6 серпня 2021
938
rating-stars Рейтинг 5
-->

Придбання меблів з Китаю - вигідне рішення. Адже за доступну ціну можна отримати відмінні вироби.

Саме тому підприємці намагаються вчасно досліджувати ринок меблів і здійснити викуп товарів в Китаї. Оптові закупівлі дають можливість відкрити меблевий магазин або торговельну точку з унікальними речами, яких ще немає в вашому місті. Якщо ви зважилися зайнятися продажем меблевої продукції, необхідно дізнатися, де вигідніше робити закупівлі.

Починаємо вивчати торговельні майданчики

Значна частина бізнесменів вирушає за меблями в Гуанчжоу. Тут велика кількість меблевих центрів для покупців з різним рівнем достатку.

Центр JIN HAI MA

Масштабний торговий центр, який розрахований на покупців з достатком вище середнього. Шопінг в Гуанчжоу за пошуком унікальних меблів повинен початися саме тут. Кращі дизайнери країни представляють свої ідеї, які згодом поширюються по всьому світу. Крім того, китайський оптовий ринок реалізує оздоблювальні матеріали, тому місцеві покупці можуть купити все необхідне для ремонту будинку. У JIN HAI MA відкриті виставкові зали для відвідувачів. Є можливість укласти договір з виробником на придбання великої партії товару на експорт. Практично кожен тур в Гуанчжоу, націлений на пошук меблевої продукції, передбачає відвідування даного центру.

Меблевий ринок PAZHOU JSWB

Знамените в Китаї місце, де можна придбати доступні меблі, фурнітуру та елементи декору. Оптовий ринок в Гуанчжоу націлений як на роздрібну, так і на оптовий продаж. На торгові майданчики центру постачальники привозять продукцію з різних великих міст, так як місце є одним з найбільш відвідуваних в своїй області.

mebel iz kit

Ринок меблів BOHUANG

Якщо вас чекає меблевий тур в Гуанчжоу, обов'язково відвідайте цей центр. Тут представлена меблева продукція за доступною ціною, але хорошої якості. У центрі BOHUANG розміщені магазини, які націлені на міжнародне співробітництво. Закупівля товарів в Китаї здійснюється в короткі терміни, завдяки злагодженій системі логістики.

Меблевий центр DASHI

Плануючи бізнес тур в Китай, включіть в маршрут відвідувань ринок DASHI. В основному він орієнтований на внутрішній ринок, але від вигідного співробітництва постачальники теж не відмовляться. Великий асортимент фурнітури і аксесуарів від китайських виробників, який може запропонувати далеко не кожен ринок в Гуанчжоу.

Під час поїздки в Китай краще орієнтуватися на відомі меблеві торгові майданчики, щоб бути впевненим у якості продукції, що закуповується.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм