14 травня 2021
146
rating-stars Рейтинг 5
-->

Спеціалізована виставка промислових технологій за традицією пройде в Шанхаї. У період з 15 до 17 квітня 2021 року підприємці з усього світу приїдуть до Піднебесної, щоб ознайомитися з новинками, яких ще немає в продажу.

Кожна промислова виставка в Китаї викликає захват, але саме на цей захід очікують навіть ті, хто до торгівлі не має жодного стосунку.
Інтеграція науково-технічної потужності та останніх інновацій в маси відбувається на добре організованій платформі.

Трохи про захід

Ярмарок CSITF 2021 стане ще масштабнішим за попередній. Понад тисячу компаній із виготовлення та розроблення технологічних новинок приваблять гостей з усього світу. Кожен бізнес-тур до Китаю — неймовірно пізнавальна та продуктивна подорож. Але ділова подорож стане ще вигіднішою, якщо довірити її організацію представникам компанії Fialan. Співробітники уважно стежать за розкладом ярмарків у Китаї та поінформують вас про подію, продумають маршрут, знайдуть житло, проконсультують щодо доцільності укладання контракту. Під час виставки можна зробити замовлення на гуртову закупівлю товару. Fialan супроводжує вантаж від заводу-виробника до потрібного міста. Доставлення з Китаю в Україну здійснюється всіма різновидами транспорту, на розсуд клієнта.

smart teh1

Загальна площа виставкових залів — 35 тис. кв. м. Близько 52 тисячі підприємців уже пройшли реєстрацію на очний формат зустрічі. Відвідувачам буде представлено п’ять активних зон:

  • зона екологічних інновацій;
  • зона науково-технічних новинок;
  • зона оновлення мегаполісів;
  • торговельних послуг;
  • демонстрація професійних навичок.

Додатково працюватимуть канали, які представлять продукцію ярмарку користувачам в інтернет-мережі. Для країн, які все ще не впоралися з пандемією, ця послуга буде дуже зручною. Замовлення товару можна зробити через офіційний сайт.

Що чекає на відвідувачів

Організатори запланували проведення великих конференцій, презентацій, практичних семінарів з обміну досвідом, тематичних форумів. Можна буде подивитися в дії не лише смартпродукцію, а й обладнання, яке його виготовляє.

Не всі міжнародні виставки можуть похвалитися такою зацікавленістю підприємців із великих міст. Але саме на виставці смарттехнологій можна оформити гуртове замовлення за низькою ціною виробника. Крім того, можна вигідно придбати новинки минулих років за зниженими цінами. Докладніше ознайомитись із групами товарів можна на офіційному сайті ярмарку.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм