10 лютого 2020
1464
rating-stars Рейтинг 5
-->

Глобальний ринок навушників за останні роки динамічно розвивався. Це пов'язано із зростанням популярності не тільки музичної індустрії, а й поширенням цифрових пристроїв.

За даними Grand View Research, щорічне збільшення частки ринку навушників становить 5,9%. Нові розробки, спрямовані на поліпшення якості звуку також стане сильним аргументом на користь розвитку ринку.

Китай — найбільший виробник

На сьогодні навушники потрібні практично кожному. Вони йдуть в комплекті до будь-яких гаджетів. Очікується, що до 2025 року сегмент навушників буде займати максимальну частку на ринку через зростаючого попиту на бездротові навушники по всьому світу.

Разом з тим, останнім часом великою популярністю користується недорогий сегмент навушників вартістю до $ 100. Більш короткі тимчасові відрізки заміни продукції є основним фактором, що вплинув на долю ринку сегмента.

Ряд добре зарекомендували себе компаній, таких як Samsung Electronics, Bose Corporation і Sony Corporation, зосереджені на розробці інноваційних продуктів. Їх виробничі потужності знаходяться саме в Китаї.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Залежно від пропозиції ринок навушників класифікується на:

  • фітнес
  • ігри
  • віртуальну реальність (VR)
  • музику
  • розваги

З огляду на те, що для кожного сегменту Китай виділяє значні кошти на нові розробки, частка Піднебесної у виробництві буде зростати. Китай є одним з найбільших світових виробників промислової і споживчої продукції. Піднебесна є найбільш швидкозростаючим ринком в світі для споживання товарів і послуг. Тому, купити навушники оптом з Китаю буде вигідним рішенням для розширення власного бізнесу.

photo 1484704849700 f032a568e944

Партнерство на вигідних умовах

Організація поставок техніки з Китаю — це якісно новий рівень розвитку бізнесу. З огляду на, що до 80% гаджетів виробляються в Піднебесній, вийти на ринок з власною торговою маркою — більш ніж успішна ідея.

Асортимент китайської продукції має широке розмаїття. Китайські заводи виробляють продукцію високої якості за доступними цінами. При цьому, на ринку до цього моменту безліч підробок і недобросовісних виробників. Замовлення такої продукції може негативно вплинути не тільки на фінансові результати, а й на репутацію бренду. Тому дуже важливо налагодити поставки у якісних виробників.

Здійснюючи доставку з Китаю з Fialan, ви отримуєте гарантовано саме той товар, який замовляли. Крім того, зможете заощадити час і гроші на багатьох нюансах в процесі доставки.

Переваги співпраці з Fialan:

  • Забезпечення безпечної доставки товару
  • Контроль якості готової продукції
  • Своєчасна логістика
  • Повне митне оформлення

Крім того, наші фахівці зможуть провести попередній розрахунок очікуваного прибутку. Поставки продукції здійснюються виключно за договором. Вся продукція застрахована, тому ви заощадите час і нерви, зосереджуючи увагу на інших важливих завданнях.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання докладної консультації з організації поставок навушників з Китаю.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм