26 березня 2020
1942
stanok-iz-kitaya
rating-stars Рейтинг 5
-->

Відкриття власного бізнесу за допомогою організації виробництва — це одне з найбільш рентабельних рішень, адже виготовлення тих же деталей і готових виробів з металу затребуване в будь-якому суспільстві. Більш того, якщо ви вже організували своє виробництво, вам може знадобитися організація власного ремонтно-механічного цеху, щоб знизити витрати на виробництво запчастин для своєї техніки.

А для цього необхідне спеціальне обладнання, в тому числі — токарний верстат. Саме підбору цього виду верстатів ми вирішили приділити увагу і розповісти, як вибрати і купити токарний верстат китайського виробництва.

Токарні верстати: для чого вони потрібні в сучасному бізнесі?

Якщо ви володієте потрібними навичками праці на токарному обладнанні або маєте на прикметі відповідного фахівця — вважайте, що половина справи у вас в кишені. Залишається підібрати надійний верстат і встановити його. Сучасні варіанти цього обладнання бувають як великогабаритними, так і настільного формату, що дозволяє встановити їх в звичайному гаражі, орендованому контейнері або приміщенні.

Завдяки токарним верстатам з Китаю ви зможете заробляти на виготовленні:

  • Деталей для побутової техніки.
  • Автозапчастин.
  • Деталей для машинобудування та верстатобудування.
  • Комплектуючих для металоконструкцій.

Також стане в нагоді таке обладнання, якщо ви працюєте в одній зі сфер промисловості і вже маєте в своєму активі різні машини і механізми. Час від часу їм буде вимагатися технічне обслуговування і ремонт. А наявність токарного верстата дозволить самостійно виготовляти деталі, замість того, щоб купувати їх.

Для організації такого виробництва потрібно не так багато місця і обладнання. Крім самого токарного верстата (Китай або Європа) знадобляться:

  • Допоміжне обладнання.
  • Сейф для зберігання інструменту.
  • Стелажі для заготовок і готових виробів.
  • Доступ до водопостачання.
  • Організація протипожежної безпеки.

Але якщо всі ці умови не так вже й складно організувати, то безпосередньо замовлення обладнання — це основний фактор, з яким потрібно приділити максимум уваги.

Токарне обладнання: де його замовити?

Найчастіше в нашій країні можна зустріти громіздке і дороге в експлуатації обладнання радянських часів. Переваги у нього, звичайно, є, адже такий верстат в силу своєї масивності і обґрунтованості складання переживе будь-який апокаліпсис. Але найчастіше, він має застарілу конструкцію і працювати з ним може далеко не кожен фахівець. Та й коштують такі верстати чимало, а доставка на ваш об'єкт матиме зайві витрати в силу габаритів і чималої ваги. До того ж запчастини на нього шукати також доведеться на блошиних ринках або у інших "щасливих" власників такої техніки.

Європейські верстати — другий варіант. Вони надійні, сучасні, користуються попитом у всьому світі. Але цей варіант хороший, якщо у вас необмежений бюджет, адже крім чималої ціни такого верстата вам доведеться оплачувати його настройку і технічне обслуговування, а нерідко — запрошувати фахівців заводу-виробника для навчання персоналу роботі з ним.

Третій варіант — найбільш підходящий для малого і середнього бізнесу. Він передбачає покупку токарного верстата в Китаї. Сьогодні це популярне рішення, адже воно дозволяє отримати необхідне обладнання недорого.

Токарні верстати з Китаю: за чи проти?

Дебати з приводу того, чи варто замовити токарний верстат з Китаю, нерідко виникають серед фахівців-токарів і підприємців. Зазвичай аргументи проти звучать наступним чином:

  • Китайське обладнання може виявитися невисокої якості (це не так, якщо ви купуєте у перевіреного постачальника, адже сьогодні китайські товари нерідко конкурують з американськими і європейськими).
  • Доставка з Китаю — це довго і дорого. Але і цей фактор можна спростувати, адже між нашими країнами налагоджені зручні канали доставки як морем, так і по суші, і компанії з транспортування успішно доставляють товари будь-якого обсягу і типу в короткий термін. Fialan відноситься саме до таких надійним перевізників.

А ось переваг у токарних верстатів з Китаю чимало.

  1. Вони відрізняються високою якістю збірки і різноманітністю моделей.
  2. Ціна токарні верстати з Китаю набагато вигідніша для підприємців, ніж вартість вітчизняних або європейських аналогів.
  3. Доступність запасних частин для китайського обладнання набагато вище: будь-який завод-виробник намагається забезпечити своїх клієнтів всіма необхідними комплектуючими.
  4. Можливості токарного верстата по металу з Китаю дуже широкі. Ви зможете оцінити зручність і функціональність такої техніки, якщо купите її.

І це тільки мала частина достоїнств, якими володіють верстати китайського виробництва. Сьогодні їх використовують не тільки в країнах Азії і Східної Європи, а й активно впроваджують на західноєвропейському ринку.

tokarniy stanok 2 

Замовлення токарних верстатів в Китаї, на що звертати увагу?

Особливості бізнесу в Піднебесній нерідко відлякують українських покупців. Вважається, що знайти надійного партнера в КНР непросто через різницю в менталітеті, поняттях про стандарти якості, мовний бар'єр, в кінці кінців.

Але не такий страшний чорт, як його малюють! Якщо ви хочете купити токарний верстат в Китаї, досить піти одним з наступних шляхів:

  • Пошукати виробника на підставі порад ваших знайомих. «Сарафанне радіо» — найкращий помічник, коли мова йде про покупку устаткування. І якщо хто-небудь з ваших колег або знайомих вже організував виробництво з використанням продуктів китайського верстатобудування, варто звернути увагу на його рекомендації.
  • Відгуки на токарний верстат з Китаю в Інтернеті — теж один із способів, як знайти якісне обладнання. І до них варто прислухатися.

Але тільки лише вибором постачальника процес покупки не обмежується! Вам знадобиться самостійно відправитися в Китай для укладення договору і контролю навантаження вашого верстата (а це дорого і клопітно, до того ж доведеться відкласти всі свої справи в Україні і оформити візу). Набагато простіше і зручніше знайти представника, який візьме на себе ведення будь-яких переговорів і процесів на китайській стороні, а заодно доставить ваш верстат в Україну.

Fialan: ваш помічник в замовленні верстатів

Саме таким представником, якщо ви вирішили купити токарний верстат в Китаї, виступить наша компанія. Ми надаємо комплексні послуги для українських підприємців:

  • Проводимо переговори і виступаємо перекладачем для вас при укладанні угоди з виробником обладнання в Китаї.
  • Викуповуємо ваш верстат і перераховуємо гроші на рахунок продавця.
  • Перевіряємо комплектацію верстатів і їх якість перед відправкою в Україну.
  • Беремо на себе митне оформлення, як на китайському кордоні, так і на українській стороні.
  • Організовуємо доставку в Україну і по Україні, щоб ви отримали свій верстат в найкоротший термін.
Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Які верстати можна замовити в Китаї з Fialan

Наш досвід в постачаннях устаткування з Китаю показує, що особливою популярністю серед українських покупців користуються такі види верстатів:

  • Класичний токарний верстат по металу з Китаю — це завжди вигідне вкладення, особливо, якщо ви — власник великого цеху і обсяги виробництва у вас високі.
  • Міні-токарні верстати по металу з Китаю — це практичне і недороге рішення, якщо вам потрібно організувати виробництво на обмеженій площі або виробляти деталі суто під свої потреби. Настільний токарний верстат з Китаю займе мінімум місця і може розміститися на невеликому просторі в будь-якому гаражі або майстерні.
  • Токарський верстат зі ЧПУ з Китаю — це інноваційне обладнання, яке дозволить вам робити максимум продукції при мінімальному втручанні людини: автоматизоване управління і можливість закласти програму дій для випуску певних деталей роблять такі верстати затребуваними.

Ми будемо раді допомогти вам з покупкою будь-якого з цих видів обладнання або інших верстатів, які вам необхідні.

tokarniy stanok

Персональний гайд від Fialan: як вибрати постачальника?

Ми не надаємо послуги з підбору постачальника, оскільки вважаємо, що тільки ви самі зможете тверезо оцінити, чи підходить вам продукція того чи іншого виробництва в Китаї. Але в наших силах зробити процес підбору постачальника в Китаї безпечним і легким для вас.

Спеціально для цього ми розробили детальну інструкцію, в якій врахували особливості великих маркет-плейсів Китаю і всі основні фактори, на які потрібно звернути увагу, якщо вам потрібен токарний верстат з Китаю купити і доставити в Україну.

Особливості доставки в Україну китайських токарних верстатів

Що необхідно вам для того, щоб отримати свій верстат для токарних робіт? Якщо ви збираєтеся проводити всю процедуру покупки і доставки самостійно, то перелік документів і заходів буде достатньо значним. Вам потрібно буде домовитися з постачальником, отримати від нього рахунок, оплатити його і підготувати всі свої документи для оформлення на митниці і подальшого розмитнення.

При зверненні в Fialan вам буде потрібно мати мінімальний пакет паперів:

  • Інвойс від постачальника.
  • Пакувальний лист на верстат.
  • Контакти постачальника (місто, звідки необхідно забрати ваш верстат для відправки в Україну).
  • Вашу адресу доставки в Україну, куди необхідно привезти верстат.

Все дуже просто і вимагає від вас мінімум дій. Решта — наше завдання.

Чому співпраця з Fialan — це вигідно?

Ви отримуєте свій верстат «під ключ» без витрат часу і грошей на його покупку і оформлення.

Вам не потрібно бути особисто присутнім на переговорах, в момент відвантаження або проходження митниці.

Оплата вашого замовлення з нами — це можливість перевести гроші китайському контрагенту без ризиків і без оплати комісій за конвертацію та транзакції.

Ми проводимо всю процедуру доставки швидко, підбираємо для вас оптимальний спосіб доставки. Виходячи з необхідних термінів, вашого місця розташування і пункту відвантаження на китайській території ми підберемо для вас той транспорт, яким буде найбільш доцільно перевозити ваш верстат.

Наші менеджери допоможуть вам визначитися з тим комплексом послуг, які ви хочете отримати при зверненні до нас, виходячи з ваших потреб і бюджету. Просто зв'яжіться з нами і надайте базову інформацію — і ми розрахуємо вартість доставки і всіх супутніх послуг.

Вся процедура доставки верстатів обійдеться вам недорого, а по співвідношенню з витратами при самостійній покупці — і зовсім в багато разів дешевше.

Організувати своє виробництво з використанням токарних верстатів китайського виробництва — це просто разом з Fialan!

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм