31 березня 2020
2132
verstati-z-kitayu
rating-stars Рейтинг 5
-->

Робота з натуральним деревом завжди в ціні. Це незмінний аргумент, який варто враховувати, коли ви роздумуєте над тим, в який саме виробничий бізнес варто вкласти гроші.

Вікна та двері з цілісного масиву, ексклюзивні меблі, оригінальні панелі для будинку або цільні колоди в якості будівельного матеріалу — це все виробляється в українських реаліях і може принести вам чималий прибуток.

Але для того, щоб організувати обробку деревини і її переробку в готовий матеріал для виробництва, потрібне спеціальне обладнання. І це не тільки циркулярні пилки, а ще й верстати по дереву, за допомогою яких можна привести колоди в готовий до проведення робіт вигляд. І багато в чому для цього знадобляться деревообробні верстати з Китаю.

derevo stanok

Деревообробні верстати: основа вашого бізнесу

Для чого потрібні верстати для обробки дерева, запитаєте ви? Зрозуміло, їх функціонал не вичерпується одним типом робіт. З ними можна проводити механічну обробку деревини, досягаючи наступних результатів:

  • Заготівельна сировина для подальшого виробництва будівельних або виробничих елементів, від паркетної дошки або настінних панелей, підвіконь і віконних рам до складних конструкцій.
  • Меблевих частин, з яких можна збирати готові конструкції шаф, ліжок, диванів.
  • Пресований матеріал з пиломатеріалів і відходів: виробництво полотен ДВП або ДСП, плит OSB і фанери виробляється саме за допомогою таких верстатів.
  • Деталі промислових або побутових конструкцій: ручки, упаковка або спортінвентар, предмети декору зовнішнього і внутрішнього.

Все це і навіть більше можна отримати за допомогою спеціального обладнання, а саме — верстатів з Китаю по дереву.

Як організувати свою справу з ЧПУ верстатами по дереву з Китаю

Якщо ви поки ще не стикалися з тим, що можна робити за допомогою універсальних деревообробних верстатів з Китаю, саме час розглянути їх, як вигідне вкладення у свій бізнес. У таких верстатів є ряд переваг, які дозволяють організувати з їхньою допомогою перспективний і прибутковий бізнес.

Вони можуть розміститися навіть у маленькому приміщенні. Якщо тільки ви не плануєте розпилювати цілі колоди вікового лісу.

Вони дозволяють організувати виробництво різного типу, від випуску напівфабрикатів для меблевих фабрик, будівництва або машинобудування, до виробництва готових меблів, деталей або декору.

Екологічний матеріал — деревина — це найкраще вкладення грошей. А верстати не приносять шкоди навколишньому середовищу.

Безвідходне виробництво: навіть деревні відходи можна пустити в оборот і випускати з них екологічне паливо, наповнювач для домашніх тварин, сировину для матраців та інші супутні матеріали.

В умовах наявності сировини (регіони, багаті лісами і деревиною) використання деревообробного верстата з Китаю — це можливість почати свою справу і отримувати стабільний прибуток, незалежно від сезону і валютних курсів.

derevo verstat

За і проти деревообробних верстатів китайського виробництва

При виборі верстатів для роботи з деревом перед виробником постає закономірне питання: якому обладнанню віддати перевагу?

Стандартне протистояння виникає між продукцією європейських і китайських машинобудівних фабрик. Одні віддають перевагу суто європейській якості і не шкодують грошей на покупку верстатів дорожче у європейських виробників. Інші аргументують тим, що в КНР можна замовити техніку не гіршої якості, але при цьому в кілька разів дешевше, а заощаджені гроші можна пустити на закупівлю дорожчої сировини, яка прослужить довше, ніж те, що можна купити на залишок бюджету після покупки верстатів в Європі.

Обидві точки зору мають право на життя, зрозуміло, але ми готові довести, що купити ЧПУ верстат по дереву в Китаї — це найкраще рішення для малого та середнього бізнесу в Україні.

  1. Верстати з КНР — це завжди недороге придбання, а фактор ціни грає роль для кожного бізнесмена. При цьому, різниця у вартості в порівнянні з американськими і європейськими аналогами може бути в кілька разів.
  2. Китайська якість — не синонім підробок і поганого обладнання. Багато мануфактури КНР сьогодні можуть дати фору прославленим фабрикам Західної Європи.
  3. Доставка — це наріжний камінь для кожного підприємця, який замовляє обладнання за межами України. Але доставити вам деревообробний верстат з Китаю — це просто. Принаймні — для нашої компанії. А ціна верстата з урахуванням доставки все одно виявляється вигідною для вас.

Як замовити деревообробний верстат з Китаю?

Не завжди очевидно, як можна верстати деревообробні купити з Китаю. Відстань в тисячі кілометрів, необхідність проходження митних процедур та декларування, особливий менталітет китайських підприємців стає для багатьох проблемою. До того ж, потрібно продумати можливість доставки ваших деревообробних верстатів з Китаю.

Щоб відразу вирішити всі ці питання, досить знайти кваліфікованого і досвідченого перевізника, який зможе організувати доставку вашого обладнання з Піднебесної. І чималим бонусом буде можливість делегувати такому перевізникові ще й повноваження по:

  • Внутрішнім перевезенням від виробника на транзитний склад в Китаї.
  • Перевірку якості верстатів і надійності їх упаковки.
  • Домовленості з виробником і здійснення угоди в якості вашого повіреного.

А якщо при цьому перевізник зможе взяти на себе ще й митне оформлення вашого вантажу — ви позбудетеся від проблем із закупівлі верстатів по дереву в Китаї.

При цьому, для вас, як для засновника бізнесу, головною залишиться проблема пошуку постачальника, який влаштує вас за всіма показниками.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Співпраця з Fialan: ваше обладнання з доставкою з КНР

А що стосується пошуку надійного посередника і представника в КНР, який візьме на себе всі клопоти з організації доставки, то наша компанія готова надати вам комплексну послугу під ключ з перевезення та оформлення верстатів з Піднебесної.

Що входить в це поняття? Зрозуміло, всі дії з нашого боку, які допоможуть вам отримати якісне обладнання для роботи по дереву з Китаю.

Різновиди верстатів по дереву з Китаю: що замовити?

Наша компанія займається поставками універсальних деревообробних верстатів з Китаю вже не один рік. Ми постійно аналізуємо ринок і попит наших українських партнерів. За цей час ми сформували свій особистий топ-список верстатів, які затребувані в Україні за рахунок поєднання низької ціни з високою функціональністю. Саме їх ви зможете замовити при нашому посередництві.

Що входить в наш шорт-ліст:

Токарний верстат по дереву з Китаю: обробка деревини під стандартні деталі і заготовки — це завжди вигідно. Витратні комплектуючі меблевого виробництва, рукояті і підставки для машинобудівної галузі, елітні і унікальні моделі декору або меблевої фурнітури: все це можна робити на одному-єдиному виді обладнання: токарних верстатах по дереву з Китаю.

Фрезерні верстати по дереву з Китаю — другі за популярністю. Вони також дозволяють вам випускати широкий спектр комплектуючих, брати на доопрацювання первинну сировину від виробника, а то і проявляти свою фантазію і створювати справжні шедеври з дерева.

Окрема категорія — це міні-деревообробні верстати з Китаю. У цій категорії не знайти аналогів в інших країнах. Компактні пристрої, які підходять для установки навіть в невеликій майстерні, а то і зовсім в домашньому гаражі або прибудові — відмінний старт для вашої справи.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм