28 серпня 2023
323
rating-stars Рейтинг 5
-->

Выбирая Турцию для вашего бизнеса и пользуясь услугами компании Fialan, вы получите доступ к высококачественным и уникальным товарам, которые удовлетворят разнообразные потребности вашего бизнеса и дадут вам конкурентное преимущество.

 Туреччина є однією з провідних країн на ринку глобальної торгівлі, яка відома своєю виробничою потужністю, гострою підприємницькою спрямованістю та широким спектром якісних товарів, які можуть задовольнити потреби бізнесу в різних галузях. В Україні турецька продукція славиться своєю якістю, унікальністю, етичними та інноваційними підходами до виробництва та конкурентоспроможними цінами.
Саме тому деякі товари з Туреччини завойовують серця українців і мають великий попит на українському ринку. Ось кілька таких ключових категорій турецьких товарів, які можна обрати для вашого бізнесу:
1. Текстиль та модний одяг
2. Товари для дому
3. Будівельні матеріали та обладнання:
4. Косметичні та гігієнічні товари:
5. Товари для спорту та відпочинку:

Компанія Fialan завжди рада стати вашим надійним партнером, який не лише забезпечать швидке та ефективне доставлення товарів із Туреччини, але й гарантує якість і контроль доставлених виробів.
Вартість доставки складає:
1.5 у.о.за кг,
вага від 150 кг,
термін доставки до 14 днів.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм