5 вересня 2019
899
Аксессуары оптом (Китай)
rating-stars Рейтинг 5
-->

Купівля і доставка аксесуарів з Китаю - це сьогодні одна з найбільш затребуваних комерційних позицій. На перший погляд, мова йде про супутній елемент,

необов'язковий, на думку виробників основного гаджета або виду техніки, але без якого не обійтися. Ця штучка здатна доповнити або прикрасити зовнішній вигляд виробу, приховати дефекти, які  з'явилися (подряпини, потертості), забезпечити захист (наприклад, чохли і бампери - це найпопулярніші і часто замовляються оптом з Китаю аксесуари на стільникові телефони). Аналогічна ситуація і з іншими речами (автомобільними, для будинку і т.д.), що доводить постійний попит саме на цю групу товарів.

Де вигідніше замовляти оптом аксесуари з Китаю?

Замовлення аксесуарів з Китаю оптом – це відмінне рішення для реалізаторів такої продукції на території своєї країни. На китайському ринку вона представлена ​​в достатку і фантастичному розмаїтті по привабливо низькій ціні. Часом вартість з доставкою виявляється нижче, ніж покупка товару вітчизняного та, тим більше, європейського виробництва.

Великі оптові компанії працюють на окремих взаємовигідних умовах, безпосередньо з виробниками, а ось дрібно- та середньо-оптові покупці змушені шукати продавців з Піднебесної самі. Найбільш популярним віртуальним майданчиком в сфері інтернет-комерції сьогодні є Alibaba.

Це веб-портал міжнародного масштабу. На ньому продавцям надаються торгові сторінки, де вони розміщують інформацію про свій товар і пропозиції (тут можна купити що завгодно: аксесуари на Аpple різних років випуску, на автомобіль та інші речі). Потім покупці з різних країн шукають цікаву для них продукцію, вивчають відгуки і рейтинги, вибирають того, у кого варто замовляти аксесуари оптом з Китаю і домовляються про здійснення поставки.

Як зробити замовлення товару на веб-порталі Alibabа?

Работать с порталом несложно, а поможет вам в этом размещенная на нашем сайтеПрацювати з порталом нескладно, а допоможе вам у цьому, розміщена на нашому сайті, докладна інструкція: “ як здійснити покупку на Alibaba”. Ми описали в ній всі важливі моменти, що стосуються:

  • пошуку потрібного товару;
  • вибору постачальника і відсіювання ненадійних продавців;
  • уточнення ціни;
  • оформлення замовлення;
  • оплати і доставки.

Якщо у вас виникнуть складності в частині покупки аксесуарів оптом з Китаю, ви можете зв'язатися з менеджером нашого сайту. Ми допоможемо вирішити будь-яке питання по роботі з китайською стороною.

Доставка покупки як особливий момент з рядом нюансів

Купувати на віртуальному майданчику Alibaba дійсно просто і вигідно, але є один момент, на який хочемо звернути увагу окремо. Це - доставка товару. Є продавці, які не займаються цим питанням, а є - які працюють за умовами FOB (Incoterms), коли у вартість входять витрати на поставку вантажу до борту судна в порту відправлення. Далі вже апріорі турбота покупця, і якщо він далекий від логістики, то ризикує втратити свою покупку десь по шляху проходження.

Як уникнути проблем?

Найрозумніше в цьому випадку доручити організацію доставки аксесуарів оптом з Китаю спеціалізованої компанії. Фахівці «Fialan» готові допомогти вам в даному питанні.

Ми зможемо організувати відправку зручною вам службою експрес-доставки або поштою, а можемо підібрати індивідуальну схему доставки, яка не тільки гарантує безпеку вантажу, що перевозиться, а й дозволить суттєво скоротити витрати на транспортування.

Все що вам потрібно - це заповнити невелику форму зворотного зв'язку на нашому сайті або зв'язатися з нами за телефоном.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм