30 березня 2020
1882
beskontaktniy-termometr
rating-stars Рейтинг 5
-->

В Україні зростає попит на медичні товари першої необхідності — засоби особистої гігієни, медичні маски, в тому числі і з використанням безконтактних технологій термометри.

З огляду на поширення коронавірусу в Україні, популярність безконтактних термометрів швидко виросла. Їх використовують практично скрізь:

  • У лікарнях
  • На митниці
  • В аеропортах
  • У державних установах
  • В магазинах

Для того, щоб швидко і без зайвих контактів діагностувати перші симптоми хвороб, інфрачервоні термометри — найбільш актуальний варіант. При цьому, їх вартість останнім часом різко зросла. На сьогодні поставляти безконтактні термометри з Китаю — вигідна пропозиція.

Такі прилади бувають декількох видів:

  1. Точковий інфрачервоний термометр або інфрачервоний пірометр — може фіксувати температуру в точці на поверхні. Як правило, це обмежена область, яка залежить від відстані, на якій відбувається замір.
  2. Інфрачервона скануюча система — дозволяє здійснити замір на великій площі з використанням точкового термометра, яка направляється на ціль за допомогою дзеркала, яке обертається. Такі пристрої широко застосовуються у виробництві, в яких має місце використання конвеєрів або мережевих процесів, таких як виготовлення за допомогою печей великих листів скла або металу, тканини і паперу або безперервних матеріалів уздовж конвеєрної стрічки.
  3. Тепловізори — це термометри на основі інфрачервоного випромінювання, які вимірюють температуру в багатьох точках для відносно великої площі, і формують двовимірне зображення. Воно називається термограма, де кожен піксель показує температуру.

thermometr2

Застосування безконтактних термометрів

Безконтактний термометр дозволяє виявити клінічно точні показники у температурі тіла людини. При цьому, використовується також для вимірювання температури їжі і води.

І якщо раніше такі прилади були дорогими і використовувалися тільки спеціалізованими медичними установами, то сьогодні цей пристрій набув характеру масового використання.

Принцип роботи полягає в уловлюванні інтенсивності рівня інфрачервоного випромінювання на тілі людини на різній відстані за допомогою спеціальних датчиків. Середня відстань, на якому функціонують термометри становить 5-15 см в залежності від моделі.

Основа приладу складається з лінзи, яка фокусує інфрачервоне теплове випромінювання на датчик. Вона перетворює інтенсивність випромінювання в електричний сигнал, який конвертується в градуси після того, як буде врахована температура навколишнього середовища. Така конструкція дозволяє здійснювати вимірювання температури на відстані без контакту з об'єктом вимірювання.

Як правило, безконтактний термометр використовують для:

  • Виміру температури рухомого об'єкту
  • В умовах швидкого реагування
  • Для отримання високоточного показника температури
  • Для перевірки пацієнтів без фізичного контакту

thermometre 3

Швидка доставка безконтактних термометрів з Fialan

Безконтактні термометри, опт яких пропонує ринок Китаю, легко можна замовити самостійно. Ми раніше писали про те, як швидко знайти постачальника з Китаю. При цьому, міжнародне співробітництво передбачає безліч етапів логістичного ланцюжка.

Тут існує маса ризиків включаючи:

  • Неякісний товар
  • Проблеми на митниці
  • Невідповідність документів
  • Зіпсований товар
  • Затримка термінів поставки

Даних проблем можна уникнути, звернувшись до фахівців в галузі міжнародної логістики та ЗЕД.

Компанія Fialan більше 16 років тісно співпрацює з китайськими постачальниками, допомагаючи українському бізнесу отримати саме те, що вони замовляли. Наявність офісу компанії в Гуанчжоу — промисловому центрі Китаю, дозволяє нам оперативно вирішувати виникаючі питання на місці. Наші фахівці особисто присутні при завантаженні контейнерів, перевіряють постачальників і контролюють весь процес доставки до вашого складу в Україні.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Для того, щоб здійснити поставку інфрачервоного термометра оптом з Китаю, вам необхідно мати:

  • Пакувальний лист
  • Інвойс (рахунок) на товар
  • Контактні дані постачальника

Крім того, наші провідні фахівці допоможуть прорахувати ефективність закупівель ще до початку поставки. При цьому, ви нічого не втрачаєте. Варто відзначити, що доставка з Китаю в співпраці з контрагентом не тільки виявиться вигіднішою у фінансовому плані, а також вирішить всі потокові логістичні проблеми, які вам би довелося вирішувати самостійно.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання докладної консультації щодо постачання товарів з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм