12 листопада 2018
3053
Опт - декор
rating-stars Рейтинг 5
-->

Що похмуріше нічим не декорованих житлових приміщень? Ні дорогий і сучасний ремонт, ні елітні меблі не замінять домашніх декорацій. Вони надають житлу затишок, сприяють виникненню і збереженню по справжньому живої атмосфери на противагу застиглому, не привабливому антуражу.

Завдання роздрібних продавців декорацій, дизайнерських студій і оформлювачів - протистояти проникненню в наші будинки буденності. А допоможе в цьому компанія «Фіалан» («Fialan») - ваш провайдер на ринку китайських товарів.

Де купити декор за хорошою ціною

Досвідчені оптові покупці декору мають якийсь вже сформувався пул виробників і продавців, до яких звертаються при необхідності поповнити асортимент або виставити на вітрину чергову новинку.

Новачкам в цьому сенсі набагато складніше. Вони просто не в курсі, де вигідніше придбати декор для дому оптом. Чи реально зробити закупівлі в Україні або це неодмінно потрібно робити за кордоном? Де шукати інформацію про нові товари? Негайно виникає маса питань, що чекають своїх відповідей. Fialan розвіє всі тривоги!

Питання перше: Де брати декор для дому оптом? Хоча вітчизняний ринок домашніх декорацій і перестав нагадувати пустир і барахолку, вартість на ньому пристойного товару, м'яко кажучи, не радує. По дорозі в Україну імпортний декор набуває містичне властивість: збільшувати ціну на кожному кілометрі. Чи не простіше звернутися до експертів «Фіала», що відкриває для вас Сім-Сім китайської інтер'єрної продукції? Тим більше що на відміну від звичайних дверей, в цю можна пройти не єдиним способом.

Погодившись на це, ви поставите собі питання другої: Що конкретно пропонує Fialan? У вашому розпорядженні дві відмінних один від одного альтернативи.

Перша - скористатися сервісом по організації бізнес-турів компанії і прокотитися з вітерцем в Китай з метою огляду товару на місці.

Друга - доручити пошуки фахівцям, сформулювавши для них «ТЗ» (або, якщо хто не зрозумів, - «наводку» на те, що конкретно в Китаї шукати). ТЗ може бути коротким або довгим, зрозумілим або невизначеним, - все одно вам знайдуть що потрібно.

Китайські предмети декору оптом: що це насправді

Стереотипи мислення руйнуються важко, але вік їх недовгий. Це і відбувається зі стереотипом «Зроблено в Китаї», що асоціюється з низькою якістю продукції. Якість предметів інтер'єру китайського виробництва давно вже нічим не відрізняється від загальносвітового. «Made in China» зовсім не означає слідування виключно місцевим дизайнерським традиціям. Товари для декору оптом з Китаю можуть виглядати як похідні від європейських чи американських брендів, якими нерідко і є. Адже процес перенесення виробничих потужностей Заходу в оплот комунізму йшов і продовжує йти повним ходом. Вважайте, що, купуючи в Китаї, - ви купуєте по всій планеті.

Наведемо приклад: святкування Нового Року - це момент, що ідеально підходить для початку розпродажу предметів інтер'єру. До моменту настання чергового річного циклу кожному хочеться що-небудь та змінити в своїй квартирі або офісі. Новорічний декор розходиться зі швидкістю гарячих пиріжків. До цього часу в Китаї відкриваються найбільші профільні міжнародні виставки, не відвідати які або не звернути на які своїх представників з «Фіала» - необачна дурість з точки зору комерції. Купуйте новорічний декор оптом вчасно!

Контракти з «Фіаланом» - краще не придумаєш!

Чому саме на Fialan, а не у якогось іншого партнера повинна бути звернена ваша увага? Все дуже просто! Мова ось про що:

  • Допомога однією з кращих в Україні служб логістики.
  • Колосальний досвід експертів з пошуку і закупівель.
  • Різноманіття послуг і сервісів.
  • Чуйність персоналу компанії.
  • Низькі ціни, при покупці декору оптом.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

І багатьом-багатьом іншим, про що ви дізнаєтеся при першому ж контакті з «фіаланівцямі».

Все для декору оптом знаходиться тут!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм