6 грудня 2019
1728
rating-stars Рейтинг 5
-->

Ведення квіткового підприємництва в Україні може бути досить прибутковим, особливо, якщо квіти виготовлені зі штучної сировини.

Довговічна витонченість

Квіти є невід'ємною частиною різноманітних заходів, які стають основою будь-якого декору і просто підкреслюють красу у всьому. Разом з тим, останнім часом все більше набирають популярність квіти, виготовлені з різних штучних матеріалів: полімерів, пластика, гуми, паперу та натурального шовку. Такі квіткові композиції можуть зберігатися довго, і на відміну від натуральних, коштують дешевше.

Покупці все більше дивляться в бік саме штучних квітів, особливо у підготовці до заходів та церемоній, які вимагають велику кількість квіткових композицій. Це дозволяє не тільки заощадити на загальному бюджеті заходу, але і створити витончену атмосферу, з огляду на те, що штучні квіти за зовнішнім виглядом практично неможливо відрізнити від натуральних. Особливо, якщо вони зроблені із високоякісної сировини. З огляду на, що квіти мають практично необмежений термін використання на будь-якій події, потреба у продукції штучних квітів буде зростати.

Бізнес-план по горизонталі

Штучні квіти — ідеальна ідея, як для розширення асортименту власного квіткового бізнесу, так і для старту окремої ніші на цьому ринку. Перспективне джерело поставок для такого напрямку безумовно може стати Піднебесна.

У цьому контексті купити штучні квіти оптом з Китаю було б найкращим варіантом для розвитку вашого бізнесу, який буде розширюватися і рефлексувати на тренди галузі. З огляду на те, що саме у Китаї зосереджені найбільші промислові підприємства, що здатні поставляти великі обсяги найрізноманітнішого спрямування.

Дуже відповідальним напрямком можуть стати поставки ритуальних штучних квітів з Китаю. Адже для людей настільки важливо забезпечити гідну повагу близьким, яку так просто виразити за допомогою квіткових композицій. Тому постачання якісної продукції квітів з Китаю оптом сприятиме підвищенню репутації вашого бізнесу на ринку.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Експертна підтримка

Ми вже покроково описували у статті, як легко і швидко можна знайти постачальників у Китаї. Детальна інструкція не має аналогів на українському ринку, а також допоможе освоїтися з розумінням механізму роботи з китайським ринком.

У свою чергу, ми пропонуємо повний супровід циклу постачання «під ключ», що дозволить значно знизити зайве навантаження і ризики, які воно передбачає. Тому що перевірка якості продукції, а також повний супровід на всіх етапах від закупівлі до відправки та отримання товару буде також впливати на зростання довіри до вас як надійного гравця на ринку.

У свою чергу, ми готові надати попередній комплексний розрахунок витрат та очікуваного прибутку від поставок, а також гарантувати відповідність очікуванням і реальності. Тим більше, що така делікатна продукція, як пластмасові квіти вимагає особливого контролю при доставці. Якщо ви прагнете підвищити якість роботи власного бізнесу, залишайте заявку на сайті, щоб ми змогли з вами зв'язатися і розробити індивідуальний план постачання штучних квітів.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм