29 серпня 2023
281
rating-stars Рейтинг 5
-->

Компанія Fialan є однією з небагатьох компаній, яка не лише задовольняє попит на транспортування енергогенеруючі та енергоакумулюючі пристрої, але закриває експорт виробнику.

 У часи енергетичної нестабільності, постає розумне питання про те, яка буде зима, та як готуватися до можливих викликів цього періоду. На тлі невтішних заяв влади про те, що критична інфраструктура досі не відновилася після обстрілів минулої зими, українці почали активно готуватися до песимістичного сценарію, щоб непередбачувані обставини та можливий блекаут не застали зненацька.

 У зв’язку із цим, спостерігається суттєве збільшення попиту на імпорт різних видів енергоносіїв.

 Компанія Fialan є однією з небагатьох компаній, яка не лише задовольняє попит на транспортування енергогенеруючих пристроїв та закриває експорт виробнику, але й робить це з найвищим ступенем надійності. Одним із важливих аспектів, які відділяють нашу компанію від інших гравців на ринку, є її здатність транспортувати будь-які різновиди енергоакумулюючих пристрої, дотримуючись усіх необхідних правил безпеки.

 Доставлення енергогенеруючих пристроїв — це нелегкий процес, який вимагає найвищого рівня відповідальності та професіоналізму. Так з огляду на специфіку таких вантажів, а саме їхню схильність до впливу зовнішніх чинників, ми здійснюємо перевезення енергогенеруючих пристроїв тільки в окремих контейнерах. Крім того, щоб уникнути пошкоджень приладів під час доставлення, Fialan приділяє особливу увагу їхньому пакуванню, надійній фіксації в контейнері та вантажно-розвантажувальним роботам.

 Спеціалісти компанії Fialan мають розширену експертизу в галузі логістики та багаторічний досвід у міжнародних перевезеннях. Якщо ви шукаєте надійного партнера для доставлення енергоакумулюючих пристроїв будь-якого типу, компанія Fialan — ідеальний вибір. Адже ми гарантуємо нашим клієнтам повне дотримання всіх вимог щодо транспортування транспортування енергогенеруючих та енергоакумулюючих пристроїв, абсолютну безпеку вантажу.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм