  • Страхування. Це один з головних пунктів, якому ми приділяємо особливо увагу. Після закупівлі потрібної кількості електронних цінників, ми пакуємо їх відповідним чином і зберігаємо на власному складі аж до відправки. На весь вантаж, який буде перетинати кордон, оформляється страховка. Тому клієнти можуть бути абсолютно впевнені в тому, що отримають товар в зазначеній кількості і відмінному стані.
  • Гарантії за зобов'язаннями. Ми не працюємо на «чесному слові». Всі угоди можливі лише на договірній основі. При укладанні договору обов'язково зазначаються всі зобов'язання, які ми справно виконуємо. Переконавшись, що товар має гарантійні терміни і володіє всіма заявленими характеристиками, ми дбаємо про те, щоб в Україні він потрапив в строго встановлений проміжок часу.

Що стосується процедури оформлення замовлення оптової партії пристроїв з Китаю, то вона не настільки складна, як може здатися на перший погляд, а вартість досить лояльна. Компанія Fialan пропонує взаємовигідні умови, в чому ви зможете особисто переконатися, скориставшись нашими послугами.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Безмежні можливості для бізнесу з компанією Fialan

Китай від Китаю відрізняється і знайти дійсно хорошого продавця сучасного торгівельного обладнання та цифрових пристроїв не так-то й просто. На жаль, дуже часто покупець стикається з шахраями або просто недобросовісними постачальниками, які не хочуть напружуватися і проводити експертні перевірки того товару, який і поставляють клієнтам. Наша компанія відповідально підходить до всього, що пов'язано з взаємовідносинами з споживчими послугами. Тому ретельна перевірка - це саме те, що робиться нами в першу чергу. Крім цього ми:

  • домовимося про максимально вигідну ціну
  • доставимо партію товару без вашої участі в процесі
  • простежимо за якістю продукції і упаковки
  • простежимо за юридичними моментами і перевіримо всі документи

Співпраця з компанією Fialan — це найкраще рішення в придбанні електронних цінників для автоматизації процесу продажів і отримання додаткового дієвого маркетингового інструменту.

Немає сенсу працювати з невідомими постачальниками, ризикувати і нервувати з приводу несвоєчасних поставок товару, сумнівної його якості або високих цін. Звертайтеся в Fialan і отримуйте те, що необхідно саме вам, щоб домогтися поставлених перед собою цілей і запланованих результатів.

Ми вже відібрали для Вас кілька постачальників електронних цінників в Китаї.

Отримати детальну інформацію з цінами і умовами Ви можете заповнивши форму зворотного зв'язку

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм