26 листопада 2020
2677
rating-stars Рейтинг 5
-->

Ще кілька десятків років тому українські покупці утримувалися від придбання китайської продукції, віддаючи перевагу європейським бренда0м.

На той момент вони не знали, що постачальники навмисно видають продукцію з Піднебесної за більш розрекламовану. Але сьогодні доставка обладнання з Китаю в Україну вважається великим досягненням. Адже товар з китайських магазинів відрізняється не тільки якістю, але і низькою ціною. Є перелік компаній побутової електроніки, які стали найбільш затребуваними.

Huawei

Товари з логотипом цієї фірми зустрічаються у всіх українських магазинах. Huawei займається виробництвом телекомунікаційних мереж і мобільних пристроїв. Кожен третій смартфон з Китаю саме з такою назвою.

Xiaomi

Довіра до бренду зростає в геометричній прогресії. Китайські виробники побутової техніки тільки встигають за прогресивними технологіями Xiaomi. Це не тільки телефони та фітнес-браслети, а й планшети, навушники, бігові доріжки, розумні ковдри і не тільки.

Haier

Якість побутової техніки та електронного устаткування не викликає нарікань. Телевізори, холодильники, мобільні телефони, мікрохвильові печі і посудомийні машини складають далеко не повний список того, що з'являється на українському ринку.

Lenovo

Компанія Fialan, як великий постачальник з Китаю, регулярно доставляє товар для підприємців з України від бренду Lenovo. Більше 20% всіх комп'ютерів в українських сім'ях - це продукція даної фірми.

bit tehn

Gree

Якщо мова заходить за якісні кондиціонери з Китаю за найкращою ціною, відразу приходить в голову компанія Gree. Технології фірми визнані революційними. Це також вентилятори, холодильники, обігрівачі та холодильники.

Midea

У рейтинг китайських виробників електроніки входить компанія Midea, яка не перестає дивувати якістю побутової техніки для дому. У багатьох інтернет магазинах це самий затребуваний бренд.

Deerma

Серед кожної партії вантажів з Китаю зустрічаються товари від фірми Deerma. Щороку вона входить в список лідерів продажів, завдяки відмінним пилососам, чайникам, відпарювачам і склоочисникам.

TCL Corporation

Китайська компанія, яка виробляє кліматичну техніку, техніку для дому та мобільні пристрої, налагодила постачання оптом в Україну. Фірма відносно молода, але вже завоювала повагу українських покупців.

Warmtoo

Пошук якісної продукції побутової техніки з Китаю, ймовірно, відразу призведе кожного покупця на сайт warmtoo. Компанія випускає пилососи, електричні обігрівачі, вентилятори, м'ясорубки і праски. На сайті компанії Fialan можна розрахувати, в яку вартість обходиться доставка, при оптовому замовленні продукції.

Hisense

Відомий виробник кондиціонерів налагодив поставки товарів в багато країн світу. Знайти продукцію Hisense в українських магазинах побутової техніки нескладно. Головне, що вона відрізняється довговічністю і високою продуктивністю.