3 квітня 2020
3398
respiratori
rating-stars Рейтинг 5
-->

На сьогодні в Україні стрімко зростає популярність респіраторних масок N95, більшість з яких виробляється в Китаї. Однак, для вітчизняного бізнесу це хороша можливість заробити на виробництві респіраторних масок тут, в Україні.

Вважається, що саме респіраторні маски N95 є найефективнішим засобом первинного захисту від зараження в умовах пандемії. Саме тому маски даної моделі в Україні почали розбирати в першу чергу.

З огляду на, що Китай охоплює 50% світового виробництва масок і, зіткнувшись з власною епідемією коронавірусу, віддали всю свою продукцію для внутрішнього використання, дозволивши експорт тільки через виділену урядом гуманітарну допомогу.

При цьому, виробництво масок в країні на сьогоднішній день не покриває стрімко зростаючий попит на ринку. Імпортувати ж готову продукцію з Китаю можуть лише компанії, які отримали спеціальні дозволи і мають всі супровідні медичні документи. Тому для українського бізнесу вигідніше і доцільніше постачати обладнання для виробництва респіраторних масок N95 з Китаю.

Основні переваги респіраторних масок N95

Респіраторні маски N95 є рекомендованим захистом для медичних працівників, оскільки вони здатні фільтрувати до 90% дуже дрібних частинок, які можуть містити вірус. Тому більшість медичних установ на сьогодні масово потребують масках N95.

За способом дії вони маски поділяють на дві групи:

  1. Ізолюючі. В ізолюючих респіраторах для забезпечення придатним для дихання повітрям, використовується джерело, незалежний від навколишнього середовища.
  2. Фільтрувальні. У фільтрувальних респіраторах для забезпечення придатним для дихання повітрям використовується навколишнє забруднене повітря після очищення фільтрами.

У той час як хірургічна маска може бути ефективною для блокування бризок і крапель великих частинок, за своєю конструкцією вона не фільтрує і не блокує дуже маленькі частинки в повітрі, які можуть передаватися при кашлі, чханні або певних медичних процедурах.

Хірургічні маски також не забезпечують повного захисту від мікробів і інших забруднень через нещільного прилягання між поверхнею маски і обличчям. Респіраторні маски N95 не призначені для використання більш ніж один раз.

maski respiratori

Устаткування для виробництва масок

Автоматична лінія з виробництва складних респіраторних масок в 3-6 шарів може виробляти до 50 шт. /хв. У складеному вигляді розмір продукції становить 160х105 мм, в залежності від різновидів деталей.

Дане обладнання має наступні характеристики:

  • Автоматична подача і вирівнювання 3-6 шарів матеріалу для заготовки (зовнішній і внутрішній шари, а також фільтр-шар).
  • Здійснення симетричної безперервної обробки контурів і притиск крайок пристроєм ультразвукового зварювання.
  • Після обрізки автоматична відправка заготовки на комплекс для припаювання вушних петель.
  • Автоматична припайки і обрізка матеріалу для завушних петель пристроєм ультразвукового зварювання.

Розрахунок собівартості готових респіраторів:

  1. Без фільтра - 6 грн., Продажна ціна - від 32 грн. до 75 грн.
  2. З фільтром - 11 грн, продажна ціна - від 65 до 100 грн на великому опті.
  3. Зі змінним фільтром - 120 грн. на дуже великому опті.

У Китаї ціна за респіратори без фільтра становить $ 1,20 - $ 2,00 за одиницю. З фільтром від - $ 1,5 за одиницю.

coronavi

Доставка респіраторних масок N95 з Fialan

На сьогодні логістичний ланцюг поставок в Китаї повністю відновився після тривалого карантину. Майже всі великі фабрики працюють на повну потужність, щоб забезпечити попит іноземних ринків. Для того, щоб замовити обладнання для виробництва респіраторних масок N95, можна легко самостійно знайти постачальника з Китаю. Також ми поставляємо готові респіратори в Португалію, Німеччину і США

При цьому, контроль виробництва, організація відвантаження і доставки, а також врегулювання всіх поточних питань логістики вимагає участі. Багато компаній користуються послугами логістичних посередників для того, щоб вантаж прийшов в необхідної кондиції в точний термін.

Компанія Fialan вже більше 15 років організовує доставку з Китаю «під ключ» з безліччю успішних кейсів. Власний офіс в центрі промисловості Китаю, місті Гуанчжоу дає нам можливість контролювати безпосередньо на місці:

  • Якість продукції від постачальників
  • Вести переговори з китайськими партнерами
  • Процес відвантаження
Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Співпрацюючи з Fialan, ви економите власні час і кошти, будучи впевненими, що отримаєте саме те, що замовляли. Крім того, наші фахівці зможуть провести попередній розрахунок очікуваного прибутку. Поставки продукції здійснюються виключно за договором. Вся продукція застрахована, тому ви заощадите час і нерви, зосереджуючи увагу на інших важливих завданнях.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання докладної консультації з організації поставок з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм