10 квітня 2020
1389
kanton-fair
rating-stars Рейтинг 5
-->

Вперше найбільший в світі експортно-імпортни 127-я Кантонський ярмарок, який відбудеться в червні, пройде в режимі онлайн.

Про це повідомляють організатори виставки за рішенням уряду Китаю зважаючи на складну глобальну епідеміологічну ситуацію зі спалахом вірусу COVID-19.

Згідно з повідомленням організаторів, всі китайські і міжнародні компанії представлятимуть свою продукцію в онлайн-форматі.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

«Використовуючись передові інформаційні технології, ми будемо надавати цілодобові послуги з просування продуктів в Інтернеті, організації постачання док діяльності і ділових переговорів», — зазначають організатори Кантонської виставки.

Також організатори відзначили, що перебоїв в роботі виставки не очікується, не дивлячись на нетрадиційний формат.

«На нашій міжнародній інтернет-торговій платформі з якісними і спеціалізованими продуктами, китайські і міжнародні компанії можуть розміщувати замовлення і укладати угоди без клопоту», — йдеться в повідомленні.

Організатори повідомляють, що вся необхідна інформація для учасників і відвідувачів Кантонської виставки буде надходити через офіційний сайт, соцмережі та e-mail розсилку.

Компанія Fialan в Китаї отримала офіційне повідомлення від адміністрації Кантонської виставки:

kanton fair

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм