11 березня 2020
1347
rating-stars Рейтинг 5
-->

За останній тиждень безліч авіакомпаній скасовують рейси по Європі через розповсюдження спалаху епідемії коронавірусу.

Зокрема, після заяви влади Італії про закриття країни на карантин, авіакомпанії продовжили скорочувати кількість пасажирських рейсів в інші країни.

Авіаз'єднання скорочують через рішення урядів ряду країн заборонити масові заходи і обмежити інтенсивність пересування між країнами. В результаті, попит на авіаперевезення знизився, деякі авіаперевізники починають говорити про банкрутство.

Ситуація з епідемією також безпосередньо вплинула на вантажні перевезення. Зокрема, для бізнесу доставка з Китаю в період карантину працювала з перебоями. А оскільки авіадоставка з Китаю — це єдиний спосіб отримати вантаж у короткий термін, дуже важливо розуміти поточну ситуацію з логістики.

Авіаперевезення різко зросли в ціні за рахунок обмеженості місця на борту. Для розуміння, на сьогодні в аеропорту «Бориспіль» встановлена ​​максимальна за останні кілька років ціна на фрахт. Вартість фрахту вже досягає до 5 дол/кг для генеральних вантажів, для небезпечних (АДР) — ще вище.

Не дивлячись на тимчасово складну ситуацію, компанія Fialan виконує свої зобов'язання по організації авіадоставки в строк. Довіряйте свої вантажі професіоналам, щоб забезпечити надійність імпорту в нестабільних умовах ринку.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм