19 грудня 2019
2290
rating-stars Рейтинг 5
-->

Роздрібний і оптовий продаж одягу — це вигідний вид підприємництва. Заробити можна як на сезонному одязі, так і на речах, які купують протягом всього року.

Якісний одяг з Китаю оптом

На сьогоднішній день, Піднебесна зосередила фабрики і професійних виробників одягу різноманітних категорій. Китай входить в 5-ку світових лідерів з виробництва одягу, легка промисловість країни займає 50% від усіх індустрій.

Галузь легкої промисловості в Китаї у подальшому буде розширюватися і відкривати нові ринки збуту за рахунок:

  • Низької собівартості виробництва — країна працює в основному за рахунок внутрішніх сировинних ресурсів у достатній кількості.
  • Трудових ресурсів — у галузі задіяний величезний штат кваліфікованих фахівців. Разом з тим, середня ринкова оплата праці залишається на відносно низькому рівні. За рахунок цього, кількість фабрик і обсяги виробництва продовжують зростати.
  • Доданої вартості продукту — при незначних витратах на ресурси, продаж готового одягу є вигідною справою. Це дало «зелене світло» для дрібних і середніх підприємств на ринку.
  • Продуманої інфраструктури — великий плюс дає географія фабрик, багато з яких зосереджені в південно-східному регіоні країни. Безпосередня локація поблизу портів сприяє розвитку експорту.

Крім того, потреба у фабричному одязі з Китаю оптом серед світового населення зростатиме. Сьогодні людям недостатньо просто одягатися по погоді і мати необхідні елементи гардеробу. Одяг для споживачів є проявом стилю та індивідуальності. Для деяких людей одяг — це спосіб життя.

Тому, якщо ви вирішили займатися перепродажем речей з Китаю в Україну — це правильне рішення.

fashion 1031469 960 720

Вигода прямих поставок фабричної одягу з Китаю оптом

Співпраця з китайськими виробниками одягу — це можливість вийти на новий рівень бізнесу. Адже налагоджене міжнародне співробітництво дасть вам якісно нову репутацію на ринку.

Варіантів замовлення речей безліч. Це можуть бути як окремо взяті види товарів, так і широкий асортимент. Наприклад, можна постачати якісний одяг з Китаю оптом за декількома категоріями:

  • Спортивний одяг
  • Сукні
  • Куртки фабричні
  • Дитячий одяг
  • Куртки дитячі
  • Футболки
  • Жіноча білизна та ін.

Китайські фабрики надають найрізноманітніші послуги, від пошиття реплік різних брендів до створення одягу під власною торговою маркою. З огляду на дешеві закупівельні ціни на одяг, це великі можливості у плані прибутку і розвитку нового напрямку в бізнесі.

booties 2047596 960 720

Партнерство з Fialan — гарантія спокійного бізнесу

Знайти виробника для поставок одягу оптом з Китаю від виробника самостійно не складно. Проблема полягає у тому, щоб не втратити вкладені гроші і товар. Поставки товару повинні знаходитися під постійним контролем, в іншому випадку можуть виникнути ризики невідповідності або псування.

Компанія Fialan протягом 15 років займається успішним супроводом угод щодо постачання продукції з Китаю «під ключ». Серед основних переваг наших послуг:

  • Справедлива ціна. Ми не беремо комісії від вартості товарів.
  • Повний супровід з індивідуальним підходом. Ми переймаємося вашими справами, тому ми готові займатися вирішенням ваших питань у будь-який час.
  • Сильний експертний штат. Ми зібрали найбільш компетентних юристів та економістів, які здатні самостійно вирішувати проблеми, що виникають.
  • Об'єктивна оцінка ситуації. Ми детально описуємо поточну ситуацію, а також попередньо робимо розрахунки вартості поставки. Ніяких «але».
  • Міжнародна підтримка. Наявність офісу у Китаї дозволяє нашим фахівцям проводити аудит на місці.

Партнерство з нами знімає зайве навантаження від усіх технічних питань і зосередитися на операційній діяльності.

photo 1483985988355 763728e1935b


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Важливо знати

Існує багато нюансів, на які потрібно звертати особливу увагу, якщо ви хочете заробити на поставках одягу з Китаю.

Кілька порад, які допоможуть зробити поставки одягу успішними:

Порада 1. Перевіряйте зразки тканин

Це один з найважливіших моментів, оскільки при замовленні з Китаю не завжди можете отримати саме те, що замовляли. Іноді якість зразків тканини відрізняється від готового одягу. Тому варто або самостійно перевіряти кожну партію перед відвантаженням у Китаї, або найняти фахівця, який особисто перевірить асортимент на відповідність.

Порада 2. Враховуйте точний номер кольору

Відтінки при формуванні замовлення можуть сплутати, у результаті вам надійде партія абсолютно іншого кольору. Рекомендуємо фіксувати у супровідній документації кольори за палітрою Pantone.

Порада 3. Використовуйте послугу персонального пошиття

Багато фабрик приймають замовлення із пошиття одягу з використанням персонального лекала. Також виробники виготовляють репліки відомих брендів. Це гарна можливість вивести на український ринок свою торгову марку. Але обов'язково треба запитувати у китайців наявність дозвільних документів на таке виробництво.

Порада 4. Економте з упаковкою

Перевіряйте умови пакування товару. Не переплачуйте за об'ємний одяг, наприклад, пуховики, які можна упакувати за допомогою вакууматора. Чим менше місця буде займати ваш товар у контейнері, тим дешевше буде доставка.

Порада 5. Контролюйте збереження вантажу

Невідповідні умови транспортування здатні зіпсувати навіть якісний товар, що надійно запакований. Наприклад, через дірки у контейнерах продукція може набрати вологу. Доцільно скористатися послугами фахівця, який особисто проведе аудит вантажних контейнерів.

Порада 6. Вибирайте спосіб доставки

Продукцію з Китаю можна замовити різними способами. Визначтеся з оптимальним варіантом, який буде відповідати термінам та ціні. Наприклад, якщо потрібно швидко отримати виручку, то більше підійде авіадоставка. За час, який товар доставлять кораблем, можна відвантажити 2-3 партії літака.

Порада 7. Вимагайте заміни бракованого товару

Бувають випадки, коли при доставці партії частина продукту виявляється бракованою. Якщо ви працюєте з надійним постачальником, таких прецедентів буває вкрай мало, а контроль якості здійснюється перед відправкою. В іншому випадку, якщо отримали брак — вимагайте заміни позицій з наступною партією. Для доказу надсилайте -фото- і-відеофіксацію.

Порада 8. Розрахуйте заздалегідь свої витрати

Перевірте мінімальну кількість замовлення (MOQ). Китайські фабрики виконують замовлення від мінімально встановленої кількості одиниць. Якщо замовили більше, ніж потрібно, будьте готові виділити додаткові кошти для зберігання продукції на складах.

Порада 9. Перестраховуйтеся

Ніхто не застрахований від форс-мажорних ситуацій. Краще застрахувати партію товару, ніж потім підраховувати збитки.

Рада 10. Перевіряйте умови договору

Договір про постачання є ключовим аргументом у вирішенні усіх суперечок. Тому продумайте максимально детально всі умови, а також перевірте, чи не залишитеся у мінусі через недоліки документації.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Чи готові досягати нових цілей у власній справі? Надсилайте нам заявку або телефонуйте, щоб отримати детальну консультацію з питань імпорту продукції з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм